Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi nasıl reddetti. Bana be aileni vs çağır tarzında mi yoksa kendi hastahane işini beceremediği için mui ben yapmam vs dedi. Eğer ikincisi gibiyse ayıp olmuş. Ama onun da o gün baş ağrısı yaşayan birine oturmaya gelmeyi istememesi lazım. Siz de haklısınız burda en suçlu esiniz .

Kadın zaten diğer oğluyla takışmış bir de seninle mi uğraşacak ya. Sen de istememişsin zaten kocan doğruyu demiş. Mesafe koyulur bu saatten sonra iyi olmuş

Aynen uzman Dr Begüm durumumun acillik olmadığının tanısını koydu. Yahu insanlık öldü mü siz hangi kafadasınız bir kayınvalide gelini kötüyüm diyorsa o da umursamayıp gitmiyorsa bunun nesi normal cidden medeniyet diye diye insan ilişkilerini sömürdünüz

ne yapmaya çalışıyorsun?
Komik desen komik değil.
Cool desen cool değil.
Dümdüz akıl hastası şımarıklığı bir kocasına bir Kaynanası a söküyordu kadını da kaçırttı darısı kocasına bizde yazmayalım artık deli gibi saçma sapan şeyler yazsın dursun kendi kendine

Yani adam gibi açıkla. Niyetin oysa da evet biraz da oğlunun kulağını çeksin diye çağırdım de. Bundan daha saçma olamaz hiçbir sebep.
Olur hakime hanım itiraf ederim
Kadın zaten diğer oğluyla takışmış bir de seninle mi uğraşacak ya. Sen de istememişsin zaten kocan doğruyu demiş. Mesafe koyulur bu saatten sonra iyi olmuş
Oh olsun

Belli ki bu ilk değil, ciddi bir şey de değil biliyordur kadın. Siz ne yaptınız bir saat sonra eşinizle beraber evdeymissiniz,madem o kadar kötüydünuz nasıl gittiniz hastaneye de döndünüz hemen bir şey yokmuş gibi.
Çocukça davranmayı bırakırsanız insanlar sizi ciddiye alır.

Ciddiye almasanız da olur çok önemli değil

Kayınvaliden ticari taksimi bu zamana kadar dünya kadar hastalık yaşadım ya kendim gittim hastaneye yada eşim götürdü kimse mecbur değil ki . Kadının durumu ile de sizinki farklı yani kadın çok haklı kırılmakta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…