Kayinvalideme cokmu yanlisndavraniyorumm

Yarın sabah erken kalkıp siz kahvaltı hazırlayın. Evi de beğenmese bile bir toplayın. Canım annem diyip sarılın biraz yumuşatın yazık o kadar emek veriyor size. Huysuzluğunu bir kırın ev ortamı yumuşayıp rahatlayınca hepberaber mutlu olursunuz. Eşinizi büyütmüş yetmez mi sevmek için :)

Kendi düzenine ters olan evde iş yapmak çok zor biliyorum, ben de Kv gidince yaşıyorum. Ama siz 3-5 gün değil ki çok uzun süredir oradasınız yapmanız gerekir.şu an annemle babam bendeler 1 ay olacak. Yemin ediyorum bıktık birbirimizden. Kv belki de bu yüzden saçmalıyor. Kadın yalnız yaşarken birdenbire 5 kişi olmuş hem de bir aydır.

Onun dedikleri yanlış. Sende tembelsin bence. Bizim gelinimiz aynısını yapsa anneme üzülürüm gelinde karşısında beni bulur. Aynı şey annem içinde geçerli o cümleler kurulamaz bizde. Bırak git cicianne falan. Eşin haddini bildirecek. Sende biraz hareketli ol be kardeşim siz 4 kişi daha yemeği çamaşırı kadın bunaldı herhaldd

Bu kadar rahatlik da fazla yalnız. Darılmayin ama hiç bir işe elinizi sürmeden otururken gosterdiginiz rahatlığı, ondan bu lafları duyarken de gostermelisiniz. Hem kendiniz diyorsunuz, ben misafir istemem gelmeyin diye hem de haftalardir kadının evine otele yerleşir gibi yerlesmissiniz. Ha onun da söylediği bazı şeyler hoş degil tabii.

Kv kurduğu bütün cümlelerde hatalı yaptığını söylediğin her konuda.
Sen de iş yapmama konusunda hatalısın. Misafirlik 3 gündür. Zaten takıntılı olan bi kadın evinin kontrolü dışında pislenmesine ve bütün işin kendisine kalmasına haklı olarak tahammül edemiyordur. Beğensin beğenmesin bi işin ucundan tutmak zorundasınız.

Bence o kadar agir cümleleri sen is yapmayıp onu adam yerine koymadigin icin. 40 in sonu da olsa buyuk kadin. Kv olmuş hizmetci muamelesi yapmanin bir anlami yok. Oh gencmis birak yapsın diyenler ve sen de bir gun kv olacaksiniz. Gelininiz is gor ben keyfime bakacagim derse cok üzülürsünüz.

Kv 3 kusur sene oturduk o da cok fazla titizdi hiç bisey beğenmezdi ama kahvaltiyi ben hazirlardm beraber temizlik yapardik koskoca kadin is yaparken nasil oturulur hem zaten o da oturtmazdi sagolsunda bende orurmazdim yani ben yapardim o arkamdan tekrar yapardı cila misaliyanlış bir davranış kv 'den en çok buna gıcık olmustur

Eğer orada iki günden fazla kalıyorsanız , kahvaltıda hazIrlamalisiniz , ev işi konusunda yardım da etmelisiniz. Hepinizin döküntüsü evde sonuçta. Bulaşıkları toplamalı , mutfağı temizlemeyi , süpürmelisiniz.
Banyonuzu temizlemelisiniz.

Evin ergen kızı gibi davranmayın. Sorunluluklarinizin arkasında durun.

Bahaneniz , " yapsamda begenmeyecek " yapın siz , beğenme ne beğenmese ne , madalya mi takılıyor ?

Sizin gibi birini misafir etmek istemezdim haftalarca.

Sende de vaaaarrrr
Yahu yaşlı kadın topla sil süpür herşeyi yap gerekirse suyu ısıt al kadını önüne yıka ne tembelsin ayrıca çık alaycı..
Sen herşeyimi yap ..
Yine derseki cici anne alıcam gelecek Oylum sevme benim yanımda bu kadını gibi sözler .
De ki annecim canın ne istiyor sana ne pişireyim bir isteğin var mı ??? Ben seni seviyorum on numara hatunsun de bakalım ne alacak !!
Birde oğlunu ben bıraksam da o beni bırakmaz Yok bana deli divane şöyle böyle çok klişe bunlar.
Sana be diyeceğin bnm kayınvalidem çok yalan söyler kendisini çok över ayrıca çok pistiii ..
birlikte yaşadım 1 sene 20 yaşında evlendim bu arada
Bana neler derdi komşular iner herğün kavga ediyorlar hiç mutlu değiller hiç iş yapmaz o yatar ben yaparım ... neler neler yemek yaptırmaz mutfağa sokmaz idi ..
Ama ben ne yaptım herkesin yanında sarıldım öptüm canım annem güzel annem bnm annem böyle akıllı şöyle herşeyi bilir ..
Her ydediğimi yapar canım ne isterse söylemeden yapar..
Ama tabi bi yandan ne temizlikler yaptım herğün dip köşe koskoca evi çevirirdim..
komşuları hayran kalırdı çamaşır aşmama bu nasıl kokudur allahım derlerdi ..
Unutmuşum söylemeyi eşime solana yatak açardı oğlum sen Burda yat diye o derece koskoca yatak odamız varken
Ama ne oldu az zaman geçti mutfağa girdim anne sen bu yemeği benbunu yapayım hoşuna gitmeye başladı o ev süpürür ben silersim sonra kocanı yalnız bırakma yanına git demelere başladı .:
Bn onu hep övdüm ya sonra o beni övmeye başladı herkesin içinde allah ragzı olsun demeler falan ./
Kızımı Doğum yaptım yanında annecim bn güzel bakıyormuyum senin tecrüben çok yapamadığım yerleri söyle lütfen derdim ..
Yok kızım sen çok güzel bakıyorsunlar falan
Diyeceğin o ki kadınla zıtlaşma..
Sen zararlı çıkarsın..
Ayrıca ben bunlardı iyi ğeçinmeyi eşim içinde yapmadım kadın gerçekten hastaydı bn ona psikoterapistlik yaptım sadece ./
O kızarsa oğluna Bnde kızdım yanında örnek veriyorum o oğlun bna ölüyo bitiyor yapmadım ..
Kendisi çok iyi biliyordu zaten nasıl aşık plduğunu bunu kadının gözüne sokmaya gerek var mı ???
Hiç sevmem bilmiş bilmiş tavırlı insanları diyeceğim o ki bnm kayınvalidem mutfak bezini bile ben düz koyardım onarmandan yan düşün artık şimdi de diyor ki herşey senin nasıl istersen yap bak şurda şu var burda bu var heryerini gösteriyor bna

Is yapmamak mesele degil keyiftende kalmiyorum yurt disindan buyuk sehirden geldim koye, arkadas yok insan yok cikip.giricegim biyer yok kimseyi tanimiyorum elektrikler gunde 6-7 saat yok
Bende problem edicek biseyler ariyorum galiba

Dediğim gibi madem öyle böyle kötü evinde kalmayın. Bu şekilde kalmaniz hiç bir açıdan doğru değil. Birbirinizi sevmiyorsunuz, saygı yok. Ama siz gelip onun evine gelmişsiniz çocukları da alarak. Yurtdisindan gelmeniz bunu değiştirmez. Gelmeyi siz seçmişsiniz sonuçta. Bazi verdiğiniz cevaplara da dayanarak birseyler yazmak istedim, ama sonra vazgeçtim. Bazi şeyler kişilikte ya var yada yok. Insallah tez vakit birbirinizden kurtulursunuz

Biraz göz açık olun yahu ne bu tembellik..Kadın demek ki mıy mıy bir gelin istemiyor..Tabi kayınvalide de fena ama ..Siz kendinizi biraz toparlayın. 2 çocugunuz var onlarla ilgilenin,oynayın. .İki çay çorba getirin götürün. .Biraz hareket edin ..

Bence kayınvalidenin tüm huysuzluğu sizin rahatlığınız yüzünden. 9 yıldır evliymişsiniz ve 9 senedir kadın sizden bir hayır göremeyince iyice sarmış.

Çocuğa söyledikleri kabul edilecek şeyler değil. O konuda uyarın kayınvalidenizi.

Benim babaannem de anneme hep benzeri şeyler söylermiş.

Temizlik işine gelince vallahi ben kendimi tembel bilirdim benden beterleri de varmış. 2 tane çocuklu ev benim evimde yani günde bir defayı geçtim iki defa belli yerlerin süpürüldüğü oluyor. Mutfakta bir şey yese salona kırıntısı gidiyor. Hopluyor zıplıyor tox kalkıyor. Dün değil ondan önceki gün süpürdüm sildim. Bu sabah evden çıktım, akşam geldim koltuğun altına çıngırak düştü. Eğilip alayım dedim koltuğun altı toz, salonda bir şey yenmediği halde kırıntılar... iki çocuk dediğime de bakmayın biri 7 aylık bebek eve zararı yok yani. 4 yaşındaki kızımın okula gittiği günler sabah altıda cumartesi pazar evdeyken en geç 7.30-8 arası kalkıyorum.

Siz maşaallah 10'a kadar yatıyormuşsunuz. Çocuklar da erken kalkıyordur.Bir de sobalı ev. Kış günü sabah kalk sobayı yak, iki çocuk aç mı susuz mu, kahvaltıyı hazırla...

İş beğensin ya da beğenmesin. Kayınvalidemi çok severim ama o da herkesin işini beğenmez. Haftada bir veya on beş günde bir gideriz evine. Mutfağı büyük amerikan mutfak orada otururuz. Kalkmamıza yakın mutfağı süpürürüm. Eskiden gider kalırdım. Kızımla uyanır kahvaltıyı hazırlamaya başlardım.

Dediğim gibi ben de kendimi tembel sanıyordum

Kalmayi esim iatedi maddiyattan dolayi bana kalsa ev tutucaktim zaten

Afedersiniz ama ne kadar gıcik ve itici bir kaynanan var be kardesim.Nasıl dayaniosun o ewde kalmaya hala.Ne demek sana cici anne alacam.Ne demek su karoya fazla yaklasma.Tobe ya benim kayinvalidem bunlarin 10da birini diyemez.Esimde dedirtmez.Bence esinle konus.

kadından bu kadar haz etmiyorsunuz ve tarif ettiğiniz korkunç bir insan profili var o zaman orda değil başka bir yer bulup kendinize orda kalın.ayrıca istediği kadar takıntılı olsun ki sizin tembelliğinizi göz önüne alırsak bence takınlı değil normal temiz bir insan.kaç yaşında kadını özel hizmetçiniz gibi kullanamazsınız.siz de hiç masum değilsiniz kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…