- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.100
- 248
- Konu Sahibi herhangibiri
-
merhabalar. eşime dediğiniz gibi yaptım ve tüm maaşımı aileme verdiğimi söyledim. 1 ay boyunca eve ne yemek aldım ne bir şey. o da almadı ailesinin evine gidip karnını doyrup akşam eve öyle geldi. ben de o sinirle o işteyken işyerinden izin aldım 1 günde depo kiraladım nakliye tutup tüm eşyayı depoya taşıdım ve adliyeye gidip boşanmak için dilekçe verdim. şu an eşyalar depoda ben ailemin evindeyim. aç mıyım tok muyum diye arayıp sormayan kayınvalidem beni arayıp eşyaları geri getir diye soruyor. bir sinirle tüm eşyaları aldım doğru mu yaptım bilmiyorum en azından onların aldığı eşyaları geri vermem gerekir mi? gerçekten çok sinirliyim
Daha üç aylıkken böyleyse sonrası çok daha kötü olur bence eşine sıkıntılarını söyle hala devam ediyorsa şahsen ben inadına işten çıkar sorumlulugu artık onun omzuna bırakırdım.. yaptıkları çok yanlış arana mesafe koy bence tabiki eşinin ailesi saygini bozma ama cokda yüz verme.merhabalar öncelikle. benim de bir derdim var ama bunu buraya yazıp yazmamak arasında gidip geldim. çünkü görümcem bu forumu kullanıyor olabilir ve yazdıklarımdan bunu yazanın ben olduğunu anlayabilir. üstü kapalı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. 3 ay önce evlendim ben. ne benim ailemin ne de eşimin ailesinin maddi durumu iyi değil. ikimiz de çalıştık para biriktirdik iki aile de birikimlerini koydu ortaya önce eşyaları çeyizleri aldık sonra evi tuttuk en son da nikah kıydık. düğünümüz olmadı nikah salonunda akrabalar altın taktı. neyse eşimle evlenmek için 1 yıl bekledik çünkü gireceği iş için bir kaç eğitim alması gerekiyordu eğitim aldıktan sonra para biriktirdik birlikte. evin eşyasıydı çeyiziydi derken biriktirdiğimiz paraları harcadık haliyle. ben aldığım tüm maaşımı eve harcıyorum fakat eşim tüm maaşını gidip annesine veriyor. görümcem biz sevgiliyken bana karşı çok iyiydi şimdi onlara gittiğimizde yüzüme bile bakmıyor önceden bana hemen kahve yapıp getirirdi şimdi diyor ki bi kahve yapanımız yok diyor. neyse diyorum 19 yaşındaki kıza mı alıncam diyorum giriyorum kendim yapıyorum kahveleri. kayın pederim dünya tatlısı bir adam bazen bize geliyor çift sarılı yumurta aldım size kızım diyor hal hatır sormaya geldim diyor 1 saat oturamıyor adam bizde görümcem arayıp hemen eve gel beni sinirlendirme diyor. eşime diyorum ki kirayı ben ödeyeyim faturaları sen öde diyorum tamam diyor sonra ne oluyorsa maaş alacağı gün annesi çağırıyor gidip tüm parasını annesine veriyor. ben de mecbur kendi paramla koca evi döndürmeye çalışıyorum hem o kadar çalışıp yoruluyorum hem ev işi yapıp adama yemek yapıyorum hem de geçim derdinden zor uyuyorum ben ne yapayım bana bi akıl verin ya kendi aileme de anlatamıyorum olayı çünkü annem cabbar bir kadındır arayıp carlar kayınvalidemle görümceme eşime de lafları sayar sonra karşılık alırsa bir daha asla görüşmez bu sefer sağlıklı bir evliliğimiz olmaz. ben ne yapıcam büyük dertteyim afedersiniz eşimin traş bıçağından köpüğüne kadar ben alıyorum evde tüm yük benim üstümde kayınvalidemin emekli maaşı var kayınpederimin emekli maaşı var görümcem iyi bir restorantta aşçı ona rağmen eşimin aldığı 3 kuruş paraya el koyuyorlar zaten biz görüştüğümüz zamanlar bi çay içmeye bile gidemiyoduk 5 kuruş parası olmuyordu cebinde parkta annemin evinde veya kayınvalidemin evinde görüşüyorduk en fazla. ben maddiyata önem veren biri değilim öyle olsam hiç evlenmezdim bile eşimle ama böyle olacağını da bilemedim ben ne yapıcam
Üstteki mesajı okuyun. Kızcağıza neler yapmışlar.Daha üç aylıkken böyleyse sonrası çok daha kötü olur bence eşine sıkıntılarını söyle hala devam ediyorsa şahsen ben inadına işten çıkar sorumlulugu artık onun omzuna bırakırdım.. yaptıkları çok yanlış arana mesafe koy bence tabiki eşinin ailesi saygini bozma ama cokda yüz verme.
Türkiye’de neden insanların kalitesi bu kadar düştü acaba? Biz böyle bir toplum değildik. Millet ne güzel böyle işte çalışan kız alayım hem parasını yerim diye düşünüyor. Oysaki eşi deseydi bizim borcumuz var, para ortak olsun. Şu kadarını ben vereceğim ve açıklama yapsaydı vs. Hem adam dürüst de değil. Annem istedi verdim diyor sonra da kız vermeyince annesine gidip yemek yiyor. Planlı, programlı kurban bulmuş. A, B planı var. Evlendirmek için evlendirilen insanlar ve iğrenç aileleri. Allah bu insanlardan korusun.Allah kimsenin başına vermesin ya çok kötü bi durum daha tazecik bi kizya 3 aylık çok üzüldüm
Ay ben çok sinirlendim. Anne babanızı düşünemiyorum bile. Ne demek annede yiyip gelmek ya, sen para getir de aç mısın tok musun umrumda değil demiş resmen. Öküz olduğu belliydi zaten ama ben bir yerde anlar falan diye beklemiştim. Cidden çok çok sinir oldum. Boşver balım sen bu insan müsveddesini. Dışarda ne adamlar var, bunla ömür mü geçer?merhabalar. eşime dediğiniz gibi yaptım ve tüm maaşımı aileme verdiğimi söyledim. 1 ay boyunca eve ne yemek aldım ne bir şey. o da almadı ailesinin evine gidip karnını doyrup akşam eve öyle geldi. ben de o sinirle o işteyken işyerinden izin aldım 1 günde depo kiraladım nakliye tutup tüm eşyayı depoya taşıdım ve adliyeye gidip boşanmak için dilekçe verdim. şu an eşyalar depoda ben ailemin evindeyim. aç mıyım tok muyum diye arayıp sormayan kayınvalidem beni arayıp eşyaları geri getir diye soruyor. bir sinirle tüm eşyaları aldım doğru mu yaptım bilmiyorum en azından onların aldığı eşyaları geri vermem gerekir mi? gerçekten çok sinirliyim
Siz bu kısmi düşünmeyin ben de bu ay aileme verdim deyin .Bakalim ne olacak?saka gibi konu pes siz bu sekilde bir ömür yük cekemezsiniz adamin maasi en az 2.500 olsun hadi anneye babaya 500 yardim etsin 2bin nerde?Siz cabbar annenize anlatin bence gerekirse boşanın sizin gibi safı bi daha bulamazlar kiiyide ben paramı aileme verirsem evin kirasını faturasını kim ödeyecek? zaten ben versem bile ailem kabul etmez ki kendi ihtiyaçlarını al der
merhabalar. eşime dediğiniz gibi yaptım ve tüm maaşımı aileme verdiğimi söyledim. 1 ay boyunca eve ne yemek aldım ne bir şey. o da almadı ailesinin evine gidip karnını doyrup akşam eve öyle geldi. ben de o sinirle o işteyken işyerinden izin aldım 1 günde depo kiraladım nakliye tutup tüm eşyayı depoya taşıdım ve adliyeye gidip boşanmak için dilekçe verdim. şu an eşyalar depoda ben ailemin evindeyim. aç mıyım tok muyum diye arayıp sormayan kayınvalidem beni arayıp eşyaları geri getir diye soruyor. bir sinirle tüm eşyaları aldım doğru mu yaptım bilmiyorum en azından onların aldığı eşyaları geri vermem gerekir mi? gerçekten çok sinirliyim
Niye böyle bir şey yaptınız ki? Haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi.
Hem evi terk etmiş hem eşyaları kaçırmışsınız. Bu durumu size karşı kullanacaklardır.
Bundan sonrasında bir avukat bulun ve onun önerileri doğrultusunda ilerleyin.
Neden haksız duruma düşsün? Mutlaka konu sahibi bu konuyu defalarca kez konuşmuştur. Eşi annesinde yiyip kalmaya eve gelmiş. 0 lira harcadığı, masrafları kıza yığdığı eve. Sanki kız kendi evi tutup orada yaşamış gibi. Allah bilir neler yaşandı ve artık ilişki diye bir şey olmadığını anladı ki böyle bir şeye cesaret etti. Adam aramamış bile. Kv arayıp neden böyle oldu dememiş bile. Sadece malları istemişler. Baştan da zaten kızın altınlarını sorun etmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?