E boşa da kurtulsun o zaman. Seni desteklemeyecekse dinlemeyeckse neden kocan?7 yıldır evliyim geldiğimden beridir zaten kayınvalidem beni kocamla boşamaya çalışıyor
tamam işte bunun normal karşılandığı bir yerde sağlıklı düşünülen bir yer değil iki çocuğumu alıp gideyim mi diyorsunuz ya evet gidin çünkü çocuklarınız bu ortamda kaldıkça bu ahlaksızlıklar onlar içinde normalleşecek. hatta kendiniz için değilse bile çocuklarınız için bu düşünce yapısının olduğu bir yerde kalmayın lütfen o parlak güzel zihinler bu çirkin düşünceler ile dolmasın yazıkBnmde değil ama çok normal karşılanıyor
Ay yok artık ya gerçekten.Kb.siyla canım, gizli buluşup opusuyorsunuz diyormuş, kocasida konuşacak bu saati mi buldun diye inanmiyormus dinlemiyormus, kp.ri de gülüp geçiyormuş ramazan günü tartışmayın diyormuş
Nereye gidicem mesleğim yok aileme söledim Allah'a bırak diyorlartamam işte bunun normal karşılandığı bir yerde sağlıklı düşünülen bir yer değil iki çocuğumu alıp gideyim mi diyorsunuz ya evet gidin çünkü çocuklarınız bu ortamda kaldıkça bu ahlaksızlıklar onlar içinde normalleşecek. hatta kendiniz için değilse bile çocuklarınız için bu düşünce yapısının olduğu bir yerde kalmayın lütfen o parlak güzel zihinler bu çirkin düşünceler ile dolmasın yazık
ailenizle kaldıramıyorum dönmek istiyorum diye ciddi ciddi konuşsanız arkanızda durmazlar mıNereye gidicem mesleğim yok aileme söledim Allah'a bırak diyorlar
Hii bırak. Sana diyen milletin yanında hiç konusmuyordur çünkü. Bekle bı tepki verme iyice adınız çıksın, sonra millete dert anlatirsin.Nereye gidicem mesleğim yok aileme söledim Allah'a bırak diyorlar
Bugün eşimle konuşmaya çalışacamailenizle kaldıramıyorum dönmek istiyorum diye ciddi ciddi konuşsanız arkanızda durmazlar mı
Eveteşinize söylediniz mi peki ben sordum doğru anlamışım diye
eşinizi korkutun biraz olmadı böyle devam ederse gidicem ben ya konuş bu konuyu kapatsın yada ben yokum gibi bir şeyler. gidemeceğinizi çaresiz olduğunuzu hissediyorsa ailesi de normal değil belki uğraşmamak için böyle tepkiler veriyordur. kararlı görünün sert durun birazBugün eşimle konuşmaya çalışacam
Çok heşeye sustum devamı böyle geliyor işteeşinizi korkutun biraz olmadı böyle devam ederse gidicem ben ya konuş bu konuyu kapatsın yada ben yokum gibi bir şeyler. gidemeceğinizi çaresiz olduğunuzu hissediyorsa ailesi de normal değil belki uğraşmamak için böyle tepkiler veriyordur. kararlı görünün sert durun biraz
Ne diyor meselaMerhaba arkadaşlar kayınvalidem bana iftira atıyor kayınbabam ve benimle alakalı imalarda bulunuyor ben tepkimi ortaya koyuyorum ama eşimin destekçi olmuyor bunda ne var bu bir ima değil gibisinden konuşmalara giriyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
Böyle bir iftira varsa cidden konuşulmaz ortalık yakılır yıkılır .Kesinlikle hayatın boyunca görüşmezsin .Bugün eşimle konuşmaya çalışacam
Buruşuk kocana mı kaldım deseydinYanlış anlıyorum diye yanıma konuşmaya gittim hani ben imamı yapıyorsun yanlış mı anlıyorum gibisinden ama sen yokken siz gizli gizli buluşuyorsunuz gibi saçma sapan kelimeler kullandı
Babamlar geldi konuştuk yine konunun üstünü kapattıkKadın hastadır.
Ettiği lafın yenilir yutulur tarafı yok. Sağlıklı bir insan durup dururken bunu demez/diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?