Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ühü ühüüüüü canım sen dert etme ya kendine, ben ne ağlarken ne de gülerken yalnız kalmam evellallahhjjj
Ay hem eşinle özel sorunlarını sırf haklı olmak için 3.kişilere anlatıyorsun hem kadın seni götürmediği için çocuk gibi trip atıyorsun birde buraya gelmiş laubali laubali konuşuyorsun madem yalnız kalmazsın da neden seni hastaneye götürecek birini bulamadın? Minijiik bir bebeksin sen daha evet olgunlaşamamışsın beybii ilgi göremeyince gözler kararıyor kendini kaybediyorsun

Teşekkür ederim beybi dediğin için

Olur olur bal gibi olur

Dalgalandım da duruldum

Aynen ondan ben ilgi manyağıyım

Komik oluyorsam gülebilirsin

Bu gece de o kadına yakalım

Bir de bayıl Feriha

Hayır anneğğğ oğluna bişey de bana kışdııııı

Getirin deli gömleğimi

kelime haznenize ve kendinizi ifade etme kabiliyetinize hayran kaldım.

sorduğum soruya da cevap verirseniz tek kelimeyle tam olacak kv gelmeyince hastaneye nasıl gittiniz?

Konu sahibine herkes giydirmis iyi de etmiş de. Kv sanki çok olgun da gelin ilgi manyağı. O da 1 saat sonra diğer oğluyla kavga ettim diye konu sahibine gitmeye çalışıyor. 1 saat sonra eften puften sebeplerle o eve gidecekse konu sahibini eyleseydi. Çözüm istiyor musun sanmam ama sizin uyumlu kv-gelinsiniz. Yarın da bir çiçek alıp gidin.

Ay yorum yapanlara verdiğin cevaplar o kadar irite edici ki yorum yapasım gelmedi neyse ki hanımlar gerekli şeyleri söylemiş sana... Tabi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul
Çok şükür yorum yapasın gelmemiş ya gelseydi o zaman napardıkkkkk

Eşinizle konuşmuşsunuz gayet annesini istemediginizi söyleyerek jastaneye götür diye esinize deseydiniz ya. Ayrıca kv ne alaka hastane için binin otobuse taksiye gidin es götürmezse.

Ayip etmissiniz. Bir çiçek alın gidin yanlıs anlasıldım öyle demek istemedim deyin

Gitmemiş işte, gerek kalmamış
Kv denin gelmemesi şok etkisi yaratıp kendine gelmesini sağlamış
Kararan gözleri biranda fal taşı gibi açılmış
Gerçekler suratına tokat gibi çarpmış
Elini yüzünü yıkayıp koçişkosuna kahve yapmış, karşılıklı hüpletmişlerdir herhalde
Instagrama fotoda attınmı konu sahibi?
Dosta düşmana karşı iyi olurdu?

Ah be işte beni anlayan....
Yollarına güller serem...
Yahu demek istediğim bu madem gelemiyor 1 saat sonra nasıl kalmaya gelebiliyor yok arabası yok nasıl gelsin diyenler gelebiliyor işte

Yok öldürdü beni cennetten yazıyom şuan
Size bir analiz daha yapayım.

Kayınvalidenizin sürekli sizin tarafını tutması sizin haklılığınızdan, size olan aşkından değil.

Sizi çocuk gibi görüyor. Çünkü öyle davranıyorsunuz. Büyük kardeşe "bak o küçük, bilerek yapmıyor abisi" falan denir ya küçük kardeşi için, ha bu hikayede küçük kardeş sizsiniz. Her hareketi mecburen maruz görülen.

Eşinizi sevmiyorsunuz, olabilir, ayrılma düşünceniz yoksa kendinizi toparlayarak geçirin şu süreci, çocuğunuz için en azından. Komik görünüyor.

İyyyy, Allahım düşmanıma vermesin inşallah.

Aynen sunum yaptık böyle gelin sunumu çiçekli böcekli yanına da çikolata ohhh miss

Analizinizi sevdim. Ben genelde haklıyımdır. Erkek milletinin haklı olduğu nerede görülmüş

Gönlünü almalısınız diye düşünüyorum eger ki hiç bi sekılde kabul etmezse kendisi bilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…