Saol evet haklısın ama işte illaki takıyorum kafayaMinimum düzeyde görüşün.
Siz sevmeyebilir sizde kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz.
Yalancı dediğiniz, dedikodunuzu yapan kadına yardım edecek yakınlıkta da olmayın.
Birşey beklemez, mesafeyi de korursanız kafanız rahat eder.
Küçük çocuğunuz var üstüne hamilesiniz, kendi hayatınıza yoğunlasmaya çalışın. Enerjinizi emmesine izin vermeyin kayınvalidenizle olan durumun.
Tebrübenin dibini yaşamış biri olarak yıllar içinde yediğim darbe, kazık, gördüğüm yalan, iftira, çekememezlik, kıskançlık. Yerde gökte ne kadar negatiflik varsa görmüş biri olarak. Ne kadar mesefali ve soğuk olursan o kadar seni kırıp incitmemek için, samimiyeti pekiştirmek için çabalıyorlar. Ve ne kadar verici olursan o kadar hırpalamaya ve üzmeye müsait görüyorlar.Nerden tasindim aynı apartmana huzurum kalmadı pskolojim bozuldu. Eşimin boşanan abisinin karısı bile kaynanamın ne kadar yalancı vs olduğunu anlatmıştı ben nisanliyken. Kadın öyle bı yalancı ki ağzından çıkan 10 lafın 9 u yalan 1 i şüpheli. Evime gelir sözde güler yüzlü gibi çaktırmadan eve bakar dışarda laf eder dağınık vs diye . Küçüktü bebeğim geçen sene ve ister istemez zor topluyodum evi ama temizlerim kaynanamda gelir yok şu komusunun evi pis çocuğu var yapamiyodur derdim bizde çocuk büyüttük diye bana laf sokuyo aslinda. Eşimin kardeşi yeni evlendi ya gözümün önünde eltime egiliyo ona ben duymadan fiş fiş dedikodumu yapiyo yok pinpirikmisim çocuğum konusunda yok çok getirip goturmuyomusum onlara çocuğu. Kadını ne yapsam memnun edemedim kaç kere evine temizliğe yardıma gittim 3-4 ayda bir mutfak kapılar vs. O an için saol diyo sonra yine aynı. En son küstüm artık bir haftadir konusmuyoruz.salça yaptı yardıma gttim akşama kadar yardım ettim diğer eltim etmedi soylendi durdu akşam a doğru geldi eltim biraz yardım etti. Akşam üstüde sana kim yardım etti salcaya dediler eşimin kardeşi gülerek kaynanama ve kaynanam eltimi gösterdi ben yardım etmedim mi anne dedim Cvp yok iki üç kere sordum en son sinir oldum. Bida gitmedim. Eşimi görmüş dün ne gelmiyonuz demiş eşim de sen boyle yapmissin demiş hayır ben onu yardım etti dedim demiş ama yalan. Benim en çok sinir olduğum ben yardım etmedim mi dememe rağmen Cvp vermemesi... Yani seni takmiyom gibi bsy bu. Eşime tasinalim diyorum masraf diyo. Zaten ilk tasindigimizdan beri yemekleri bir yiyelim diye tutturdu kaynanam biz itiraz ettik burdan bize fitilli kadın. Taşınmadan önce oturup konuştuk tmm karışmam dedi siz bilirsiniz dedi ilk gunsen başladı bir yiyelime. Yalnız bir kadin değil kaynanam kayinbabam çocuklar ev beş kişilik onların.hadi yanlız olsa tmm yeriz beraber. Neyse çok yazdım sürekli yalancı işte bı kere tarstim gizomun önünde beni komisyon eltime dedim atiyo oradan oraya kendini konusmadim diye.. o kadar çok şey varkı hangisini yazayım burda kısacası beni sevmiyo ve bunu belli ediyo bı sekilde.
Eşim çocuğa baksın sen ise gir defi sonra vazgeçtik başka toruna bakıyordu ikisine bakamaz dedik. Ben gonulsuzdum zatenNeden ayni apartmani kabul ettiniz vaktinde?
Takdir edilme degil neden susuyor ben yardım etmedim mi deyince ne yapmaya çalışıyor yani ona sinir oldum neyse konuşmuyorum artık zatenTamam iste mesafenizi koyun, eşiniz öncede destekledi sizi şimdide ama hala siz istiyorsunuz ki yaptı desin demiyor iste. Patlican olayinda da sorun oldu hala birlikte is yapma takdir edilme derdindesiniz cok ince düşünüyorsunuz ama olmuyor bak o oyle düşünmüyor bırakın yapmayın. Hazır alin gerekirse
Çok çok katılıyorumGecen defada soyledim eltinin sucu yok bende eltin gibiyim.eltin yaranmaya cakismiyo kimseye oldugu gibi. Sen kaynananin kapilarini salcasini yemegini yapmak zorunda degilsin.bir net durusunuz olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?