kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

sinirlerim iyi değil yemin ederim ağlıyorum eşimde beni pohpohluyo ancak gidecek sabret diye ama gelin görünki sabah gezme planları yapıyorlardıı havaların ısınmasını bekliyorlar ee havalar ısınana kadar 2 ay gecer hemen hemen vallahi gidicem artık bi taksiye atlayıp lanet olsun evide eşyasıda bebeğime temiz ortam sunayım derken pisliğe batıcam iyice

Görümcene mesaj at yaza doğru gelmeyi düşünüyormuşsun annen söyledi kusura bakma o zamanlar anneme gideceğim ben uygun olduğumuzda sana haber veririm de.
Yoksa pat diye çıkar gelir bu aile bu kafada bunu anladım.

sakin olun lütfen sinirleriniz bozulmuş iyice sizin..
kayınvalidenizin istediğini vermeyın ona orası sizin eviniz gitmesi gereken biri varsa o
nekadar oldu geleli ?
çok arkasını topladıgınız için tükenmişsiniz resmen en büyük kötülüğü kendinize yapmıssınız

durduk yere burası oğlumun evi yabancıya gelmedim oğlumun evine geldim diyor beni hiçe sayıyor burası benmde evim diyemiyorum ordayken hizmetçiydim kendi evim oldu yine hizmetçilik yapıyorum resmen
Siz kendinizden odun verdikce onlar daha cok ahkam keser.onun icin kimseye yaranmaya calismayacaksiniz sizin caniniz ne istiyorsa onu yapacaksiniz,onlara ozel bisey yapmayacaksiniz cunku orasi sizin eviniz,bu durum ters tepip tartismalara da yol acabilir bunuda goze alıp kendinizi saydirmalisiniz

aynen öyle yapamam demeyın siz ve bebeğinizden önemli hiçbirşey yok
unutmayın dünya kötü insanlar kötü sürekli saf kalpli ve iyi olamazsınızzz

Eşiniz sizi nasıl görüyorsa aileside öyle görür. Malesef ruyasina istinaden eşiniz sizi hizmetçi gibi görüyor. Önce eşinize kendinizi tanıtın gerisi kolay
Kesinlikle katılıyorm. Annem söyle derdi; er in eş ederse,herkes baş eder.. eskilerin sözü tabi,yani kocan eş yerine koyar kıymet verirse herkes baş üstünde tutar.. eşle alakalı bunlar hep

Kesinlikle katılıyorm. Annem söyle derdi; er in eş ederse,herkes baş eder.. eskilerin sözü tabi,yani kocan eş yerine koyar kıymet verirse herkes baş üstünde tutar.. eşle alakalı bunlar hep

Eskiler tecrübesi her zaman dikkate değer. Benimde genel gözlemim bu yönde. Ancak hemcinslerim genelde temel sorunu farketmeden yan sebeplere kv gorumce vs odaklanıyor

Onların valizini siz toplayın ve kapının önüne koyun..yoruldum ben..Artık gitseniz iyi olur..deyin.eşiniz kızarsa bunun için onada bir valiz hazırlayıp anasının yanına postalayin..ne bu be onların derdini çekmeye mi geldiniz bu dünyaya?sakın siz gitmeyin oRasim sizin eviniz.

Bir cinnet herseyi çözer projesi :))))

Harika bi çözüm(!) ev arkadaşı mı bunlar?!.. evlilikten bahsediyorz

okudukça delirdim okudukça tiksindim bu ne ya. offfffff.

senin kendi ailen yok mu. biraz da onlar geip yerleşsin, arkanda olduklarını göstersinler.

bu ne ya çok rahatlar....sakın kendinizi hizmetçi gibi kullandırmayın,her şeyin bir ölçüsü olmalı.onlar bu kadar rahat ise siz de bir şey yapmayın ,kendileri yapsın.zamanla kendileri yaptıkları için gelmezler. tatile diye geliyorlar aylarca kalacaklar bir de.bu misafirlik olmuyor artık başka bir şey oluyor.

Konussa anlayacak mentalite yok belli. .iyi yada kötü tavrida anlamamışlar..ee eşi de ses çıkarmıyor.konu sahibi niye giysin evinden..geriye tek bu çözüm kalıyor..laftan anlamayana boyke yapılır. .
Kendisi gitmesin tabi,niye gidiyormuş. Kötü davrandığını okumadm ben,sadece eşine söylüyormuş ve kavga ediyorlarmış.. kv kp veya görümceye herhangi kötülük surat asma veya başka bişey yapmadığı gibi rahat ettirmek için çırpınıyorm diyor..

Bu kayınvalidenin evi yok mu ? Sanırım dul , valla üzüldüm ya bir insanın bu kadar üstüne gidilmez.Kötü olmadan bunun çaresi yok gibi .

Bebeğinizle uğraşın konu sahibi,boşverin wc yi pis bırakırsa bıraksın,eşiniz görsn. Halıları yıkatmak lazım,koltukları yıkatıcam deyin. Niye daha yepyeni derlerse de,yanlış anlama anne ama battı baya. İçime sinmiyor,yeni ama yapacak bişey yok deyin

hatta bence diğer evi satsınlar hepten tüm aile sizde yaşasınlar. görgüsüzler. canım sen niye sabrediyon olayı engelleyici planlar yapman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…