• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme cokmu yanlisndavraniyorumm

Kurabiyem111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
35
14
3
31
Selam,
Eski uyeligime giremedigim icin yeni uyelik aldim. Kisa tutmaya calisicam, gec cevap yazabilirim.

3 haftadir kayinvalidemin yanind a köyde kaliyoruz zorunlu sebeplerden dolayi ben esim ve 2 ve 4 yaslarindaki cocuklarim.

Kayinvalidem cok evhamli ve takintili biri. Bana geldigimden beri surekli alttan alttan laf sokuyor ornek vericem.
Sizden ricam bende yanlismiyimbana onu soylemeniz.

Simdi benim yaptiklarim ve yapmadiklarimla baslayalim:
Sabah 9-10 gibi kalkarim yattigim yatagi toplarim cocuklarimin uzerini degistirim vs. Kahvaltiyi hazirlamaya yardim etmiyorum yada evde baska bisey yapmiyorum, yapsamda cok takintili oldugu icin zaten begenmicek.

Kahvaltidan sonra masadaki tabaklari topluyorum bazen o kadar.
Ev islerindede yardim etmiyorum dedigim gibi takintilari benim sinirlerimi ziplatiyo yapsamda begenmicek ve surekli laf soylicek bu yuzden hic bulasmadim. Iyimi bu yoksa yanlismi?

Ben genel olarak genis bi insanim insanlari takmam ne soylemisler benim hakkimfa vs beni ilgilendirmez
Ama canimi sikan kv cumleleri su son zamanlarda sunlar oldu

Esimin bi arkdasi var adi ali olsun alinin yeni oglu oldu benim kvden laf: alinin oglunu elife alicam (kizim) kiz alamadik onlardan oglan alalim bari (alinin kiz kardesinden bahsedio daha oncede bi vukuati var bu konuda komsu kizi olur kendisi ve benimde arkadasim. Daha once esim bi kere adi yasemin olsun yasemin ne yapiyo diye sordugunda, napsin seni bekliyo diye bi cevap duymustuk :O)

Neyse diger meseleler
Esimle ufak bi tartisma yasadik disari ciktik sakinlesmek icin geldigimde oglum aynen bunlari dedi:
Anne babaannem cici anne alcaz dedi beni baska anneye vecekmis vs.

Sonra esim bana durduk yere sarili oper gelirken cikolata vs getirir 4-5 sefer soyle bi cumle duydum:
Bak oglum benim yanimda bu kariya soyle sey yapma bak (yakin davranma demek istiyo)

Sabah kahvaltida cocuklara gazoz vermesi

Surekli kendi kendi kendine soylenip dirdir yapmasi vs beni baya yordu 3 haftada

Bu aksam tel elimde takilyorum cocuklarda oyuncaklariyla oynuyolar gelmis bana diyo ilgilensene biraz cocuklarla koca gun tel elimde sanki ben buyutmedim bugune kadar onlari neyiyile nasil ilgilencegimi bilmiyorum

Cocuklarinin yanindada surekli ben oglani daha cok seviyorum kizi istemem.

Bizim ilcede isimiz oldugunda cocuklari birakiyoruz, Allah razi olsun gozum arkada kalmiyo bu konuda bakiyo, ama oglumu hep dolduruyo annen seni sevmiyo annen seni yine birakti gitti vs.

Gecede cocuklar onunla yatiyo sadece bi odada soba var esimle biz soguk odada yatiyoruz bunu soyleyerek bile cocugu doldurusa getriyo

Surekli diyo sen yerles ben toplicam arkadaslarimi pazara ciktigimizde hep sana gelicez sonunda dayanamadim dedim ben komsuda istemem misafirde kimsede bana haber vermeden cat kapi gelemez

Buna benzer bi suru sey

Ben burda ev isi yaparim yemekte yaparim hic sorun degil ama icimden gelmiyo yanlismiyim? Benim evim degil benim duzenim degil daha once kv ile toplasam 1 ay bi araya gelmedik

Hep lafi kizim sana soyluyotum gelinim sen anlaya ceviriyo bende ustume alinmiyorum anlamiyorum sorun bendemi eger bendeyse kendimi degistiricem 1-2 hafta daha burdayiz cunku

Hayir tersliyorum sonra birazcikta uzuluyorum sanki ama hic biseyden memnun olmuyo sanki ben ona yardim etsem biseyler yapsam hala daha laf soyleyecek ve fazlasini isteyecek

Baya uzun olmus

Son düzenleme:
Eklemeyi unuttum bizim.ufak capli tartismalarimiz sonucu yada ben boraz onla muhattap olup muhabbet edincede benim.oglumu bu saate kadar neden birakmadin niye ayrilmiyosun birak cocuklari git diye cumleler kurdu. Dedimki anne bak ne dediginin farkina var ben seni n oglunu biraksam o beni birakmaz zaten goruyosun nasil deli nasil divane..

Hepsini okuyamadım. Çok fazla yazım hatası var. Düzenleyebilirsen daha okunur olur.

Madem birlikte kalıyorsunuz şu anda ev işlerine de ortak olman lazım. 4 kişi gelmişsiniz, kadının evi daha hızlı kirleniyordur. Takıntılıysa takıntılı, kadına yazık değil mi?

Q
Hepsini okuyamadım. Çok fazla yazım hatası var. Düzenleyebilirsen daha okunur olur.

Madem birlikte kalıyorsunuz şu anda ev işlerine de ortak olman lazım. 4 kişi gelmişsiniz, kadının evi daha hızlı kirleniyordur. Takıntılıysa takıntılı, kadına yazık değil mi?
telefoondan yazdim, duzenliyorum hemen.
Dedigim gibi yapmak benim icin problem olmazdi nasilsa kendi evimdede yaptigim isler ama laflarindanmidir nedendir bilmem hic bisey yapasim yok

Selam,
Eski uyeligime giremedigim icin yeni uyelik aldim. Kisa tutmaya calisicam, gec cevap yazabilirim.

3 haftadir kayinvalidemin yanind aköyde.kaliyoruz zorunlu sebeplerden dolay, ben esim ve 2 ve 4 yaslarindaki cocuklarim.

Kayinvalidem cok evhamli ve takintili biri. Bana geldigimden beri surekli alttan alttan laf sokuyor ornek vericem.
Sizden ricam bende yanlismiyo dusunuylrum bana onu soylemeniz.

Simdi benim yaptiklarim ve yapmadiklarimla baslayalim:
Sabah 9-10 gibi kalkarim yattigim yatagi toplarim cocuklarimin uzerini degistirim vs. Kahvaltixa hazirlamaya yardim etmiyorum yada evde baska bisey yapmiyorum, yapsamda cok takintili oldugu icin zaten begenmicek. Kahvaltidan sonra masadaki tabaklari topluyorum bazen o kadar.
Ev islerindede yardim etmiyorum dedigim gibi takintilari benim sinirlrrimi ziplatiyo yapsamda begenmicek ve surekli laf soylicek bu yuzren hic bulasmadim. Iyimi bu yoksa yanlismi?

Ben genel olarak genis bi insanim insanlari takmam ne soylemisler benim hakkimfa vs beni ilgilendirmez
Ama canimi sikan kv cumleleri su son zamanlarda sunlar oldu

Esimin bi arkdasi var adi ali olsun alinin yeni oglu oglu benim kvden laf: alinin oglunu elife alicam (kizim) kiz alamadik onlardan oglan alalim bari (alinin kiz kardesinden bahsedio daha oncede bi vukuati car bu konuda komsu kizi olur kendisi ve benimde arkadasim. Daha once esim bi kere adi yasemin olsun yasemin ne yapiyo diye sordugunda, napsin seni bekliyo diye bi cevap duymustuk :O)

Neyse diger meseleler
Esimle.ufak bi tartisma yasadik fisari ciktik sakinlesmek icin geldigimde oum aynen bunlari dedi:
Anne babaannem cici anne alcaz dedi beni baska anneye vervecekmis vs.

Sonra esim bana durdum yere sarili oper gelirken cikolata vs getiri 4-5 sefer soyle bi cumle duydum:
Bak oglum benim yanimda bu kariya soyle sey yapma bak (yakin davranma demek istiyo)

Sabah kahvaltida cocuklara gazoz vermesi

Surekli kendi kendi kendine soyleyip.dirdir yapmasi vs beni baya yordu 3 haftada

Bu aksam tel elimde takilyilrum cocullarda oyuncaklariyla oynuyolar gelmis bana diyo ilgilensene boraz cocullarla koca gun tel elimde sanki ben buyutmedim bugune kadar onlari neyiyile nasil ilgilencegimi bilmiyorum

Cocuklarinin yanindada surekli ben oglani daha cok seviyorum kizi istemem.

Bizim ilcede isimiz oldugundw cocuklari birakiyoruz, Allah razi olsun gozum arkada kalmiyo bu konuda bakiyo, ama oglumu hep dolduruyo annen seni sevmiyo annen seni yine birakti gitti vs.

Gecede cocuklar onunlw yatiyo sadece bi odada soba var esimle biz soguk odada yatiyoruz bunu soyleyerek bile cocugu doldurusa getriyo

Surekli diyo sen yerles ben toplicam arkadaslarimi pazara ciktigimizde hep sana gelicez sonunda dayanamadim dedim ben komsuda istemem mosafirde kimsede bana haber vermeden cat kapi gwlemez
Buna benzer bi suru sey

Ben burda ev isi yaparim yemekte yaparim.hic sorun degil ama icimden gelmiyo yanlismiyim? Benim evim degil benim duzenim degil daha once kv ile toplasam 1 ay bi araya gelmedik

Hep lafi kizim sana soyluyotum gelinim sen anlaya ceviriyo bende ustume alinmiyorum anlamiyorum sorun bendemi eger bendeyse kendimi degistiricem 1-2 hafta daha burdaiyz cunku

Hayir tersliyorum sonra borazcikta uzuluyorum sanki ama hic biseyden memnun olmuyo sanki ben ona yardim etsem biseyler yapsam hala daha laf soylicek ve fazlasini istecik

Baya uzun ollmus
kocasi yoksa koca ariyor derdi bu pesss yani sonuna kadr haklisin

kocasi yoksa koca ariyor derdi bu pesss yani sonuna kadr haklisin
Yok kayinpederim vefat etti. Bunu esimde dedi tam konuyu bilmiyorum ama sen kocami istiyosun artik derdin ne diye bi tartismalari olmustu ki esim annesine bazen cok haksizlik yapiyo konusma tarzinds vs. Ama bugune kadar hic birbirimizin aile iliskilerin karismadik bisey demem bu konuda

Ne olursa olsun yardim etmek zorundasınız ne demek başkasının düzeni? Başkasının düzenine 3 haftadır misafirsiniz. O kadın tek başına belki yemek bile pişirmeyecek. Siz varsınız diye sofra kuruyor kaldırıyor bir kat fazla temizlik yapıyor. Ne kadar rahatsınız. Olmaz gerçekten bu kadar yazık. Bu kadar rahat olduğunuzu gördükçe o da size sınır olduğu için laf sokuyordur. Madem umursamaz birisiniz yapın işinizi o istiyorsa yine yapsın arkanızdan. Vicdansizlik etmeyin.

Bu kadar beğenmediğiniz insanın evinde kalmayın! Haftalarca başkasının evinde kalıp (hemde bu kadar kişi) iş yapmamak da ayıp
Is yapmamak mesele degil keyiftende kalmiyorum yurt disindan buyuk sehirden geldim koye, arkadas yok insan yok cikip.giricegim biyer yok kimseyi tanimiyorum elektrikler gunde 6-7 saat yok
Bende problem edicek biseyler ariyorum galiba

Bence sen de kvnin sinirlerini az bozmuyorsundur:KK45:
:) Ya dedigim gibi biraz rahat bi insanim yerde oyuncak varmis.cocugun ustu kirliymis bana dokunmuyo

Ki ben is yapmiyosam kendi ogluda elini hic biseye surmuyo
Bana soylese sunu yap yap diye yaparim ama yok gecen eltimler geldi oturuyoruz kv de dediki.kalkin siz surdanda ben burasini bi supureyim e bizde kalktik

Onada bozulmus beklemiski 3 umuzden biri kalksin supursun

Yani hep indirek mesajlar veriyo

1 ay yiyip içip yatıp sonrada “ay ben evime öyle komşu misafir istemem, kimse haber vermeden gelmesin”. Kadın sizi istiyor mu bakalım, sordunuz mu beni misafir etmekten memnun musun diye? Yok ancak yatın. Genişlikte bir yere kadar.

Back
X