- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Özür dilemeyin ama gönlünü alınYarın sabah cikmadan bişeyler söyleyeceğim ama özür dileyecek bişey yapmadım yani durduk yere surat da asmadim vardı geldigim de bişey mutlaka başka bi sebep daha var diye düşünüyorum bakalım çıkar ortaya
Yok ben uzatmam zaten tavırda yapmam ama o ta ir yaparsa yine bozuluRum suratim düşer. Ay ı evde değiliz ama aynı sitedeyiz çok yakınız ben küçüklüğümu bilip uzatmam da bakalım o ne yapacak kınayeli söylenedim dedi ama resmen azarladı beni ufak tefek şeylere ben takılmam zaten oda iyi bilir zoruma gitmese neden sitem edeyimÖzür dilemeyin ama gönlünü alın
Aynı evde çocuklarla falan yaşamak çok zor biliyorum yaşadık oyüzden büyüktür sorun hal hatır bağlayın tatlıya
Bosverin siz cocuklariniza bakiyor olmasi bile buyuk nimet sizin icin hele ki ikiz.. buyuk ihtimal cocuklardan darlandi onun yerine gelip onu bir sure kizaga alabilecek bir durum varsa iyi olur. Hem o nefes almis olur hem siz biraz kafa toplamis olursuniz. Ozur dilemeseniz de guler yuzunuzu esirgemeyin..Yarın sabah cikmadan bişeyler söyleyeceğim ama özür dileyecek bişey yapmadım yani durduk yere surat da asmadim vardı geldigim de bişey mutlaka başka bi sebep daha var diye düşünüyorum bakalım çıkar ortaya
Özür dilemeyin.
Fikrim bu
Sizin ne suçunuz var?
Eşiniz de az değilmiş,annesi ile kendisi tartışmış,size top atıyor, neden?
Valide ile yüzyüze geldiğinizde hiçbişey olmamış gibi normal konuşursunuz.
O trip atarsa,uzatırsa o zaman konuyu konuşursunuz "bir problem mi var" gibisinden.
Ama özüre gerek göremedim ben.
Eşiniz dilesin meraklıysa.
Yani benim annem var ama oda hasta olduğu için en fazla bir gün gelebiliyor.Bosverin siz cocuklariniza bakiyor olmasi bile buyuk nimet sizin icin hele ki ikiz.. buyuk ihtimal cocuklardan darlandi onun yerine gelip onu bir sure kizaga alabilecek bir durum varsa iyi olur. Hem o nefes almis olur hem siz biraz kafa toplamis olursuniz. Ozur dilemeseniz de guler yuzunuzu esirgemeyin..
Soruhu oğluna kızdı bana patladı olarak gördüm o anda ama sonradan düşündüm zaten eve geldiğimizde vardı bişeyler.Sorun ne deseydin ya
Eger devlet işinde değilsen bırak işini kendin bak hele ki ikizler bunlar . Eyvallahın olmazMerhaba arkadaşlar
İkiz bebeklerim. Var ve kayinvalidem yanında bir yardımcı ile bakıyor ben ise başladım.
Genel anlamda aramız iyidir bir sorun yaşamadık kendisinden bir kaynana tavrı pek görmedim bugüne kadar ufak tefek şeyler disinda.
Akşam eve geldiğimde zaten vardı Bira suratı çocukların burnu akıyor vs diye konuştuk ,ben lavabo dayken eşimle ne konuştular bilmiyorum sesleri yükseldi, çıkınca ben gayet sakin bi tavırla anne çoraplarını çıkardık yatarken acaba ondanmi hasta oldular diye sordum. Beni resmen azarlar gibi bilmiyorum siz burnunuzun dikine gidin ne istiyrisaniz onu yapın dedi ne demek o anlamadım dedim bu sefer yüzüme bakarak ne istiyorsaniz yapın dedi bende doğal olarak bozuldum, suratim düştü. Suratim düşünce neden surat yapiyorsun diye eşim bana çıkıştı anlamdım durduk yere neden ben çocuk gibi azarlandim. Sitem ettim bende tabi kendimi ifade etmek zorunda kaldım sanki suçlu bensimde durduk yere surat asmisim gibi ,bana darildi kadın gitti huzursuz oldum açıkçası bide kendimi sucladim sonradan kadın çocuklarına bakıyor belki bunaldı belki daraldı eşim özür dile diyor tamamda şimdi benm yaptım anlamadımki dileyeyim ağzım aşınmaz amenna da bende çocuk degilmki kaçmasında kadınım her morali bozulduğunda bana çatsin o zaman ay bi fikir verin huzursuzum
Benim annemde yardımcı ile birlikte büyüttü çocuklarımı . ama çocuk bakmak zor iş . biz işteyken çok farkedemiyoruz durumu . Kendi annemle bile benzer sorunları yaşadım . Çok büyütme benceMerhaba arkadaşlar
İkiz bebeklerim. Var ve kayinvalidem yanında bir yardımcı ile bakıyor ben ise başladım.
Genel anlamda aramız iyidir bir sorun yaşamadık kendisinden bir kaynana tavrı pek görmedim bugüne kadar ufak tefek şeyler disinda.
Akşam eve geldiğimde zaten vardı Bira suratı çocukların burnu akıyor vs diye konuştuk ,ben lavabo dayken eşimle ne konuştular bilmiyorum sesleri yükseldi, çıkınca ben gayet sakin bi tavırla anne çoraplarını çıkardık yatarken acaba ondanmi hasta oldular diye sordum. Beni resmen azarlar gibi bilmiyorum siz burnunuzun dikine gidin ne istiyrisaniz onu yapın dedi ne demek o anlamadım dedim bu sefer yüzüme bakarak ne istiyorsaniz yapın dedi bende doğal olarak bozuldum, suratim düştü. Suratim düşünce neden surat yapiyorsun diye eşim bana çıkıştı anlamdım durduk yere neden ben çocuk gibi azarlandim. Sitem ettim bende tabi kendimi ifade etmek zorunda kaldım sanki suçlu bensimde durduk yere surat asmisim gibi ,bana darildi kadın gitti huzursuz oldum açıkçası bide kendimi sucladim sonradan kadın çocuklarına bakıyor belki bunaldı belki daraldı eşim özür dile diyor tamamda şimdi benm yaptım anlamadımki dileyeyim ağzım aşınmaz amenna da bende çocuk degilmki kaçmasında kadınım her morali bozulduğunda bana çatsin o zaman ay bi fikir verin huzursuzum
büyütmedimde eşimin ısrarla özür diletmeye çalışması geriyor beni sen dengeyi sağlamak istiyorsan illa özür diletmek zorunda değilsin ben ona git annene sunu soyle bunu soyle bana böyle davrandı demedim bugune kadar annesiyle karısı arasında hiç kalmadı zaten kayınvalidem öyle anlaşılmayacak bir kadın değil normalde aramız çok iyidir.Benim annemde yardımcı ile birlikte büyüttü çocuklarımı . ama çocuk bakmak zor iş . biz işteyken çok farkedemiyoruz durumu . Kendi annemle bile benzer sorunları yaşadım . Çok büyütme bence
leBu kayinvalideler de cocuga bakinca soz sahibi olacaklarini saniyor deli oluyorum. Bnm kv de is basvuru yaptigimdaa yok saatleri uzun yok sabah cok erken gitcen felan diye beynimi yemisti. baska bi is buldum simdi 8saat calisiyorum cumartesi tatil. Simdide surekli saatler iyi ama neden cumartesi felan diiyip duruyor. Anne ben calismaktan vazgectim siz calisin en azindan dirdir olmasin dedim. Bozuldu hala bakiyor ama yok yemek yemiyor yok bilmem ne! Yok su yok bu. Neden hep aksam gidiyon neden boyle yapiyon felanesim cevabini veriyo ben artik laf anlatmak istemiyoum kmseye
Soruhu oğluna kızdı bana patladı olarak gördüm o anda ama sonradan düşündüm zaten eve geldiğimizde vardı bişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?