Kayınvalidemden hiçbir şey anlamadım. Sizce haklılık payım nedir?

Konu öyle değişik ki bir saat yok aranızda. Haftanın bir günü ya da on günde bir arabayla 15 dakikalık yere akşam oturmasına gidin gelin. Bayramdan bayrama gidilir mi? Size gelmesinler boşver.

Sôyleyin siz gelin diye. Az gidin

15 dk ise de cumartesi gidin iki saat oturu. Dönün. Yatılı kalmayın tabiki. Ama siz de gelin deyin. Gereksiz bir problem olmuş. Bayramdan bayrama da olmaz yani abartmayın

Valla gelmemesi daha iyi bırak çorbada yapmasın yaparsa karşılığını fazlasıyla bekler . Burada olay Buda değil kaynanalar asla ana yerini tutamaz ben iyi kaynana görmedim . Benim kaynana da baktım ezmeye çalışıyor, haddini bildirdim had bildirmekten çekinirseniz üzülen siz olursunuz ne bana karışabiliyor ne çocuğuma arama sorma da yok umrumda da değil de hiç sevmiyorum da kendisini Allah’a yakın bana çok uzak olsun

Ailesi size kırgın belki kızgın bence onların semtine taşınmadınız, ailenize yakın gittiniz diye, paşa oğulları da her gün yol gidiyor,geliyor ondan sebep size gelmiyorlar diye düşündüm ben.
Yerinizde olsam zorlamam kendimi,15 dakikalık mesafede kalmaya da gitmem yani ne münasebet,gider oturur dönerim evime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…