- 12 Nisan 2016
- 2.264
- 9.682
- 158
- 24
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
Ay hem eşinle özel sorunlarını sırf haklı olmak için 3.kişilere anlatıyorsun hem kadın seni götürmediği için çocuk gibi trip atıyorsun birde buraya gelmiş laubali laubali konuşuyorsun madem yalnız kalmazsın da neden seni hastaneye götürecek birini bulamadın? Minijiik bir bebeksin sen daha evet olgunlaşamamışsın beybii ilgi göremeyince gözler kararıyor kendini kaybediyorsunÜhü ühüüüüü canım sen dert etme ya kendine, ben ne ağlarken ne de gülerken yalnız kalmam evellallahhjjj
Teşekkür ederim beybi dediğin içinAy hem eşinle özel sorunlarını sırf haklı olmak için 3.kişilere anlatıyorsun hem kadın seni götürmediği için çocuk gibi trip atıyorsun birde buraya gelmiş laubali laubali konuşuyorsun madem yalnız kalmazsın da neden seni hastaneye götürecek birini bulamadın? Minijiik bir bebeksin sen daha evet olgunlaşamamışsın beybii
Müge anlıya çıksam çok mu garip olur slekdkdkekAbin ya da babandan iste.
Olur olur bal gibi olur
Dalgalandım da duruldum
Aynen ondan ben ilgi manyağıyım
Komik oluyorsam gülebilirsin
Bu gece de o kadına yakalım
Bir de bayıl Feriha
Hayır anneğğğ oğluna bişey de bana kışdııııı
Okus pokussssss
Getirin deli gömleğimi
İyileşecek hastanın doktor ayağına gelirmişkelime haznenize ve kendinizi ifade etme kabiliyetinize hayran kaldım.
sorduğum soruya da cevap verirseniz tek kelimeyle tam olacak kv gelmeyince hastaneye nasıl gittiniz?
Eşin sana şiddet mi uyguladı ondan mı hasteneye gitmek istedin? Ondan mı kv abini babanı çağır ben gelemem dedi?Müge anlıya çıksam çok mu garip olur slekdkdkek
Konu sahibine herkes giydirmis iyi de etmiş de. Kv sanki çok olgun da gelin ilgi manyağı. O da 1 saat sonra diğer oğluyla kavga ettim diye konu sahibine gitmeye çalışıyor. 1 saat sonra eften puften sebeplerle o eve gidecekse konu sahibini eyleseydi. Çözüm istiyor musun sanmam ama sizin uyumlu kv-gelinsiniz. Yarın da bir çiçek alıp gidi
Çok şükür yorum yapasın gelmemiş ya gelseydi o zaman napardıkkkkkAy yorum yapanlara verdiğin cevaplar o kadar irite edici ki yorum yapasım gelmedi neyse ki hanımlar gerekli şeyleri söylemiş sana... Tabi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul
Yok öldürdü beni cennetten yazıyom şuanEşin sana şiddet mi uyguladı ondan mı hasteneye gitmek istedin? Ondan mı kv abini babanı çağır ben gelemem dedi?
Eşinizle konuşmuşsunuz gayet annesini istemediginizi söyleyerek jastaneye götür diye esinize deseydiniz ya. Ayrıca kv ne alaka hastane için binin otobuse taksiye gidin es götürmezse.Herkese merhaba,
Kayınvalidemle aslında çok iyi anlaşırdık eşimle kavga etsem dahi hep benim tarafımı tutardı. İki gün önce eşimle kavga ettik ve bu yüzden ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğulacak gibiydim çok ağladığım için başımda çok ağrıyordu ve gerçekten gözüm kararıyordu tansiyonum falan düşmüş olabilirdi ben de saat 19.30 gibi kayınvalideme beni doktora götürür müsün gerçekten hiç iyi değilim dedim O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi. Ben onların ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa koşa koşa gittim her zaman, kayınvalidemede her zaman maddi manevi destek oldum sürekli görüşürüz çağırırım.
Sonrasında o diğer oğluyla kavga etti bize kalmaya gelmek istedi aynı gün bir saat sonra. Ben de kötü anımda bana destek olmadığı için eşimi istemediğimi söyledim eşim de aptallık yaparak direk iletti. Kayınvalidemde öyle mi tamam bir daha asla gelmem diyerek telefonu kapattı
Ben bayramda barışırız elini öperim diye düşünüyordum kahvaltıya gideriz diye eşim söyledi kayınvalidemi aradığında kayınvalidem beni kesinlikle istemediğini benimle konuşmak istemediğini O yüzden evine kabul etmediğini eşime söyledi ben de onu üzdüğümü düşünerek vicdan yaptım ama tabii ki ben de kırıldım sizce gönlünü almalı mıyım veya nasıl almalıyım veya hiçbir şey yapmamalı mıyım
Gitmemiş işte, gerek kalmamışhabire kavga mı ediyorsunuz eşinizle de kv hep sizin tarafınızı tutuyor? hadi ediyorsunuz kv hepsini neden ve nasıl biliyor?
kadın bezmiş olabilir kavgalarınızdan ve sürekli olduğu için ciddiye almamış olabilir.
koskoca kadınsınız üstünü kapatmanız gereken aile içinde olan şeyi niye kv ye anlattığınızı da taksi tutup hastaneye niye gitmediğinizi de anlamadım.
kv gelmeyince hastaneye nasıl gittiniz?
Ah be işte beni anlayan....Konu sahibine herkes giydirmis iyi de etmiş de. Kv sanki çok olgun da gelin ilgi manyağı. O da 1 saat sonra diğer oğluyla kavga ettim diye konu sahibine gitmeye çalışıyor. 1 saat sonra eften puften sebeplerle o eve gidecekse konu sahibini eyleseydi. Çözüm istiyor musun sanmam ama sizin uyumlu kv-gelinsiniz. Yarın da bir çiçek alıp gidin.
Size bir analiz daha yapayım.Yok öldürdü beni cennetten yazıyom şuan
İyyyy, Allahım düşmanıma vermesin inşallah.Düşünsenize gelininiz bu ve nice emeklerle büyüttüğünüz oğlunuzun eş diye seçtiği, kendini de sizi de muhattap ettiği insan bu.
Kayınvalide her gün hastanelik olsa haktır ama bir de gelin bulaşıyor kadına.
Konu sahibi varlığın insanın mutsuzluğuna yeterken, Allahın varsa bir de garibim kadınla uğraşmazsın.
Eşinizle konuşmuşsunuz gayet annesini istemediginizi söyleyerek jastaneye götür diye esinize deseydiniz ya. Ayrıca kv ne alaka hastane için binin otobuse taksiye gidin es götürmezse.
Ayip etmissiniz. Bir çiçek alın gidin yanlıs anlasıldım öyle demek istemedim deyin
Aynen sunum yaptık böyle gelin sunumu çiçekli böcekli yanına da çikolata ohhh missGitmemiş işte, gerek kalmamış
Kv denin gelmemesi şok etkisi yaratıp kendine gelmesini sağlamış
Kararan gözleri biranda fal taşı gibi açılmış
Gerçekler suratına tokat gibi çarpmış
Elini yüzünü yıkayıp koçişkosuna kahve yapmış, karşılıklı hüpletmişlerdir herhalde
Instagrama fotoda attınmı konu sahibi?
Dosta düşmana karşı iyi olurdu?
Biz de bi laf var bilir misin? Sende s.ke sürülecek akıl yok diye.Yok öldürdü beni cennetten yazıyom şuan
Analizinizi sevdim. Ben genelde haklıyımdır. Erkek milletinin haklı olduğu nerede görülmüşSize bir analiz daha yapayım.
Kayınvalidenizin sürekli sizin tarafını tutması sizin haklılığınızdan, size olan aşkından değil.
Sizi çocuk gibi görüyor. Çünkü öyle davranıyorsunuz. Büyük kardeşe "bak o küçük, bilerek yapmıyor abisi" falan denir ya küçük kardeşi için, ha bu hikayede küçük kardeş sizsiniz. Her hareketi mecburen maruz görülen.
Eşinizi sevmiyorsunuz, olabilir, ayrılma düşünceniz yoksa kendinizi toparlayarak geçirin şu süreci, çocuğunuz için en azından. Komik görünüyor.
Gönlünü almalısınız diye düşünüyorum eger ki hiç bi sekılde kabul etmezse kendisi bilirHerkese merhaba,
Kayınvalidemle aslında çok iyi anlaşırdık eşimle kavga etsem dahi hep benim tarafımı tutardı. İki gün önce eşimle kavga ettik ve bu yüzden ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğulacak gibiydim çok ağladığım için başımda çok ağrıyordu ve gerçekten gözüm kararıyordu tansiyonum falan düşmüş olabilirdi ben de saat 19.30 gibi kayınvalideme beni doktora götürür müsün gerçekten hiç iyi değilim dedim O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi. Ben onların ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa koşa koşa gittim her zaman, kayınvalidemede her zaman maddi manevi destek oldum sürekli görüşürüz çağırırım.
Sonrasında o diğer oğluyla kavga etti bize kalmaya gelmek istedi aynı gün bir saat sonra. Ben de kötü anımda bana destek olmadığı için eşimi istemediğimi söyledim eşim de aptallık yaparak direk iletti. Kayınvalidemde öyle mi tamam bir daha asla gelmem diyerek telefonu kapattı
Ben bayramda barışırız elini öperim diye düşünüyordum kahvaltıya gideriz diye eşim söyledi kayınvalidemi aradığında kayınvalidem beni kesinlikle istemediğini benimle konuşmak istemediğini O yüzden evine kabul etmediğini eşime söyledi ben de onu üzdüğümü düşünerek vicdan yaptım ama tabii ki ben de kırıldım sizce gönlünü almalı mıyım veya nasıl almalıyım veya hiçbir şey yapmamalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?