- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben yaptım
En başından canımı sıkacak hiç kimseyle muhatap etme beni diye söz verdirmiştim.Yoksa evlenmezdim zaten,ilk şartım bu idi.Vallahi eli öpülesi kadınsınız. Bende o kafa yoktu. Aklıma bile gelmezdi. Şimdi eskiye dönsem anasız babasız ya da anası-babası başka ülkeden birini alırdım.
Size gerçekten helal olsun ama nasıl başardınız? Bir taktiği varsa, biz denemek için geç mi kaldık acaba ?
3 milyari anlamadim ben. 3000 mi yoksa gercek anlamda 3 milyar tl mi
zaten 3000 tl icin bu kadar olay olmasi tuhafima gittigi icin 3milyardan bahsediyor gibi anlattigi icin ve oyle yazdigi icin anlayamadim dedim. 3000 tl kredi cekti falan... Mebla az, sorun buyuk geldi.
3 milyar tl ne kadar ediyor biliyorsun değil mikaç uçak alınır o parayla yahu düşün o derece varlıklı birisinden annesi 500 tl istiyo falan üzgünüm ama 3000 tl den bahsediyor.
Konu sahibi hakkaten bu kadar para için bu olaylar fazla değil mi? Sen de kaynanana gülüp kocana çemkireceğine kaynanaya yapsana.
Derhal kaynananizdan uzakta bir ev satın alin krediyi eşinizin maaşının üstüne yapin yoksa bu sistem boyle devam eder aylarca köşeye bir lira koyamazsınız
Kocanizin üstünde ne kadar parası varsa annesine verecek yoksa
Ayrıca sizde de suc var tam annesiyle kocaniz kavga ederken kac zamandır senin yüzünden sadece borc ödüyoruz buradan kazandığın yok cebimizden yeme bari buyur yüzüne söylüyorum diyecektin
Kayinvalidesine eltisine gorumcesine her seye susup kocasını darlayanlarada anlam vermiyorum
Çok komiksin gerçekten bi güldüm anlatamam... Dalga geçip güleceğine insan gibi yorum yazabilirdin.
3 milyar tl ne kadar ediyor biliyorsun değil mikaç uçak alınır o parayla yahu düşün o derece varlıklı birisinden annesi 500 tl istiyo falan üzgünüm ama 3000 tl den bahsediyor.
Konu sahibi hakkaten bu kadar para için bu olaylar fazla değil mi? Sen de kaynanana gülüp kocana çemkireceğine kaynanaya yapsana.
zaten 3000 tl icin bu kadar olay olmasi tuhafima gittigi icin 3milyardan bahsediyor gibi anlattigi icin ve oyle yazdigi icin anlayamadim dedim. 3000 tl kredi cekti falan... Mebla az, sorun buyuk geldi.
Ama ne kadar ettigini bilip bilmedigimi sormaniz falan hosuma gitmedi... Hoş olmamis...
Çok komiksin gerçekten bi güldüm anlatamam... Dalga geçip güleceğine insan gibi yorum yazabilirdin.
Bu para için mi konu açmış gibi görünüyor ordan?? Ben onu örneklerin içinden anlattım bi bu değil ki evlendiğimiz ilk zmnlar kiralarını alışverişe kadar biz ödüyoruz eşimin iki erkk kardeşi olduğu halde iki üç yaş fark var sadece ve her şeyi bz yapıyorduk.. O zmn Da hp kvga ediyorduk.. O zmn dükkan da yoktu ay başını zor getirirken kendi dolabımız boşken kadına 300 tl lik alışveriş yapıp üstüne laf yiyorduk hiç birşey almıyorsun diye.. Beddua yiyorduk iki yakan bir araya gelmesin diye
Aslında ilk başta ben de meblag çok büyük zannettim. Kredi çektik falan denilince bide. Ondan bu olaylar sandım ve tam da senin gibi anlamıştım. Tam aynı yorumu yazacakken seninkini gördüm.
Yoksa ne kadar ettiğini eminim biliyorsundur yanlış anlamanı istemem.
Seni güldürdüysem ne mutlu sana. Bu sinirin üstüne iyi gitmiştir
Bak arkadaşım. Sen konuyu burda yazdığın gibi yazsaydın eminim çok kişi sana hak verirdi. Ama kavga eder gibi karman çorman ve paranın miktarı karışacak şekilde yazmışın. Al dedi ver dedi git dedi.
Evet tam da bu para için konu açılmış gibi geldi. Çünkü sadece bundan bahsetmişsin. Gittik elbise alacaktık. Para istedi bana 500 tl verdi 10 tl kullandım falan. Yazdığın kadar biliriz tabiki hayatını ne bilelim.
Ayrıca dalga geçmedim. Ben de başta o arkadaş gibi tereddüte düştüm. Kaç tl den bahseditor diye. Ondan güldüm. "insanca" yorumum altta yazıyor. Sana yorumum oydu ama Anlayamamış olabilirsin. Tekrar edeyim çocuk gibi arabalarda kocana patlayacağına o kadar çektiysemin madem git kaynanana söyle. Sonra da yok fısır fısır dedim ama duydu, onun yüzünden kavga ettik diye tutuşmazsın. Hadi selametle...
Herkes cem uzan'ın akrabası herhalde, 3000 tl için kavga edilir mi dediklerine göre. İnsanlar bunun altı meblaaları bir ayda kazanmak için ter akıtıp gece gündüz çalışıyor. Kaldı ki konu sahibi çalışmıyor sanırım. Kendilerinin ihtiyacı varken elbette ki göze dokunabilecek bir miktar.
aynen bana da oyle gelmisti canim. Sag ol yorumun icinAslında ilk başta ben de meblag çok büyük zannettim. Kredi çektik falan denilince bide. Ondan bu olaylar sandım ve tam da senin gibi anlamıştım. Tam aynı yorumu yazacakken seninkini gördüm.
Yoksa ne kadar ettiğini eminim biliyorsundur yanlış anlamanı istemem
o parayı az bulanlar borç harç içinde kendi kvlerine verirler mı acaba üç kuruş ona buna kıyafet dağıtsın diye.. ne biçim kvler var ya insan biraz mahçup olur sırf evladı diye bı eşşek gibi vereceksin demediği kalmış.. ama böyle durumlarda kvnin yanında konuşmama olayına katılıyorum ne desen batar ona çünkü el gözüyle görür seni eşini de zor durumda bırakmamak adına ona bırakabilirsin açıklamayı konu sahibine sesleniyorum. He kv kalkar sana bı laf eder sen kendini savunursun istediğin gibi eşine de laf düşmez orada arkandan konusulursa veya fikri sorulursa savunur o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?