Iftar davetine git optimum seviyede gorus esinin akrabalariyla ama mesafeni koru yuzgoz olma bu kadar basitBen de kötü olmamak için çabladim hep ama her seferinde k.v üste çıktı eşim de hep annesinin tarafinda ona toz kondurmayan biri olduğu için olan bana oluyor
Hiç bi zaman hiç bişey için tantana yapmadım hep uyumlu oldum eşim de hep tam tersi oldu hep zorluk çıkardı .annem sıkıldım kızım gel dese inan apar topar gidemem ben gitsem eşim gelmez benim iyi niyetim hep tek taraflı kaldı mutsuzlugum bundanYa ben anlamıyorum gidin ne olacak ki. Iftara sıkılıp sizi oraya çağırdı diye mi bu kadar tantana. O yüzden mi bu kadar kötü kaynana oldu. Anneniz arayıp kızım canım çok sıkılıyor gelin iftarı burda yapın erkenden gelirseniz de sohbet ederiz dese Koşarak gidersiniz. Bence siz mutlu olamazsınız zorlamayın
Maalesef olmuyor istisnalar vardir muhakkak ama sorun yaşamayan azAllahimm ele karismadan evlilik olmuyor mu Yarabbi...
Yangin vaaarr diye bagiracam artik agresifin teki oldum ciktim daha da evli degilim birde...
İyide annesi alttan alttan yapiyor. Ogluda bunu farketmiyor. O yuzden anneleri hep melek. Bir sey desen vay benim annem sana kaynanalik mi yapiyor kadin melek gibi ama sen yine buluyorsun dicek bir seyler diye yuruyorlar hemenE="Surrender, post: 41660231, member: 346828"]zor okudum :=)
pamadan dıye bişi yok. açıkça söyleyeceksın eşine
o da annesine işiniz oldugunu falan söyleyecek. sen eger kayınvalıdene söylersen kötü olursun, ara bozan olursun.
çünkü senın k. valıde alttan alttan işleri halleden biri, eşin devreye gırecek hemen
umarım dediğin gibidirannesininminikprensesi erkekler annelerının nasıl ve ne yapıda olduklarını iyi biliyorlar
sadece işlerine gelmiyor
emin ol ..
maalesef öyleumarım dediğin gibidir
ana oğul sorunlu bunlarArkadaşlar eşimle zaten sıkıntılarımız var daha yeni konu açtım buraya.ben ciddi ciddi her an kafamda boşanma fikriyle yaşıyorum tüp bebek tedavimi erteliyorum eşimin huyu sayesinde evliliğim oturmuyor. Geçen tartismamizda eşim misafirlik olayını bitirecegini kimseye gelip gitmeyecegini söyledi ben de tamam dedim. Bi kaç gün sonra halam iftara çağırdı bende halam çağırıyor ben gidicem dedim ben ne yapcam dedi kendin bilirsin dedim sonra ben belki gelirim belki gelmem dedi neticede geldi aramızdaki soğukluk biraz gitti dün de akşam ailesiyle dışarı çıktık iftar için. K.alidemin annesi hasta kız kardesiyle dönüşümlü hastanede kaliyorlar arabadan inerken eşime yarin sabah seni ararim beni götürürsun (hastane çok yakın ayrica k.pederimin arabasi var ) sonra eşim cevap vermeden ama yarin pazar orucsunuz uyursunuz dedi sonra yine eşim bişey demeden aman uyumayiverin dedi indi. Eşim gece telefonu kapatmış yatarken ben zaten hep uçak moduna alirim yatarken.k.pederim götürmüş sonra eşim disardayken beni aradi bugün hastaneye gelin burda iftar yapin dedi bende bilmiyorum evde oluruz heralde dedim eşim geldi o nu aradi tekrar buraya gelin iftar yapalim planiniz yoksa dedi o da bakalım falan dedi bana sordu sırf aramiz yeni düzeldi bozulmasın diye sen bilirsin dedim gitsek bile ben şimdiden gidemem iftara yakın gidelim (çünkü gücüm kalmıyor dört kişi küçücük odada vakit geçmiyor)dedim.esimin surati asildi ben gideyim sen sonra dolmusa bin gel annem orada sıkılıyor tek başına yiyici gibi son dakka gidemen dedi.ben ona son dakka deil alti gibi gidelim demiştim saat iki bucuktan sekiz bucuga kadar vakit gecmez diye yani eşimle iyi olsam bile k.validem rahat durmuyor sayesinde huzurum kaçtı yine bi de telefonda eşime planiniz varsa bozmayim kaynanalik yapmayim diyor. K.validem biraz alttan alta yapar yapacağını kimse bişey anlamaz dolayisiyla eşime annen şöyle desem büyük olay çıkar toz kondurmaz kisacasi eşim bitiyor o başlıyor.kizlar ben bu kadinla nasil baş ederim eşimle papaz olmadan bana akil verin.onun oyuncagi gibi her dedigini yapmak istemiyorum.
optimum seviyede davranmayi çok istedim ama hep k.v bozdu bazi seylerin kontrolu elimden çıktı gitmedim geldi meselaIftar davetine git optimum seviyede gorus esinin akrabalariyla ama mesafeni koru yuzgoz olma bu kadar basit
Yurdum kizlari neden bu kdar kolay birseyi beceremiyorlar valla anlayabilmis degilim
optimum seviyede davranmayi çok istedim ama hep k.v bozdu bazi seylerin kontrolu elimden çıktı gitmedim geldi meselaIftar davetine git optimum seviyede gorus esinin akrabalariyla ama mesafeni koru yuzgoz olma bu kadar basit
Yurdum kizlari neden bu kdar kolay birseyi beceremiyorlar valla anlayabilmis degilim
Bencedeana oğul sorunlu bunlar
anasının oglu ozaman allah yardımcın olsunEşim anlayissizdir biliyorum ama k.validem de ısrarcı ve sıkıcıdır hiç vazgecmez saygi duymaz
Peki bişey sorucam. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Eşiniz sizin ailenizle ilişkinize bu kadar sorun çıkartmasına nasıl izin verdiniz. Yani hem kendi ailesiyle iyi olmanızı isteyip hem sizin ailenizle iyi olmaması çok mantıksız. Ben eğer sizin yerinizde olsam o benim aileme nasılsa bende oma öyle olurum. Ama sonucunu da göze almalısınızHiç bi zaman hiç bişey için tantana yapmadım hep uyumlu oldum eşim de hep tam tersi oldu hep zorluk çıkardı .annem sıkıldım kızım gel dese inan apar topar gidemem ben gitsem eşim gelmez benim iyi niyetim hep tek taraflı kaldı mutsuzlugum bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?