Kayinvalideme cokmu yanlisndavraniyorumm

Esimden yana bi sorun yok daha cok ustume dusuyo o anlarda. Cahil bosver diyo sabir bi yere kadar ama az kaldik. Genel olarak cok degisik aileler aslinda zaman zan ben bile dusunmusumdur ne bu seviyesizlik diye

Valla sizi tebrik ediyorum. .Geçinmeye gönlü olan geçinir e örneksiniz.

Davranışlarınızda haklısınız çocuklara dolduruş konusunda az bile o tavrınız

Hayran kaldım sizeeeBu nasıl sabıır...Ben asla bole olamadım.Olamamda galiba.Anneme dahi bu kadar sabır gosteremem.O mutfak bezini yere atar cikarim mesela.

Canım hepsini okudum ... ev işleri dışında senin bu kadına yapabileceğin zaten başka birşeyin Yok. Çok seviyesiz lafları var Allah düzeltsin. Sen kendi görevlerini yap ve çok muhatap olmaz. Zor biri belli
Laçka ve seviyesiz cümleler.... bi babaanneye yakışmayan. Sen kendine yakışan şekilde yeri gelince cevap ver baktın olmuyor gidene kadar dayan

Iki tane çocuk var kahvaltı hazırlamıyorsun hazır sofraya oturuyorsun sen de üçüncü bi çocuk olmuşsun evde. Kahvaltı bitiyor sadece masayı topluyorsun bulaşıkları yıkamıyorsun, ev süpürmüyorsun,wc yıkamıyorsun evde beş kişisiniz o ev hergun dağılır kirlenir bütün işleri k.validene mi yaptiriyorsun? Valla önce bi kendini gözden geçir misafirlik üç gündür üç günden fazla kalıyorsan o evin işine katkıda bulunman lazım tamam k.valide gıcık olabilir ama sen de az değilsin kimseyi kullanmaya işini yaptırmaya hakkın yok.hic bir zaman şu şekilde rahat edemedim evliyken annemin evine gidince rahatça oturduğum günü hatirlamam

Kusura bakmayında herkes kv ile arkadaş olamayabiliyor bende öyle arkadaş gibi değiliz ama eğer o eve gitmişsem her işede girişirim süpürürüm silerim bulaşığa yemeğede girerim sofra koyup kaldırırım iki çocukla gitmişsiniz birde kv açısından düşünün hiç sevmem tembel insanları benimde kv tembel:)

Kayinvalidenizin konuşma tarzını uygun bulmasam da orda kaldiginiz muddetce yardim etmelisiniz bana gore

Senin gibi misafiri kızım olsa bir hafta istemem. Madem mecbursun onun evinde kalmaya az zahmet et de iş yap, belki kv söyledikleri hoş değil ama senin tavırların yüzünden öyle diyordur, tembelliğinden yani.

Bencede kendini değiştir. Eşim dahi benden fazla hizmet beklese az yede ücretli birini bul diyorum....

Bende mi var sıkıntı kayınvalide de mi demissiniz ben sizde buldum şahsen rahatlık hatsafada

Ev işlerine elinizi surmemeniz evet hata.. takıntılı diye bahane bulup rahata gelmişsiniz kusura bakmayın. Çoluk çocuk onca insana hizmet etmek zorunda değil sonuçta.
Diğer konularda haklısınız küçücük oğlunuza söyledikleri çok garip gerçekten çocuğun psikolojisi bozulur.
İki taraftada var hatalar.. bir an evvel evinize giderseniz daha fazla arayi bozmamis olursunuz

Bana karşı çocuğumu dolduran, benim yuvamın dağılması hayali kuran bir kadının evine gitmezdim o yüzden iş yapmamaniza yorum yapamam. Sizin de kusurunuz olabilir ama karşınızdaki insanın yaptıkları ile kıyaslanamaz.

Yuh yani ayıp ayıp saygısızlık bu bana göre 3 genç keyif çatsın kadın ev süpürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…