• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayn acillik duruma gelmişsin hala kaynanaya laf yetiştirip gelmesin diyorsun oofff yiiaaağğğ
Ya

Ama herkese giydirmissiniz birtek bana giydirmemissiniz aliniyorum ama bak😁😁yoksa siz cici kizliginiza bana cevap vermeyi yakıştıramadınizmi.yoooo hayır olamaz çok ağlar cokkk üzülürüm bennnnn😆😆
Sevdim sizi ben cicciii cicciii

Ayılma bayılma numaran tutmayınca sinirin bozuldu dmi :KK53: Bi de kayinvalide yancı çıkmadığı gibi sırt dönmüş, evine de kabul etmiyo, kaldın ortada :KK53:
Firdevs Yoreoglu zekasına sahip olmadan kalkışılan oyunların sonu 😂🥲
Sen bilirsin o oyunların sonunu biz oyunları bilmeyiz, kumda oynarken başarılar diliyorum sana çav tatlım

bizim premsesi buldum
Screenshot_1.png

Bir sonraki kavgada kimi arayacaksınız? Hayır yani gözünüz kararacak kadar kavga ediyorsunuz ama adam da yanınızda. Hatta annesi arayınca lanadelmilav istemiyor gelme diyerek sözcülüğünüzü de yapıyor.

2,5 yaşındaki çocuk da şahit oldu mu bu kavgaya? Alay edin gülün eğlenin burada ama ben çocuğa üzüldüm. Gözünüz kararacak tansiyonunuz düşecek kadar kavga etmişsiniz ama hiç aklınıza gelmedi mi çocuk korkar diye.

Kocayla dövüşüp barışılmış mı sonunda telefonda onu ilet şunu ilet dediğine göre, şimdi de kv günah keçisi ilan edilmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X