- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya herro ya merro diyeceksin her şeyi göze alarak.
Eşiniz sınır koymadıkça, daha çok kredi çeker, üzerine de kaynananıza harçlık vermeye devam edersiniz.
Allah belasını versin bu kadının ya. Bıktım artık paracı Kayınvaliden olmaz inşKayinvaliden biraz yüzsüz ve bencil biri .
Oğlunu mecbur görüyor.
Ama sakin ol.
Senin yapabileceğin tek şey, eşine sakin olarak zor durumda kaldığınızı ve hayır demesini öğretmek.
Yok anlamıyor diyorsan da boşuna çabalamak yersiz olur.
Ya böyle kabul edersin yada evliliğiniz tehlikeye girer .
Resmen evlilikten korkuyorum artık.
Ben fıttırdım artık.. Kadına zorla gülüyorum yanımda utanmadan hala para istiyo.. Bişey desem kötü olacam yüzüne bakan bnm hep.. Bişey demeyince de böle utanmadan yanımda para için bağırıyor
Böyle bela okuyarak , ceza okuyarak olmaz..Allah belasını versin bu kadının ya. Bıktım artık paracı Kayınvaliden olmaz inş
Su kv evlense de sende bizde kurtulsak ,hepimiz icin travma oldu kadin
Ama sen bi bitiremedin ya su 3000 lirayi
Bir evlat anasina 3000 lira da verebilir 30000 lira da 300000 lira da bu maddi durumuna gore degisebilir ..
Sen niye bu kadar muhalif oluyorsun anlamiyorum
Ustelik calismiyorsun da .
Adam evine de bakiyo eee her seyde icazet mi isteyecek ?
Ortadan ayirin adami rahatlayin
Bir sürü para kazanıyor beş kuruş birikmiyo ev nasıl alcaz böyle? 3000 liraya da taktım çünkü ilk değil kaç 3000 yedi bu kadın doymadı
Keşke evlenmek için anneden feragat etme şartı getirilsekadın zaten evlenince ailesinden uzağ gidiyor, çoğunlukla bu bilinci taşıyor, erkekler de sözleşme imzalasın, onlar da analarından uzağ gitsin, kadınlar gibi belirli aralıklarla görüşsün.
Hem kaynanadan çeken gelinler kurtulur, hem gelinden çeken kv, hem eşler-oğullar arada kalmaz, hem de biz bu konulardan kurtuluruz.
Bunlar ne anneci adamlar, ne arsız kv'ler gerçekten anlamıyorum. İnsanı öyle bir noktaya getiriyorlar ki, ne bedduadan ne hakaretten alamıyor insan kendini.
Bu saçmalıkların sonu da genellikle boşanma oluyor.
Madem adam bozuntuları sonunda analarının yanında yer alacaklar, baştan evlenmesinler.
Allah yardımcın olsun konu sahibi. Kaynana sahibi olmak çok zor.
Is kocanda bitiyor.Esin verdikten sinra sen istedigin konus esin yine bildiginu yapar..Ben artık çileden çıktım deliriyorum çıldırıyorum... Eşim işten geldi kayınvalidemin dükkanına gitmek istedi ( bizim üç milyar kredi çekip açtığımız kıyafet dükkanı) ordan sonra da gezecektik, rezil oldu.. Dükkana gittik esprileri anlatıyorum. Açlıktan ekmek arası çiğdem yapacakmış bastırırmış midesini bu tarzda espriler yapıp güldü.
Bi saat oturduk para muhabbetinden başka hiçbir şey konuşmadı.
Kalkarken de eşim para vermeyince ( kıyafet dolu dükkan ağzına kadar yine kıyafet alacakmış bedavadan mal parası istiyor sürekli) bağırmaya başladı. Eşim de borcum çok anne zor yetişiyorum sonra veririm dedi hala para da para dşye devam etti bn de çok sinirlendim içimden biraz fısıltı ile bizimde çok borç var dedim. Öpecektim nezaketen ama bağırmaktan gözü kimseyi görmedi. Eşim de sen arabaya geç ben geliyorum dedi.
Sokaktan sesleri geliyor hala para ver diye. Karından mı korkuyorsun demiş bir de. Neyse eşim de yarın vercem tmm dedi. Bn de bunu duyunca sinirim tepeme attı. Yok dediğim o fısıltıyı duymuş aramı bozmayacakmışım. Borç çok dedim sadece. Neymiş biişey demeyecekmişim. Hem para bizim diyorsun hem de hesabını yaptırmıyorsun o zmn para bizim deme senin dedim ben de.. Arabada bi tartıştık.. Sonra sahil kenarında devam etti tartışma.. Neymiş bana 500 tl veriyormuş. Ben de içinden 10 tl kendime harcadım yemin ederim geri kalanını yiyecek aldım eve bundan sonra onu da verme alışverişi sen yap dedim. Neymiş annesine 100 tl veriyormuş onun hesabını mı yapıyormuşum bana hep veriyormuş... Ben de verme sen al herşeyi o zmn dedim.. Çalışayım dedim iş aradım gittim olmadı herkese yardım ediyorsun iş bul çalışayım o zmn dedim.
Vs,,vs,, bıktım artık bu kadından.. Tam rezil ya. Sürekli para istiyor.. Eşim haftada bi kez konuşuyorum tel de bile. Düşkün olmadığım halde burda senin yüzünden koruyorum sana karşı dedi. Gülerek peki haftada bir olan konuşmanızda para istiyor mu dedim. Gülerek evet dedi..
Biz bundan sonra sürekli onun dükkanına kıyafet mi alacağız? Mahalleliye bedava giysi dağıtmak ama bunun adı ve ben susmadığım için aile huzurum bozuluyor.. Her gittiğimizde her konuşmada para istiyor istemeyi bırak çok ezik espriler yapıyor ben çıldırdım kendime nasıl engel olayım??
Bu kocama nasıl davranayım da söz geçireyim??
Is kocanda bitiyor.Esin verdikten sinra sen istedigin konus esin yine bildiginu yapar..
Ben yaptımKeşke evlenmek için anneden feragat etme şartı getirilse
Eşinin başının etini yeme de .Valla çok haklısınız ama sırf para verelim diye uzakta olunca da banka hesabı açtırır hergün para yatıralım diye arar kvga ederdi bu kadın..
Aslinda benzer sorunlar yasiyoruz benimde esim ailesinin kredisini oduyor ve biz cok zor durumdayiz agirligini koy tepkini koy senle annesini bir tutamaz ,Annesine degil size bakmakla yukumlu esiniz size karsi paranin hesabini yapmamali..herseyi acik acik konusun vermesini istemeyin para verdigi surece huzursuz olacaginizi soyleyin gerekiyosa sert davranin .İşte onun aklına nasıl gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?