- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi pamukbebeginannesi
-
Himm evet orayi kaçırmışım. .konu sahibi kusura bakmasın ama hiç tavır almadan hiç konuşmadan nasıl anlamalarını bekliyor acaba?Kendisi gitmesin tabi,niye gidiyormuş. Kötü davrandığını okumadm ben,sadece eşine söylüyormuş ve kavga ediyorlarmış.. kv kp veya görümceye herhangi kötülük surat asma veya başka bişey yapmadığı gibi rahat ettirmek için çırpınıyorm diyor..
Bence onları gönderdikten sonra eşine yeni koltuk aldirsin birde üstüne..adamda bir ceza hak etmiş gibi.Bebeğinizle uğraşın konu sahibi,boşverin wc yi pis bırakırsa bıraksın,eşiniz görsn. Halıları yıkatmak lazım,koltukları yıkatıcam deyin. Niye daha yepyeni derlerse de,yanlış anlama anne ama battı baya. İçime sinmiyor,yeni ama yapacak bişey yok deyin
Arkadaşım acaba yanlış konuya cevap yazmış olabilirmisin?Uygun dille yeri geldikçe sınırlarını koymaya başlaman lazım. "Ben boyle istiyorum.Annesi olarak boyle uygun goruyorum."şeklinde isteklerini belirtebilirsin. Tepkini gosterme tepkini kendi icinde nasıl istiyorsan hayalinde nasıl kurguluyorsan oyle goster. Zor durumda oldugunda herkesin icinde sana zorluk cıkaran kişiden yardım iste. Onun sana karşı olan cevabı zaten yavaş yavaş kendi karakterini göz önüne cıkaracaktır. Belkide aranızda saçma sapan bir laf sonrasında başlamış güç savaşı var. Tum anlattıklarına bakılırsa ikizlerin var onların evinde kalıyorsun oncesinde sıkıntı yoktu ama simdi var. Nolursa olsun sınırlarını koy. Senden habersiz sen iyurken cocugu alıp komsuya gitmesi benim icinde felaket birsey. Annelik otoriteni sarsan her durumu mutlaka onceden sezinle ve onlemini sen al. Konuşmadan once mutlaka dusun gerekirse saatlerce duşun. Doğan Cüceloglunun icimideki cocuk kitabını ve diger kitaplarını siddetle oneririm. Esinin yanında da oku okuttur.
Gecen gün aradım,izindeyim gel biraz bizde kal gezdireyim seni dedim.Bin tane bahane buldu,gelmedi.
Evet sizin nabzinizi olcuyor.acaba ne diyceksiniz diye, siz hizmet edip kiymetlerini biliyorsunuz rahatlarda. Onlar ordayken gelecek kisiler var heralde .eşimle aram açılıyor hemde nasıl ama idare edemiyorum artıkdün gece rüya görmüş sabah bana anlatıyor işte kızkardeşleri de buraya gelmiş bana diyormuş pamukbebeginannesi neyemek yapıcaksın bacılarıma ya bu rüya değilde sülaleye hizmet ettirmek için yer yapıyor gibi algıladım ben bunu öyle sinir oluyorum artık
Gecen gün aradım,izindeyim gel biraz bizde kal gezdireyim seni dedim.Bin tane bahane buldu,gelmedi.
Esimi gönderdim zorla aldı geldi
2gün kaldı,dün sabah bir kalktım yok,aradım ben evime geldim kızım sagol hersey icin dedi
Ama bende konu sahibininki gibi kayınvalide olsaydı,süre aştıgı vakit,esyalarını toplar kapının önüne koyar taksi asagıda bekliyor derdim herhalde var o potansiyel biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?