Annesine sesimi yükseltmişim o buyukmus o sebeple oda duydu bana soyleyis tarizni yoksa daha daha farklı olurdu tavri tamamen beni suçlu bulsa duymadım diyor çünkü işine böylesi geliyorEşiniz özür diletmekte ısrarcı anlaşılan ne alakaysa
Yarın sabah cikmadan bişeyler söyleyeceğim ama özür dileyecek bişey yapmadım yani durduk yere surat da asmadim vardı geldigim de bişey mutlaka başka bi sebep daha var diye düşünüyorum bakalım çıkar ortayaYanına gidip anne bişeye sıkılmışsın çocuklar mı yordu iyimisin diyebilirsiniz belki anlatır.
Çocuklara bakıyormuş kolay değil gönlünü alın bence hata sizde olmasada olur
Baksın çocuklara yeter sizde az gönülleyin onu bekliyordur
Eşinize kızmış acısını sizden çıkarmış. Ki özür dilemesi gereken eşiniz. Sizin bir suçunuz yok ki. Eşiniz de kendi sorumluluğunu size yüklemesin.Akşam eve geldiğimde zaten vardı Bira suratı çocukların burnu akıyor vs diye konuştuk ,ben lavabo dayken eşimle ne konuştular bilmiyorum sesleri yükseldi, çıkınca ben gayet sakin bi tavırla anne çoraplarını çıkardık yatarken acaba ondanmi hasta oldular diye sordum. Beni resmen azarlar gibi bilmiyorum siz burnunuzun dikine gidin ne istiyrisaniz onu yapın dedi ne demek o anlamadım
Ben bitek kendimı ifade etmek isterken sesim yukseldigi için hatalı olabilirim onun dişinda bir hatam olduğunu düşünmüyorum çünkü bana karşı direk tavır bir çıkış var ne yapmam beklenuyordu gulsemiydim yani.Bence kv zor gelmiş olabilir çocuk bakmak.
Belkide bunun üzerinde tartışıyorlardı suç mu bastırıyo acaba kv kırıldım numarası yapıp.
Bi saygısızlığın yok anlattığın kadarıyla özür dilemen ne manaymış acaba.
Bilmiyorum ama aklıma çocuk bakmayı bırakacak ama sebep arıyormuş gibi geldi bekle bakalım neymiş sebebi anlaşılır.Ben bitek kendimı ifade etmek isterken sesim yukseldigi için hatalı olabilirim onun dişinda bir hatam olduğunu düşünmüyorum çünkü bana karşı direk tavır bir çıkış var ne yapmam beklenuyordu gulsemiydim yani.
Evet bende öyle düşünmeye başladım zaten ne zaman eşimle bişey olsa aralarında gelmeyeceğim diyor. Bu şekilde nasıl yürür bilemiyorum.Bilmiyorum ama aklıma çocuk bakmayı bırakacak ama sebep arıyormuş gibi geldi bekle bakalım neymiş sebebi anlaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?