- Konu Sahibi lanadelmilav
Ama herkese giydirmissiniz birtek bana giydirmemissiniz aliniyorum ama bakAynen yaa püü bana bunu bile nasıl anlamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama herkese giydirmissiniz birtek bana giydirmemissiniz aliniyorum ama bakAynen yaa püü bana bunu bile nasıl anlamam
Bence artık allaha havale etmiştir. Sallamıyordur bile. Hanımefendinin kendini zeki sanarak yaptığı bu tiye almaları, rezillikleri adamı bıktırmıştır. Ne hali varsa görsün diye geri çekilmiştir.Psikiyatriye sevk ediyorum demiştir.
Ayılma bayılma numaran tutmayınca sinirin bozuldu dmiSence sen nana
Sanane![]()
E devam ediyorsunuz, sordum mu ne yapayım diye?Git oralarda oyna biraz
Buralarda şova ihtiyaç yok
Ayn acillik duruma gelmişsin hala kaynanaya laf yetiştirip gelmesin diyorsun oofff yiiaaağğğ
Ya
Sevdim sizi ben cicciii cicciiiAma herkese giydirmissiniz birtek bana giydirmemissiniz aliniyorum ama bakyoksa siz cici kizliginiza bana cevap vermeyi yakıştıramadınizmi.yoooo hayır olamaz çok ağlar cokkk üzülürüm bennnnn
![]()
Sen bilirsin o oyunların sonunu biz oyunları bilmeyiz, kumda oynarken başarılar diliyorum sana çav tatlımAyılma bayılma numaran tutmayınca sinirin bozuldu dmiBi de kayinvalide yancı çıkmadığı gibi sırt dönmüş, evine de kabul etmiyo, kaldın ortada
Firdevs Yoreoglu zekasına sahip olmadan kalkışılan oyunların sonu![]()
Sormana bile müsade etmemE devam ediyorsunuz, sordum mu ne yapayım diye?
Aynen yanımda ağlıyo şuanBence artık allaha havale etmiştir. Sallamıyordur bile. Hanımefendinin kendini zeki sanarak yaptığı bu tiye almaları, rezillikleri adamı bıktırmıştır. Ne hali varsa görsün diye geri çekilmiştir.
Yine sabırlı adammış ya sana şurda biz 3 dk dayanamadık o adam seni nasıl çekiyor valla helal olsun.Aynen yanımda ağlıyo şuan
Müsade isteyen de yok.Sormana bile müsade etmem![]()
Gecenin esprisi konu sahibinden geldi snzjsjnzeğitimli bir kariyer sahibi bir insanım.
Ölüyorum anlasana
Okus pokussssss