- Konu Sahibi pamukbebeginannesi
-
Vay anasınıı çözümlerim tükendi:/eşimde diyor annem kafayı yemiş hoş gör sus ya bendemi kafayı yiyeyim ağır söz edip deli ayağınamı yatayım ben neyapayım !
söylesem şaşırırsınız inan dün kayınvalidem beni şoka soktu
sen şimdi oğlumla yakınlaşamıyosun bebek var çünkü dedi ben nekadar oğlunun gönlünü yapıp banyoya girsem kadının hoşuna gidiyo yanasıl bi manyaklık bu gerçekten beynim çalışmıyor
konuda nerden açıldı derseniz eğer,benim büyük kaynımın hanımı evlenmiş boşanmıştı yengenin ilk eşindenn iki çocuğu vardı onları anlattı kv onlara kalmaya gitmiş yenge hiç banyoya girmemiş oğluna yanaşmamış üzülerek anlatıyordu ...dedim edebinden yapmamış çok hanım biriymiş dedim olurmu yarın yapmassın öbür gün yanaşmazsın erkektir gözü dışarı kayar diyor ya
Allah dağına göre kar veriyor her deliye bir veli veriyor şimdi ben olsam şunu şunu yapardım dicem millet beni tanımadığı için başa gelmeyince bilinmez dicek ya da yok o kadarını da yapamazsın dice o yüzden hiç yazmayım da sen bu kafayla daha çooook çekersin
yaparım kovarım valizinide hazırlarım allahtan korkuyorum cesaretim yok korkum çok doğru çekerim çekerim toprak olur giderim ben bu kafayla
kv de diğer eltiyle mi yaşıyor hala?
mahremiyet duygusu olmayan insanlara birşey anlatamazsın ne yazıkkibenim kv dede geldi bana ki ben çok istemiştim gelmesini sadece 5 gün kaldı canımıza okudu artık eşim anne ben seni götüreyim dedi kadın gitmem diyor eşimde götürmek için ısrar etti de öyle götürdü. kadın zulm etmekten laf sokmaktan zevk alıyordu. beni geç evladı kendi oğlu dayanamadı artık ben 3. gün irtibatı kesmiştim zaten çünkü cahille muhabbet çene yormaktan başka birşey değil. eşim adaletlidir, en sevdiğim huyudur. onun için önce eşinin tarafsız bir gözle annesini gözlemlemesi lazım yani annesi gibi biriyle komşu olmak istermi mesela veya arkadaş. sormak lazım sadece anne sıfatı olduğu için birini olduğu gibi kabul etmek haksızlık değil mi. iyi bir anne olabilir harikadır belkide ama iyi bir kayınvalide olmadığı ortada. hem bu zamanda nerde görülmüş ev ev üstüne kurulduğu. maddi imkansızlıklar var diyelim o zaman evlenmek için çocuk için acele neydi diye sorulur. tahminim öyle bir durumda yok. kvdenin pis olması ne yazıkki değiştirilemez rahatsızlığı idrar kaçırmaysa tedavi ettirlmeli çünkü 60 yaş yaşlı değil. bunun 70 i var 80 i var o zaman külliyen akıtıp gezecek. rahim sarkması olabilir bir ameliyatlık iş. canım kardeşim sana tavsiyem eşine yine uygun bir dille konuş anlamıyorsa aile durmunuzun salihi için biraz anneme gideceğim annen gidince gel beni al de. çünkü sende ana kuzuzsun sende annesin kimsenin kimseye eziyet etmeye hakkı yok. ki sen eşine allahın bir emanetisin hediyesisin emanete böylemi bakıyor. yazık. Allah yardımcın olsun. eşin anlamamkta dreniyorsa sende dahada anlatma nefes almam gerek de al çocuğunu annene teyzene git kv dede umarım evine gider. benimki gitmeseydi eşim beni anlamasaydı yapacağım buydu oğlumu alıp anneme gidecektim. gerek kalmadı.
Konu sahibi
Konun zaten sinir bozucu, hani tahammül edilebilir değil.
Arada yazdıklarınla daha da köpürtüyorsun,
Birazcık da ondan birazcık da bundan derken benim açımdan
inandırıcılığını kaybediyor.
Konuna yalan demiyorum ama sen gerçek misin?[/
yemin etsemde inanırmısınız acaba ? böyle hayatlarda var maalesef nasıl inandırayım sizi yaşadıklarıma nasıl tanık olmak isterdiniz?ortalığı köpürtmüyorumki gün be gün yaşadıklarım bunlareşimede yazdım artık nolucaksa olsun
yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. annesidir elbet gelecek kalacak ama o da bir zamanlar genç oldu o da bir zamanlar kvdesinden dertlendi bunları nasıl unutuyorlar anlamıyorum.sözlerime tercüman olmuşsunuz herşey eşte bitiyor sanırım buakşam gidiyorum güle güle otursunlar anne oğul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?