- 9 Ocak 2023
- 365
- 241
- 23
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
Sizi nasıl reddetti. Bana be aileni vs çağır tarzında mi yoksa kendi hastahane işini beceremediği için mui ben yapmam vs dedi. Eğer ikincisi gibiyse ayıp olmuş. Ama onun da o gün baş ağrısı yaşayan birine oturmaya gelmeyi istememesi lazım. Siz de haklısınız burda en suçlu esiniz .Herkese merhaba,
Kayınvalidemle aslında çok iyi anlaşırdık eşimle kavga etsem dahi hep benim tarafımı tutardı. İki gün önce eşimle kavga ettik ve bu yüzden ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğulacak gibiydim çok ağladığım için başımda çok ağrıyordu ve gerçekten gözüm kararıyordu tansiyonum falan düşmüş olabilirdi ben de saat 19.30 gibi kayınvalideme beni doktora götürür müsün gerçekten hiç iyi değilim dedim O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi. Ben onların ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa koşa koşa gittim her zaman, kayınvalidemede her zaman maddi manevi destek oldum sürekli görüşürüz çağırırım.
Sonrasında o diğer oğluyla kavga etti bize kalmaya gelmek istedi aynı gün bir saat sonra. Ben de kötü anımda bana destek olmadığı için eşimi istemediğimi söyledim eşim de aptallık yaparak direk iletti. Kayınvalidemde öyle mi tamam bir daha asla gelmem diyerek telefonu kapattı
Ben bayramda barışırız elini öperim diye düşünüyordum kahvaltıya gideriz diye eşim söyledi kayınvalidemi aradığında kayınvalidem beni kesinlikle istemediğini benimle konuşmak istemediğini O yüzden evine kabul etmediğini eşime söyledi ben de onu üzdüğümü düşünerek vicdan yaptım ama tabii ki ben de kırıldım sizce gönlünü almalı mıyım veya nasıl almalıyım veya hiçbir şey yapmamalı mıyım
Kendince takılıyor işte.ne yapmaya çalışıyorsun?
Komik desen komik değil.
Cool desen cool değil.
Yani adam gibi açıkla. Niyetin oysa da evet biraz da oğlunun kulağını çeksin diye çağırdım de. Bundan daha saçma olamaz hiçbir sebep.Kendince takılıyor işte.
Mazur görün
Aynen uzman Dr Begüm durumumun acillik olmadığının tanısını koydu. Yahu insanlık öldü mü siz hangi kafadasınız bir kayınvalide gelini kötüyüm diyorsa o da umursamayıp gitmiyorsa bunun nesi normal cidden medeniyet diye diye insan ilişkilerini sömürdünüzKonu sahibi, "beni hastaneye götürür müsün?" Demek önemli bir şey var demektir. Ama anlaşılan senin durumun pekte önemli vr acil değilmiş.
Kadın yürüyerek gelse, seni sonra hastaneye nasıl taşıyacak?
Bayılsan seni nasıl tutacak?
Annen değil, ablan değil ne kadar yakın olursanız olun sorumluluk almak istememiş olabilir.
Takside yakın mesafe bulmak kolay değil.
Birde şu var, sen eve çağırsan kendine baktırmak için kadın gelirdi diye düşünüyorum. Eşini, kendi aileni aramak yerine kayınvalideyi araman onun evine kadar gelmesini beklemen garip geldi bana.
Olur hakime hanım itiraf ederdim ama suçlamaları kabul etmiyorumYani adam gibi açıkla. Niyetin oysa da evet biraz da oğlunun kulağını çeksin diye çağırdım de. Bundan daha saçma olamaz hiçbir sebep.
Dümdüz akıl hastası şımarıklığı bir kocasına bir Kaynanası a söküyordu kadını da kaçırttı darısı kocasına bizde yazmayalım artık deli gibi saçma sapan şeyler yazsın dursun kendi kendinene yapmaya çalışıyorsun?
Komik desen komik değil.
Cool desen cool değil.
Hayır hiç komik değil,aksine çok iticisiniz.Bu gece de o kadına yakalım
Olur hakime hanım itiraf ederimYani adam gibi açıkla. Niyetin oysa da evet biraz da oğlunun kulağını çeksin diye çağırdım de. Bundan daha saçma olamaz hiçbir sebep.
Oh olsunKadın zaten diğer oğluyla takışmış bir de seninle mi uğraşacak ya. Sen de istememişsin zaten kocan doğruyu demiş. Mesafe koyulur bu saatten sonra iyi olmuş
Getirin deli gömleğimiDümdüz akıl hastası şımarıklığı bir kocasına bir Kaynanası a söküyordu kadını da kaçırttı darısı kocasına bizde yazmayalım artık deli gibi saçma sapan şeyler yazsın dursun kendi kendine
Tüh be borellus sevmedi beni yıkıldım gece geceHayır hiç komik değil,aksine çok iticisiniz.
Aynen uzman Dr Begüm durumumun acillik olmadığının tanısını koydu. Yahu insanlık öldü mü siz hangi kafadasınız bir kayınvalide gelini kötüyüm diyorsa o da umursamayıp gitmiyorsa bunun nesi normal cidden medeniyet diye diye insan ilişkilerini sömürdünüz
Ciddiye almasanız da olur çok önemli değilBelli ki bu ilk değil, ciddi bir şey de değil biliyordur kadın. Siz ne yaptınız bir saat sonra eşinizle beraber evdeymissiniz,madem o kadar kötüydünuz nasıl gittiniz hastaneye de döndünüz hemen bir şey yokmuş gibi.
Çocukça davranmayı bırakırsanız insanlar sizi ciddiye alır.
Ay biri şunu alsa burdan keşke ya. Ergen esprileri uykumu getirdi.Tüh be borellus sevmedi beni yıkıldım gece gece
Ben değil kayınvalide ciddiye almamış sizin çocukça davranislarinizi.Ciddiye almasanız da olur çok önemli değil
Verecek cevap bulamayınca saçmalaması peki skxjsjxn
Ay biri şunu alsa burdan keşke ya. Ergen esprileri u
Ay biri şunu alsa burdan keşke ya. Ergen esprileri uykumu getirdikumu getirdi
Ehuahaha bu esprileri her yerde yapmayın yalnız,ben sevmesem de olurTüh be borellus sevmedi beni yıkıldım gece gece
Çağırın mune aplamıAy biri şunu alsa burdan keşke ya. Ergen esprileri uykumu getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?