Kayınvalidem iftira atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnmde değil ama çok normal karşılanıyor
tamam işte bunun normal karşılandığı bir yerde sağlıklı düşünülen bir yer değil iki çocuğumu alıp gideyim mi diyorsunuz ya evet gidin çünkü çocuklarınız bu ortamda kaldıkça bu ahlaksızlıklar onlar içinde normalleşecek. hatta kendiniz için değilse bile çocuklarınız için bu düşünce yapısının olduğu bir yerde kalmayın lütfen o parlak güzel zihinler bu çirkin düşünceler ile dolmasın yazık

Kb.siyla canım, gizli buluşup opusuyorsunuz diyormuş, kocasida konuşacak bu saati mi buldun diye inanmiyormus dinlemiyormus, kp.ri de gülüp geçiyormuş ramazan günü tartışmayın diyormuş
Ay yok artık ya gerçekten.

Nereye gidicem mesleğim yok aileme söledim Allah'a bırak diyorlar

Bugün eşimle konuşmaya çalışacam
eşinizi korkutun biraz olmadı böyle devam ederse gidicem ben ya konuş bu konuyu kapatsın yada ben yokum gibi bir şeyler. gidemeceğinizi çaresiz olduğunuzu hissediyorsa ailesi de normal değil belki uğraşmamak için böyle tepkiler veriyordur. kararlı görünün sert durun biraz

Çok heşeye sustum devamı böyle geliyor işte

Ne diyor mesela

Yeni üyelik,ilk konu… Fake gibi geldi.
Gerçek olduğunu farzederek; afedersiniz ama ÇÜŞ… demek istiyorum.
Böyle bir muhabbete tavrını koymayan kocayı boşarım. O kayınvalideye de iftira davası açar süründürürüm. Neyi bekleyeceğim? Yatakta bastım demesini falan mı? İğrenç ve kabul edilemez şeyler.

İnanmıyorum ya konu inşallah sahtedir. Böyle bir şey dese kayınvalidem onu perişan ederdim. Hele eşim duysa varya ortalığı ayağa kaldırırdı siz kimsiniz de benim eşimin namusu hakkında konuşuyorsunuz diye annesi falan dinlemezdi zor tutardım onu. Ailenizde tuhaf ailem duysa neler olurdu tahmin bile edemiyorum.

Kadın hastadır.
Ettiği lafın yenilir yutulur tarafı yok. Sağlıklı bir insan durup dururken bunu demez/diyemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…