Kayinvalidemin ani çıkışı

Özür dilemeyeceğimi söyledim eşime çünkü bir saygısızlık yapmadım dedim oda kadın sana farkında değilim öyle davranmadım yapmadım deyince kusura bakmayın yanlış anladım demeliydin diyor.neyi yanlış anlayayım benim sorduğum sorunun cevabı bumu ve bu tondamı. arayı bulmak için sözü kime geçerse ona sus diyor eşler başka açıklaması yok.
özür dilemedende olay tatlıya bağlanır ama artık öğrensinler ben kimsenin sitres topu değilim aldıüım parayıda kendim yemiyorum.

Öyle çokta büyütülecek bir azarlama yok, hatta azarlama bile değil , adı az biraz yükselme olabilir belki.

Hepimizde oluyor bu zaman zaman.
Biriyle tartışırsın , bir başkası biri soru sorar , ona yukselirsin. Aslında o değildir kızdığın..

Bence siz gereksiz yere alınganlık yapmışsınız. Duymamazlıktan geleceksiniz.

Bütün gününü evlatlarıza ayırıyor. Meşakkatli , yorucu, sabır isteyen ve kendi vaktinden ödün verdiğin bir iş , çocuk bakmak. Herseyi de duymayın, çok zor değil.

Bu arada çorapsız uyumak gerekiyor zaten.

Kadın farkında değilim demiş . Normalde herşeyi bu kadar büyütür müsünüz ?

Kim yiyor kazandığınız parayı ?

arkadas zaten özür kısmına takılıp eşiyle arası açılmış. kayınvalidesinin yaptıgını unuttu bilee.. eşlerin bu denli hassaslaşması sıkıntı yaratıyor... bence buna etken yine de kayınvalideler..

Bir anne kız,yada bir anne oğul arasında tartışma olur barışılır,nazlanılır vs.
Ancak gelin-kaynana ve kayınpeder,damat-kaynana ve kayınpeder arasında mesafe ve resmiyet mutlaka olmalı diye düşünüyorum.
Evladınızla evlendi diye biri evladınız olmuyor,laçkalaşmaya gerek yok.
Hiç geri adım atmayın özürde dilemeyin.

normalde hiçbişeyi büyütmediğim için bu tavırla karşılaşıyorum zaten çaçaron olsam sizce yapılırmı ben evet kv ile aramı düzeltirim baştada yazdığım gibi kötü bir ilişkimiz yok eşimin tavrına kızıyorum ne yaşanırsa yaşansın özür dilemek zorundasın tavrına kızıyorum.
işe başlamak çalışmak iki sene daha aklımda yoktu ben eşimin ısrarıyla işe başladım ona destek olmak için biliyorum çocuk bakmak çok zor bugune kadar ikisinede tek başıma baktım çünkü yinede bir süre planımda yoktu.

sorun daha derin gibi anlattıklarınızdan öyle yorumladım. Kv de farkındadır durumun eminim, eşinizle yaşadığınız sorunlar nedir ?

sorun daha derin gibi anlattıklarınızdan öyle yorumladım. Kv de farkındadır durumun eminim, eşinizle yaşadığınız sorunlar nedir ?

Eşimin evde herşeye müdahil olması benim o evde anne değilde çalışanmışım gibi hissetmeme sebep oluyor
çocuklar doğduğundan beri böyle ben hiçbişeye karar veremiyorum hep kendisi ne isterse o olacak buda beni üzüyor yoruyor sürekli çatışma halinde olmaktan bıktım.

Eşiniz karakter olarak çok baskın biri anladığım kadarıyla, ona kuzu gibi her istediğini yapan biri lazım...Çevremden bir örnek vereyim bir arkadaşımın eşi böyle anlatıp duruyor, kız çok silik bir tip nasıl desem dümdüz yani tepkisiz...Başkası olsa asla katlanamaz böyle birine diyorum ona hep ben asla katlanamam mesela. Çocuklar doğduktan sonra demişsiniz öncesinde böyle değildi de evrim mi geçirdi bu adam birdenbire?

öncesinde de böyleydi tabi ama bu kadar değildi ben başa çıkıyordum o zamanlar şimdi hayatım eskiye göre daha zor meşakatli uyku yok sabır yok kendine ayırdığın vakit yok her şey daha çok batıyor eşten duygusal açıdan destek bekliyor insan. böyle olunca durum ortada işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…