• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen uzman Dr Begüm durumumun acillik olmadığının tanısını koydu. Yahu insanlık öldü mü siz hangi kafadasınız bir kayınvalide gelini kötüyüm diyorsa o da umursamayıp gitmiyorsa bunun nesi normal cidden medeniyet diye diye insan ilişkilerini sömürdünüz
Gelini manipülatif olduğu için kötüyüm diyor. Biz 2 cümlenizden anladık kadın anlamadı mı sanıyorsunuz?

Gözüm kararıyor diyince kadın dualarım kabul oldu diye sevinmiş olabilir😂😂 o yüzden hastaneye yetiştirmek içim yormamıştır kendini
Kayinvalide o göz kararmamasın neden olduğunu biliyorda o yüzden umru olmamış bu sefer. 😅 neyse konu sahibi bundan sonra gözleri kararincaya kadar ağlayıp teselli için kaynana arayamayacaĝi için daha usturuplu kriz geçirir ağlar. İyi olmuş.

Ay biri şunu alsa burdan keşke ya. Ergen esprileri uykumu getirdi.
Düşünsenize gelininiz bu ve nice emeklerle büyüttüğünüz oğlunuzun eş diye seçtiği, kendini de sizi de muhattap ettiği insan bu.

Kayınvalide her gün hastanelik olsa haktır ama bir de gelin bulaşıyor kadına. 🤦‍♂️

Konu sahibi varlığın insanın mutsuzluğuna yeterken, Allahın varsa bir de garibim kadınla uğraşmazsın.

habire kavga mı ediyorsunuz eşinizle de kv hep sizin tarafınızı tutuyor? hadi ediyorsunuz kv hepsini neden ve nasıl biliyor?
kadın bezmiş olabilir kavgalarınızdan ve sürekli olduğu için ciddiye almamış olabilir.
koskoca kadınsınız üstünü kapatmanız gereken aile içinde olan şeyi niye kv ye anlattığınızı da taksi tutup hastaneye niye gitmediğinizi de anlamadım.
kv gelmeyince hastaneye nasıl gittiniz?

Kayinvalide o göz kararmamasın neden olduğunu biliyorda o yüzden umru olmamış bu sefer. 😅 nesse konu sahibi bundan sonra gözleri kararincaya kadar ağlayıp teselli için kaynana arayamayacaĝi için daha usturuplu kriz geçirir ağlar. İyi olmuş.
Ühü ühüüüüü canım sen dert etme ya kendine, ben ne ağlarken ne de gülerken yalnız kalmam evellallahhjjj

habire kavga mı ediyorsunuz eşinizle de kv hep sizin tarafınızı tutuyor? hadi ediyorsunuz kv hepsini neden ve nasıl biliyor?
kadın bezmiş olabilir kavgalarınızdan ve sürekli olduğu için ciddiye almamış olabilir.
koskoca kadınsınız üstünü kapatmanız gereken aile içinde olan şeyi niye kv ye anlattığınızı da taksi tutup hastaneye niye gitmediğinizi de anlamadım.
kv gelmeyince hastaneye nasıl gittiniz?
Koskoca kadın dediğin 28 yaşında minijik bir bebek
Sürekli ilgilenilmesi gereken bir çiçek🌸🌸🌸🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X