• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah be işte beni anlayan....
Yollarına güller serem...
Yahu demek istediğim bu madem gelemiyor 1 saat sonra nasıl kalmaya gelebiliyor yok arabası yok nasıl gelsin diyenler gelebiliyor işte
Güldürdün beni😂Ama yarın siz gitmenize rağmen huysuzluk ederse salla gitsin. Yok yumuşadı o zaman ben de size kırıldım insan sevdiğine kırılirmış dersin. Yok öyle dünya gelinim beni eylesin ama ben onu eylemeyim.
 
Kadın sana düzgünce bir soru sormuş sen burada sana iyi niyetle yaklaşan insanları bile tersliyorsun üzüldüm senin adına düzelirsin umarım

benim fikrim kv nize de anlatmayın.
çünkü sürekli kavga ettiğinizi geçinemediğinizi daha da kötüsü sizin herşeyden şikayet ettiğinizi düşünür.
Yani sürekli hergün hergün de kv me bişey anlatmıyorum. Öyle ayda yılda bir çok dolmuşsam
 
Aynı muameleyi o da size yapmış. Niye bu kadar alınmış? Görmek istemediğin muameleyi sen de kimseye yapmayacaksın o zaman. Sizi götürmemek için geçerli bir bahanesi varsa, ve aile arama olayını bunun için önerdiyse orası ayrı tabi ama direkt sizin yazdığınız gibi bir diyalog yaşandıysa alınmakta haklı değil bana göre.
 
Güldürdün beni😂Ama yarın siz gitmenize rağmen huysuzluk ederse salla gitsin. Yok yumuşadı o zaman ben de size kırıldım insan sevdiğine kırılirmış dersin. Yok öyle dünya gelinim beni eylesin ama ben onu eylemeyim.
Gitmeyeceğim kadın gitmemi istemiyor napim kapısına mı dayanayım 😒
 
Aynı muameleyi o da size yapmış. Niye bu kadar alınmış? Görmek istemediğin muameleyi sen de kimseye yapmayacaksın o zaman. Sizi götürmemek için geçerli bir bahanesi varsa, ve aile arama olayını bunun için önerdiyse orası ayrı tabi ama direkt sizin yazdığınız gibi bir diyalog yaşandıysa alınmakta haklı değil bana göre.
Hayır bana şundan dolayı gelemem diye bişey demedi ama aslında ona bu kadar kızmamın sebebi ben onun işi düştüğünde işimi gücümü bırakıp gidiyorum fakat kendisi hiç gelmez bu ilk değil aslında geçen haftalarda da oldu
 
Hayır inanın ki, eğitimli bir kariyer sahibi bir insanım. Sadece bana yapılan yorumları ciddiye alırsam kendime haksızlık etmiş olurum çünkü ben kayınvalidemin maddi manevi her zaman yanında oldum. Benim ona yaptığım iyilikleri söylemeye anlatmaya satırlar yetmez. Yaptığım iyilikleri anlatan bir insan da değilim. Sadece bu kadar iyilik yaptığım bir insanın ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmaması beni üzen. Bu kayınvalide değil annem veya ablam kardeşim olsa da üzülürdüm. Ben genel olarak eşimi kendi aileme kötülemem kavga etsek dahi anlatmam çünkü eşimi niye kötü bilsinler ama kayınvalide ile dertleşiriz ara ara ona anlatırım o da beni haklı bulur. Oğlunu doldurmaz iyi biridir, ama size onca iyiliği dokunmuş gelininiz anne ben çok kötüyüm bir doktora mı gitsek diye attığı mesaja da babanı çağır onu çağır bunu çağır demeyin arkadaşlar. Çünkü o gelin zaten onları çağırmayı akıl etmiştir.
Kayınvalideye bence de anlatmayın. Ben de kayınvalidemi çok severim, çok iyi kadındır, bana gelir kızım olsan daha fazla sevemezdim bazen oğlumdan çok seviyorum seni der, daha çok sevmez ama sevdiğine eminim. Ama yine de sevgililik döneminde eşimle kavga ettiğimizde eşim annesini doldurmuştu da kadın beni arayıp oğlumu rahat bırak falan demişti. Bir sorunda tarafı tutulacak kişi hep kendi çocukları olur, doğanın kanunu da budur bence. O yüzden dertleşin tabii ama kavga ettik kötüyüm vs demeyin naçizane tavsiyem
 
terslemek değil bu düz saygısızlık.
konuyu kendisi açmış fikir almak için anlamak adına iki soru sordum bana da lakayt lakayt cevaplar verdi.
iki lafı bir araya getirip cümle kuramıyan birinden de taksi çağırıp hastaneye gitmesini beklemek saçma olmuş.
ben kendisinin velisi olmadan hastaneye gidememiş olmasına ikna oldum şahsen.
yolla, bir taksi yolla
sana teslimim melahat abla
herkes bir taksi bekler
akasya yolla sarı melekler

taksici gazla biraz acelem var benim
yolda kalmak istemem konfor beklerim
 
Ühü ühüüüüü canım sen dert etme ya kendine, ben ne ağlarken ne de gülerken yalnız kalmam evellallahhjjj
Ama hastaneye giderken baya yalnız bırakmışlar😁😁ilk yazdığı yazıya bakın(hanimhanimcik), birde sonrakilere(içinden resmen kezban çıktı).Allah kocana,kv,arkadaşlarına ve hatta senin doğuran anaya bile sabır versin.gercekten gelisememissin ve aklın 1 yaş altı😃😃
 
Gitmicem zaten ben bayramda giderim konuşurum barışırız sanıyordum ama kendisi kabul etmedi
Gidin özür dileyin demiyorum. Gidin son bir adım atın. Yok diretiyorsa gönül rahatligiyla gorusmezsiniz.
Ben kendi yaşamımda kendim hastaneye giderim kvnin diğer oğluyla olan saçma kavgasını da dinlemem. Evime gelme diyen kadına da gitmem. Ama sizin iki tarafın da karşılıklı birbirine nazi geçtigi bir iliskisi varmış.
 
Aynen yaa püü bana bunu bile nasıl anlamam
Gerçekten ben hala anlamadım.
Siz aradıktan ve o gelemem dedikten sadece bir saat sonra aramış siz de eşinize gelmesin demişsiniz.
Ne ara hastaneye gidip geldiniz
Gittiyseniz eşiniz de mi yanınızda idi?
Hiç gitmedi iseniz nasıl düzeldiniz ölüyordum halinden?
Eşiniz de evdeymiş belli bir saat sonra yanınızda olduğuna göre.
Nasıl çok kötü olmadık durum bu.
Bence kayınvalide anladı sizin niyetinizi ve oğluna karşı kullanmayın diye gelmedi.
 
Kendinizi rezil ederek mi kendinize hakaret etmiyorsunuz? Hayır rezil olunca da insanlar size içlerinden de olsa hakaret ediyor. Tercihleriniz tam kalitenize uygun 🧿
Yaa bende diyordum ki ne eksik
Kaliteli yorumlarıyla işte karşınızdaaaaa ffestinalente kalite ondan sorulur sksksksk
Canım sen şükret benim gibi kaliteli bir insanın konusuna yorum yaptığın için dkdkkdks
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X