Kayinvalidem ve eşim

Ben de kötü olmamak için çabladim hep ama her seferinde k.v üste çıktı eşim de hep annesinin tarafinda ona toz kondurmayan biri olduğu için olan bana oluyor
Iftar davetine git optimum seviyede gorus esinin akrabalariyla ama mesafeni koru yuzgoz olma bu kadar basit
Yurdum kizlari neden bu kdar kolay birseyi beceremiyorlar valla anlayabilmis degilim

merhabalar, eski konularınıza göz gezdirdim sayfalarca eşiniz ve kaynananızla ilgili konular açmışsınız, mesajları yazış tarzınızdan ne kadar bunaldığınız belli oluyor ben bile mesajlarınızı okurken sizin depresif halinize büründüm okuyup anladığım kadarıyla eşinize karşı içinizde pekte sevgi kalmamış, ona karşı iyice soğumuşsunuz, kaynanada zaten sürekli dibinizde... 5 yıl geçirmişsiniz bu adamla ama mesajları yazma şeklinizden o 5 yılın boşa geçtiğini düşündüğünüz izlenimine kapıldım, ne yazıkki şuan çocuğunuzda olmuyormuş bence bu size bi işaret olabilir daha fazla zaman harcamadan bir karar vermelisiniz gibi..
kaç defa boşanmayı düşünüp ertelemişsiniz ama artık eşinizle aranızda herhangi bi sevgi kalmamış gibi ikinizde birbirinize daha tahammül edemiyorsunuz arkadaşım çok özür dilerim ama bence boşanma kararını artık icraate geçirmelisin!! veya bi psikoloğa gidip iyice rahatlamalı, kendini yenilemelisin, eşinle aranızdaki aşkı canlandırmalısın, annesiylede arana mesafe koymalısın!!
iyice düşün hyatını daha fazla karartma, hakında hayırlısı olsun inş

canım işin kolay aslinda herşeyi eşinin üstüne aticksin mesela cagirdilarmi anne eşime sorayim planı yoksa gideriz diyeceksin hemen sonra eşini sen ara davet etti annen gidelimmi işin varmı gibisinden soru sorucaksin ki eminim esin kendini önemli sanıp sana bağlı diyecektir ki gidelim derse sende hemen saat vericeksin bu saatte gidelim diye esinle alanı bu konular için hiç bozma kendin yipranirsin giderken de erkn kalkalim evde işlerim var dersin olur biter yanı bu şekilde ikisylede iyi geçinmiş olursun

5 yıldır üzerine düşeni yapmışsın ama onlar senin ezildiğini zannedip sana sığıntı gibi davranıyorlarsa artık diş gösterme zamanı geldi demektir. Kv işine gelmeyen bir şey isterse kesin dille reddet, eşini araya koyarsa yuvayı bozabileceğini hissettir, eşinin akrabalarına gitmek istemiyorsan gitme, eşin de misilleme için gelmez, sen bu durum işime daha çok geliyor de, bir süre sonra eşin bekar gibi gezmekten eşin nerede sorularından sıkılır o zaman oturup her şeyi açıkça konuşup anlaşırsınız. Yoksa eşin her dediğini yapan silik bir kadını neden umursasın dikkate alsın ki? Kavga değil de tartışmaktan korkma, senin de bir evlat eş insan olduğunu başka türlü anlamaz

Allahimm ele karismadan evlilik olmuyor mu Yarabbi...
Yangin vaaarr diye bagiracam artik agresifin teki oldum ciktim daha da evli degilim birde...

E="Surrender, post: 41660231, member: 346828"]zor okudum :=)
pamadan dıye bişi yok. açıkça söyleyeceksın eşine
o da annesine işiniz oldugunu falan söyleyecek. sen eger kayınvalıdene söylersen kötü olursun, ara bozan olursun.
çünkü senın k. valıde alttan alttan işleri halleden biri, eşin devreye gırecek hemen [/QUOTE]
İyide annesi alttan alttan yapiyor. Ogluda bunu farketmiyor. O yuzden anneleri hep melek. Bir sey desen vay benim annem sana kaynanalik mi yapiyor kadin melek gibi ama sen yine buluyorsun dicek bir seyler diye yuruyorlar hemen

Hiç bi zaman hiç bişey için tantana yapmadım hep uyumlu oldum eşim de hep tam tersi oldu hep zorluk çıkardı .annem sıkıldım kızım gel dese inan apar topar gidemem ben gitsem eşim gelmez benim iyi niyetim hep tek taraflı kaldı mutsuzlugum bundan

İyide annesi alttan alttan yapiyor. Ogluda bunu farketmiyor. O yuzden anneleri hep melek. Bir sey desen vay benim annem sana kaynanalik mi yapiyor kadin melek gibi ama sen yine buluyorsun dicek bir seyler diye yuruyorlar hemen[/QUOTE]
Aynen sinsice yapar o yüzden benim kendimi ifade etmen çok zor oluyor kötü pozisyona düşen ben oluyorum

ana oğul sorunlu bunlar

Iftar davetine git optimum seviyede gorus esinin akrabalariyla ama mesafeni koru yuzgoz olma bu kadar basit
Yurdum kizlari neden bu kdar kolay birseyi beceremiyorlar valla anlayabilmis degilim
optimum seviyede davranmayi çok istedim ama hep k.v bozdu bazi seylerin kontrolu elimden çıktı gitmedim geldi mesela

optimum seviyede davranmayi çok istedim ama hep k.v bozdu bazi seylerin kontrolu elimden çıktı gitmedim geldi mesela

ayyy benimkinin aynı valla ben baş edemiyorum ben size karışmıyorum hiç ben kötü kaynanalardan deilim der der der yatak odamıza giydiğimize kadar karısır Allah basa vermesin böyle sinsi insnlar çok zor

Önceki konularınizi hatirlamiyorum ama bu konuda ben sizde buldum sorunu. Yani ne var ki bu kadarcik seyde? Tabi evveliyatini bilmiyorum ama ortada bosanma dusunecek bisey yok bence

Peki bişey sorucam. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Eşiniz sizin ailenizle ilişkinize bu kadar sorun çıkartmasına nasıl izin verdiniz. Yani hem kendi ailesiyle iyi olmanızı isteyip hem sizin ailenizle iyi olmaması çok mantıksız. Ben eğer sizin yerinizde olsam o benim aileme nasılsa bende oma öyle olurum. Ama sonucunu da göze almalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…