- 21 Ocak 2018
- 8.549
- 21.219
- 348
- 32
- Konu Sahibi herhangibiri
-
Altınlarınız nerde? Maaşınızı kesince götürüp onları vermeye kalkmasın ailesine?dediklerinizi uygulayacağım taksit ödüyorum dicem eve 5 kuruş para harcamicam. artık elektrik su kesilirse gider annemde kalırım napayım milletle papaz olacağıma onların yaptığını onlara yapıcam başka çarem yok
Bu adam sana koca olamamış arkadaşım. Parasını, sırrını hala ailesine veriyor çünkü. Seni sevdiğini sanmıyorum. Öyle olsa seni ezip geçmezdi. Aşırı pasifsin.şöyle söyliyim düğünde takılan altınlar var diye sanırım kayınvalidem eşime baskı uyguluyor. eşya alıp borca girdiler diye taksitlerini ödemeleri için parayı veriyor galiba. benim eşim ketumdur neyi neden yaptığını kendisi söylemez hep başkalarından öğrenirim. genellikle sırlarını annesiyle paylaşır bana da iş kesinleşmeden sana söylemek istemedim der. galiba bu eşyalar yüzünden ailesine para veriyor ama benim ailem de borca girdi onlar da taksit ödüyorlar tüm maaşıma el mi koymaları lazım artık onu çağırdıklarında ne söylüyorlarsa o da tüm parasını vermek zorunda kalıyor. dediğinizi yapıcam ailem borca girdi benim yüzümden taksit ödüyorum dicem artık elektriksiz susuz otururz evde napayım ya kafaya takmaktan saçlarım beyazlicak
Erkek ailesi işte... Önünde fazlalıkla bir evlatlarının doğduğu gün yeni bir güncellemeyle medeniyet basamaklarından birkaçını geri indiklerini düşünüyorum artık.Her zaman aynı şeyler oluyor. Bu burdan ve etrafımdan duyduğum belki 100 belki 1000. Aynı olay. Düğün yaparken iki aile de masraf yapıyor. Kız aileleri kızları çalışsa da çalışmasa da borcu kendi ödüyor. Ama erkek aileleri borcu oğullarına ödetiyor. Tamam masraf sizin için yapılıyor ama madem borç ödenecek sizde aileniz yaptığı borcu ödeyin kimse bişey diyemez. Eşinizde bi tarafı sıkışınca bakalım ne yapacak. Almış hayatın kolayını siz maaşla evi döndürdün o da annesini memnun etsin
Alkışlıyorum sizi. O çift sarılı yumurtalar konu sahibinin parasıyla alınıyor. Erkekler ses etmeyip iyi görünüyor. Kadınlar kavga ediyor.Kabul etmek zor geliyor. En güzel aylarınız ama sorun eşinizde .
Görümce çocuk sayılır daha. Ayrıca muhatabınız o değil.
kayınpeder dünya tatlısı demişsiniz. Kadın kadınla uğraşacak derken olayı göremiyorsunuz. KayınvalideNiz eşinizin maaşını alıyor diyorsunuz. O kadın o parayı zaten kayınpederiniz için alıyor. Kp durumu bilmiyor mu zannediyorsunuz. Kv evi için alıyor. Kp Kadını sürüyor ortaya. Şu erkeklerdeki kurnazlık kadınlarda olsa. Hayatımız çok farklı olurdu.
Ya aynı şeyi anne baba yapsa, annem babam paramı yiyor olur ama koca yapınca, yufka yürekli, safta ondan deniyor. Çünkü koca mühim ve kıymetli.kocis aski nelere kadir,
bu erkekler popolari kalkmasin da ne yapsin.
Adama bak, fatura bile odemiyor, karisi hakkinda ne kadar yufka yurekli benim kocam diyor...
Aynı seyleri yazmışız gerçekten öyle. Annesi bir nimet. Farkında bile değil konu sahibi bunun. Kendi halledemicek gibi bu işleri. O yuzden cabbar anne halletmeli.Annem cabbar demişsin. O aslında anne sadece. Benim kızımı böyle sömürecekler vallahi yakarım ortalığı. Sen yapamıyorsan söyle annene halletsin ortalığı. Belliki seni sallamıyorlar, eşinde saftorik biraz bari annen düzeltsin ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?