• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu güvensizlik

Altlı üstlü oturuyormuşsunuz niye sizin ev? Ben direk kendisine yöneltirdim. Hayırdır biriyle falan mı tartıştın dışarıda, adam niye peşine takılmış ki senin derim. Hatta abartır kayınpedere de dikkat edin annemi biri gözetlemiş bu sabah derim, valla hiç çekinmem. Herkesle anladığı dilden konuşma taraftarıyım.
İşte bunu bana telefonda söylüyor düşünün yani . Keşke yüz yüze herkesin arasında sorsaydii

Eşinin ne demek istiyorsun sen diye tepki vermesi gerekirdi. Bu çok ağır bir itham. Aynı şeyi birebir yaşadım zamanında. Kayinvalidemle evimizin arası 10dk araba ile. Ama evimi görüyor ışığima kadar. Birgün elektrikler kesildi akşam. Bizim binayı dikizliyor sürekli 10dk snra aradı siteye bir araba girdi lambası yandı falan diye anlatıyor bana dedim ne diyosun sen ya ne saçmaliyorsun 13 katlı site sitede 6 blok var nebileyim kime geldi gitti ne demeye çalışıyorsun dedim. Hemen sonrasında eşimi aradım anlattım ne bu saçmalık falan diye. Kafayı siyirmislar çok sinir olmustum bende
Oha benimkisi de böyle işte eşime anlattım bağırarak sinirli sinirli konuşarak. Bir daha dedim bu şekilde bir söylem istemiyorum beni kendisinden soğuttu dedim . Ben kendi evime evim diyemiyorum ya onun yüzünden

Yani madem ki apartman; sizin dairenize baktığı ne malum ?
Ayrıca KV'nin işi yok gibi pencerede oturup gelini gideni mi gözlüyor.
Adam belki kiralık bakıyordu,yahut adres bulmaya çalışıyordu.
Arabanın siyah olması ise çok daha önemli.
Keşke marka model ve plaka da alsaymis.
Keşke işte o yüzden yüzüne bile bakmak istemiyorum

Ay o ne demek ya birileri de ondan şüphelensin o zaman😒 TV programlarını baz alarak çirkin yakıştırmalar mı yapılırmış.
Çok saçma ben gerçekten evden çıkan biri değilim bir kedim. Var o beni eve bağlıyor gerçekten bugün çıkacağım iş gorusmem var pat diye çıkacağım bakalım napacak

Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Terbiyesiz kadın. Gelinine bunu mu yakistiriyor. Eşine söyle ve görüşmeyi kes.

Çok saçma ben gerçekten evden çıkan biri değilim bir kedim. Var o beni eve bağlıyor gerçekten bugün çıkacağım iş gorusmem var pat diye çıkacağım bakalım napacak
Bu kezde iş yerindeki çalışan erkek sayısına takılır patron erkek mi kaç yaşında der. Ay şüpheci ve zihniyeti bozuk insanlarla baş etmek çok zorrr...

Back
X