Kayinvalidem ve eşim

eşiniz çok anlayıssız sorun kv de değil eşinizde

eşin belli senden yana. kaynanana sert cıkmayaydın keşke :=)

Katiliyorum ama sinir nerede? Hep alttan alarak yol alti edilmek ve bazi seyleri gormezdem gelmek arasindaki olcuyu tutturmak cok zor
Aynen. Galiba biraz kişi kendisiyle meşgul olmalı. Ortak alanlar azaltılmalı. Eşin bile olsa arada ne halin varsa gör diyip kendi halinde takılmak lazım sanırım.

cok haklisin.benim ki hizmetçi degilde oyuncak bebek yada kukla olarak görür her dededigini yap her yere gel ses Çıkarma

Aynen. Galiba biraz kişi kendisiyle meşgul olmalı. Ortak alanlar azaltılmalı. Eşin bile olsa arada ne halin varsa gör diyip kendi halinde takılmak lazım sanırım.
Aynen öyle öbür türlü sıkıcı bi hal alıyor bazi şeyler ama eşim kendi ailesininkilere gidelim benimkileri boş verelim istiyor

Aynen öyle öbür türlü sıkıcı bi hal alıyor bazi şeyler ama eşim kendi ailesininkilere gidelim benimkileri boş verelim istiyor
Öyle olmaz. Kavga etme eşinle, senin ailenden birileri davet etti eşin gitmek istemedi misal, bunun için kavga edeceğine kendin git, eşin sana bizimkilere gidelim dediğinde de sen icat çıkar, anlayacaktır elbette.

Öyle olmaz. Kavga etme eşinle, senin ailenden birileri davet etti eşin gitmek istemedi misal, bunun için kavga edeceğine kendin git, eşin sana bizimkilere gidelim dediğinde de sen icat çıkar, anlayacaktır elbette.
Geçen gün aynen dedigin gibi davrandim sonra kendiliğinden geldi. onu yola getirsem annesi çıkıyor başıma sabrim taşıyor

kesınlıkle dene
sadece onun ailesi yok ya sonucta. sanslısın ailenle aynı sehırdesın
Ailemle ayni şehirde olmam şans yoksa iyice yipratirlardi beni aileme hasret eşimin ailesi ve özellikle annesi ile daha boğucu bi hayatim olurdu. Eşimin ailesi ile ayni semtteyiz evler yakın kendi aileme uzağım o bile dezavantaj oldu k.valide hep hayatimda oldu ama eşime sorsan benim annem planci programci benim ailem hayatimizin icinde

aynı eşin gibi anneci ol..
gelmedıgı zamanlar sen tek git
bu konuda sorun cıkarırsa sen de cıkar. ağaç kavugundan cıkmadın sonucta.
çok verici olursan kaybeden sen olursun
bıraz bencıllık lazım

aynı eşin gibi anneci ol..
gelmedıgı zamanlar sen tek git
bu konuda sorun cıkarırsa sen de cıkar. ağaç kavugundan cıkmadın sonucta.
çok verici olursan kaybeden sen olursun
bıraz bencıllık lazım
Haklısın alttan ala ala hep kaybeden ben oldum huzurum bozulmasın diye sustugum herşey hem k.v yi hem eşimi güçlendirdi bencil olan taraf hep eşim oldu halen de öyle annesinin kuzusu aile bilinci olmayan bi adam anneside bunu sonuna kadar kullanıyor

Ya ben anlamıyorum gidin ne olacak ki. Iftara sıkılıp sizi oraya çağırdı diye mi bu kadar tantana. O yüzden mi bu kadar kötü kaynana oldu. Anneniz arayıp kızım canım çok sıkılıyor gelin iftarı burda yapın erkenden gelirseniz de sohbet ederiz dese Koşarak gidersiniz. Bence siz mutlu olamazsınız zorlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…