Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar güncelleme kaçıncı sayfada ya da biri özet geçebilir mi konu sahibi evi mi terketmiş olay nasıl gerçekleşmiş öncesinde kv yle tartışma olmuş mu merak ettim detayları

arabada video atmış ben geliyorum ister dövün ister sövün yazmış bide . Ay seni kim niye dövsün kendi ailesiyle karıştırıyor herhalde ailemi

Çocukla ayrılmayı göze alamaz diye düşünmüşler. Çocuk olunca artık dönemez demişler. Ama o kocanızın manipülasyonuna gelmeyin. Şimdi gelip ağlar sızlar ama ailecek net bir şekilde şu kadar günden uzun kalamayacaklarını teyit etmeden sakın çocuk için diye tesirine girmeyin. Hiç bir çocuk böyle üst üste bin kişi yaşamayı hak etmez. Çocuğunuzu kurtarın bu çağdışı aileden.

Böyle insanlarla ne kadar anlaşma yaparsan yap değişen birşey olmaz. Bugün tamam derler yarın yine aynı şeyi yaparlar. Kocayı düzeltse ailesini duzeltemez. Kültürleri bu sonuçta. Birde eski mesajlarda okudum adamın küsme huyuda var. 2-3 ay sonra başlar sen benim ailemi istemiyorsum diye surat asmaya.

Sütüm kesildi inanır mısınız. Saat 12 den beri 15 er dakika süt sağıyorum toplamı 100 ml yi bulmadı ve bebeğim doğduğundan beri ilk defa mama almaya gidiyoruz . Yani benim böyle dengemi düzenimi bozdular ya asla hakkımı helal etmiyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Hesap benim kız kardeşimin sorusunu yayınlamıştım benim ilk bebeğim

23 yaşında ve 5 yıldır evli olan, 4 yıllık evliyken ilk çocuğuna hamile kalmaya çalışan kız kardeşiniz, 2 yaşında oğlu olan başka bir kız kardeşiniz ve siz aynı anda hamilelik yaşayıp aynı ayda mı doğum yaptınız?
Kaç kişi kullanıyor bu hesabı ve biz şu an kiminle görüşüyoruz?

Eğer bu olan olaylar evlendiğinizden beri varsa direk fikrinizi söyleyin eşinize annesi madem üşüyo ev alsınlar o zaman kombili

Bu sefer anamgiller gelmiyor diye suratından tafrasından geçilmez, aman suratı sallanmasın yeter ki, anası da bi odada gelsin yatsın diyecek hale gelirsin. Yazın Antalya'da harçlık çıkarırken küsebilmiş mi kimseye, gelip surat sallıyor şimdi? Ne hakla? Ay hoşt yani.

Gerçekten konulara baktım kaç çocuğu var konu sahibinin anlamadım inşallah bir şizofrenik vaka değildir.

Öyle yapmış zaten daha önce. Konu açmış buraya kız, benimle mecbur kalmadıkça konuşmuyor diye. Sebebi merdivenlerden düşmüş kayınvalide torunlarınıda yanına alıp yeni doğum yapmış gelinin yanına gelmiş, kendi ailemde gelecek ama yer yok diye gelemiyorlar denildi diyede küsüp gizlice evden kaçmış. Ogluda benim annem neden incindi diye karısına düşman olmuş. Böyle adamlara değer vermek hata işte. Sen çalışır kredi öder adamı ev araba sahibi yaparsın, o kendini üç kuruşa muhtaç eden, yok yordam bilmez ailesi için seni harcar.

Gerçekten konulara baktım kaç çocuğu var konu sahibinin anlamadım inşallah bir şizofrenik vaka değildir.

Konularına göre hesabı iki kişi kullanıyor ama ikisi de aynı zamanlarda hamile kalmış.
Buradaki başka çocuğum yok beyanına göre üç kişi kullanıyor ve üçü aynı zamanlarda hamile kalmış.
Üç kişiden biri gerçekse yeni bir began vakası yaşanıyor bence. Şu an kayınvalidesine öğle yemeği hazırlıyor olabilir.

E Kürt biriyle evlenip çocuğum o dili duymasın öğrenmesin gibi bi yaklaşım çok komik geldi bana. Hani çocuğu lazdan yapayım ama burnu onlara benzemesin demek kadar saçma ve komik. Neyin kafası bu yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…