- 26 Şubat 2016
- 42
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi pamukbebeginannesi
-
Allahım çok sinirlendim 10 yaşındaki cocugun aklı cinselliğe erer lütfen uzak tutun bebeğinizden..
bende gelen misafire git diyemem sizede diyin diyemem ama ciddi anlamda artık belli etmenizin vakti gelmiş..
surat asın baksanıza böylede kötüsünüz öylede kötü olcaksınız
görümce gelceği zamanda bebeğim hiç durmuyor gercekten çok isterdim gelmenizi ama nefes alamıyorum hiç iyi değilim gibi şeyler söyleyebilirsiniz..
kayınvalidenizi nasıl gönderceğiniz ve görümcenizin gelmesini nasıl engelliceginizi en iyi siz bilirsiniz aslında siz söyleyin burda hep beraber geliştirip yollayalım istenmeyen misafirleri evlerine
sakin olun lütfen sinirleriniz bozulmuş iyice sizin..sinirlerim iyi değil yemin ederim ağlıyorum eşimde beni pohpohluyo ancak gidecek sabret diye ama gelin görünki sabah gezme planları yapıyorlardıı havaların ısınmasını bekliyorlar ee havalar ısınana kadar 2 ay gecer hemen hemen vallahi gidicem artık bi taksiye atlayıp lanet olsun evide eşyasıda bebeğime temiz ortam sunayım derken pisliğe batıcam iyice
Siz kendinizden odun verdikce onlar daha cok ahkam keser.onun icin kimseye yaranmaya calismayacaksiniz sizin caniniz ne istiyorsa onu yapacaksiniz,onlara ozel bisey yapmayacaksiniz cunku orasi sizin eviniz,bu durum ters tepip tartismalara da yol acabilir bunuda goze alıp kendinizi saydirmalisinizdurduk yere burası oğlumun evi yabancıya gelmedim oğlumun evine geldim diyorbeni hiçe sayıyor burası benmde evim diyemiyorum ordayken hizmetçiydim kendi evim oldu yine hizmetçilik yapıyorum resmen
aynen öyle yapamam demeyın siz ve bebeğinizden önemli hiçbirşey yokGörümcene mesaj at yaza doğru gelmeyi düşünüyormuşsun annen söyledi kusura bakma o zamanlar anneme gideceğim ben uygun olduğumuzda sana haber veririm de.
Yoksa pat diye çıkar gelir bu aile bu kafada bunu anladım.
Kesinlikle katılıyorm. Annem söyle derdi; er in eş ederse,herkes baş eder.. eskilerin sözü tabi,yani kocan eş yerine koyar kıymet verirse herkes baş üstünde tutar.. eşle alakalı bunlar hepEşiniz sizi nasıl görüyorsa aileside öyle görür. Malesef ruyasina istinaden eşiniz sizi hizmetçi gibi görüyor. Önce eşinize kendinizi tanıtın gerisi kolay
Kesinlikle katılıyorm. Annem söyle derdi; er in eş ederse,herkes baş eder.. eskilerin sözü tabi,yani kocan eş yerine koyar kıymet verirse herkes baş üstünde tutar.. eşle alakalı bunlar hep
Onların valizini siz toplayın ve kapının önüne koyun..yoruldum ben..Artık gitseniz iyi olur..deyin.eşiniz kızarsa bunun için onada bir valiz hazırlayıp anasının yanına postalayin..ne bu be onların derdini çekmeye mi geldiniz bu dünyaya?sakın siz gitmeyin oRasim sizin eviniz.
Aynen öyle..biraz cadilik herzaman ise yararBir cinnet herseyi çözer projesi :))))
Harika bi çözüm(!) ev arkadaşı mı bunlar?!.. evlilikten bahsediyorzOnların valizini siz toplayın ve kapının önüne koyun..yoruldum ben..Artık gitseniz iyi olur..deyin.eşiniz kızarsa bunun için onada bir valiz hazırlayıp anasının yanına postalayin..ne bu be onların derdini çekmeye mi geldiniz bu dünyaya?sakın siz gitmeyin oRasim sizin eviniz.
Konussa anlayacak mentalite yok belli. .iyi yada kötü tavrida anlamamışlar..ee eşi de ses çıkarmıyor.konu sahibi niye giysin evinden..geriye tek bu çözüm kalıyor..laftan anlamayana boyke yapılır. .Harika bi çözüm(!) ev arkadaşı mı bunlar?!.. evlilikten bahsediyorz
Aynen katiliyorum cok guzel 10 numara tespitKesinlikle katılıyorm. Annem söyle derdi; er in eş ederse,herkes baş eder.. eskilerin sözü tabi,yani kocan eş yerine koyar kıymet verirse herkes baş üstünde tutar.. eşle alakalı bunlar hep
Kendisi gitmesin tabi,niye gidiyormuş. Kötü davrandığını okumadm ben,sadece eşine söylüyormuş ve kavga ediyorlarmış.. kv kp veya görümceye herhangi kötülük surat asma veya başka bişey yapmadığı gibi rahat ettirmek için çırpınıyorm diyor..Konussa anlayacak mentalite yok belli. .iyi yada kötü tavrida anlamamışlar..ee eşi de ses çıkarmıyor.konu sahibi niye giysin evinden..geriye tek bu çözüm kalıyor..laftan anlamayana boyke yapılır. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?