Kayınvalidem o kadar yalancı biri ki...

ÖZet olarak evlenecek kızlar;

Sakın ama sakın eşinizin ailesinin bulunduğu apartmana hatta mahalleye bile taşınmayın :)

böyle çok hokkalı bir carlıcaksın ki elini eteğini senden çeksin....
bu insanlara ancak bu yakışır

Yardım konusunda seni söylemediğinde eşinde ordaydi öyle yazmistin. Esin neden yapMIŞSIN demiş bildiği şeye Mış mı denir

Gerçekten merakımdan soruyorum, size zararı dokunan bir insana yardıma niye gidiyorsunuz? Sakın merhamet vicdan bilmem ne demeyin. Eltim de bunları söylüyor ama sonrasında sen niye yapmıyorsun diye bana sarınca yaptığı iyiliğin samimiyetinden şüphe ediyorum.

Salça yahu. Hani yatalak olsa ya da hasta olsa gidip bir çorba yapmanızı, işini yapmanızı anlarım da salça elzem bir şey değil ki. Gücü olmayan yapmasın.

Ben sinir oluyorum sizin gibi eylemleri olan kadınlara. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Yapıyorsanız da elti yapmadı, kaynana sen yaptın demedi, iyiliğimin karşılığını alamadım diye söylenmeyin. Ben çok netim bu konuda. Kaynanama salça yapıp iyilik kotamı boşa dolduracağıma gider muhtaç olan birine yardım ederim. Zaten çok iyilik yapasım yok var olan isteği de kaynana salçası ile tüketmeye ne gerek var. Hadi yaptım diyelim yaparım ve biter o mevzu orada. Sonrası ile ilgilenmem. Kim ne demiş ne etmiş bana ne. Yapmak istemişim ki yapmışım. Kişilerin ne dediğinin bir önemi yok.

İnsan denilen canlı bencil ve nankör bir yaratık. İstenmeden yapılan iyiliğe de gerek yok bu yüzden.

Yardım konusunda seni söylemediğinde eşinde ordaydi öyle yazmistin. Esin neden yapMIŞSIN demiş bildiği şeye Mış mı denir
Hayr yanlış mı yazmışım eşim yoktu yardım ederken vardı ama akşam konuşulurken yoktu

Zaten yakın taşınınca beklentileri artiyo kayinvalidemi tecrübeyle sabit

İşte burda evdekiler sordu demissiniz. Evdekier kim? Kac kisiniz çözemedim valla

Ne kendini yor nede üzül... Benim kaynanamda yalancı biri öyle ki biran düşünmez sıralar her sözü ne yapıyorum mesafemi koruyorum kafam rahat ne yaparsa yapsın mesafem değişmiyor değişmeyecek...

çocuk kaç yaşında? kandırın sevdiği şeylerle ağladı diye götürmeyin ağlayarak bişey yaptıramıycanı anlasın

Valla aynısı yap kocanın yanında iyi davran sonra hiç takma ne yardım et ne çoçuğu götür nede evine güt torununu görmek isteyen gelir görür zaten gelinceye şöyle böyle derse aman anne herkesin evi kendine bize ne de onun yaptığını yap

Benim formülüm su: böyle enerji emici ruh emici insanları anlamıyormus gibi yapın onun durumu zaten kendi içinde vahim en büyük kötülüğü kendine yapıyor zaten yükü çok büyük bosverin enerjinizi kirletmeye üzülmeye değer mi? Ugrastikca düşündükçe pisliği üzerinize bulaşır. Böyle insanlar hayatımızın her yerinde çıkar karşımıza biz kendi hayatımıza bakalım enerji emicilere geçit vermeyelim.

Allah yardimcin olsun cok zor imtihanin ama aklin varsa uzaklas evinden yuvandan da olursun kocandan huzurundan da olursun. annem tam 35 sene boyle bir kaynanayi cekti.. ve bir de elti.. iki kayanana gibiydi.. birlikte yasadi ayri da yasadi hastaliklarinda da bakti temizlik de yapti elindeki parayi da verdi. elti de misafirle gelir misafirden once gider ne elini ise degirir ne guzel lafi vardir yapilani toplar evine goturur.. hep o iyi oldu hep o iyi oldu.. annemin eline dustu annem bakti kendi annesi gibi öldü bizim evde.. kendi agziyla dedi Allah beni senin eline mi dusurecekti diye.. annem en sonunda o eltiyle de gorusmeyi keserek kurtuldu.. yani bu tip bulasik insanlari cok iyi biliyorum heleki yalan varsa zaten hayatta yakani siyiramazsin annem hastalik sahibi oldu uc yildir gezmedigi dr kalmadi.. ne yap et esini razi et uzaklas ne lafi biter bunlarin ne nankorlukleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…