Kayinvalidemin ani çıkışı

Özür dilemeyin ama gönlünü alın
Aynı evde çocuklarla falan yaşamak çok zor biliyorum yaşadık oyüzden büyüktür sorun hal hatır bağlayın tatlıya

Özür dilemeyin ama gönlünü alın
Aynı evde çocuklarla falan yaşamak çok zor biliyorum yaşadık oyüzden büyüktür sorun hal hatır bağlayın tatlıya
Yok ben uzatmam zaten tavırda yapmam ama o ta ir yaparsa yine bozuluRum suratim düşer. Ay ı evde değiliz ama aynı sitedeyiz çok yakınız ben küçüklüğümu bilip uzatmam da bakalım o ne yapacak kınayeli söylenedim dedi ama resmen azarladı beni ufak tefek şeylere ben takılmam zaten oda iyi bilir zoruma gitmese neden sitem edeyim

Bosverin siz cocuklariniza bakiyor olmasi bile buyuk nimet sizin icin hele ki ikiz.. buyuk ihtimal cocuklardan darlandi onun yerine gelip onu bir sure kizaga alabilecek bir durum varsa iyi olur. Hem o nefes almis olur hem siz biraz kafa toplamis olursuniz. Ozur dilemeseniz de guler yuzunuzu esirgemeyin..

Söyleyeceklerim bu kadar

Yani benim annem var ama oda hasta olduğu için en fazla bir gün gelebiliyor.
Çok zor tabi bişey diyemiyorum bakıcı nin başında durması bilr bir nimet ben tek baktım 15 aylık olana kadar. Kimsenin umrunda değildi Ne çektiğim şimdi anladı herkes.
Tabi benim çocuğum Bn her şartta bakmak zorundayım kimse mecbur değil am gönülsüz de olmaz bahane aramak gibi oluyor böyle

Yorulmuş olabilir bunu direk bakmak istemiyor yada bırakıcak gibi yorumlamayın. Sonuçta kimsenin günü gününe tutmuyor. Bazen havadan bile etkileniyoruz.
Yine de özür dilemeyin, gönlünü alın bozuk gibi durursa. Anne sende yoruluyorsun ama allah razı olsun falan deyin, mutlu olur muhtemelen.

Eger devlet işinde değilsen bırak işini kendin bak hele ki ikizler bunlar . Eyvallahın olmaz

Canım bence özür dileme. Ama tabi ki çocuklara baktığın için saygın sonsuzdur eminim. Konu açılırsa üzüldüm o an yüzüm düştü anne dersin. Sizi üzecek bir şey mi oldu diye de sorarsınız onun dışında bence oralı olma bile ayrıca eşin senden özür dilesin.. ha bu arada özelde de olsan devlette de olsan işini bırakma arkadaşım. Kolay bulunmuyor çocuklar büyüyor herkes kendi hayatına bakıyor bir süre. Emekliliğini hal etmeye çalış hayatta başımıza ne gelir bilemeyiz. Ben açıkcası erkeklere pek güvenmiyorum Kadınlar çalışmalı bence hele ki anne ise daha güçlü durmalı hayata karşı.

siz özür dilenecek bişey yapmamışsınız ki..
gereksiz tavır takınmış. illaki bi insana çıkışınca yüzü düşer.
hiçbişey yapmayın bence kendi haline bırakın.

sabah gelince soğuk bi günaydın dedi bende gunaydın dedim sonra hiçbişey olmamış gibi çocuklarla ilgili bikaç nnot bıraktım anlattım eve para bıraktım giderkende görüşürüz anne diye omzuna dokundum.
oda uatmadı hadi hayıra karşı diye yolculadı beni.
fakat eşimle arabada tartıştık ben biner binmez özür dilendinmi diye sorunca buyudu olay eskilere kadar gittik özür dileyecek bişey yapmadığımı söyledim peki bende senin ailene boyle yapıcam deyince buyuttük biraz.
bana tamam annem farkında olmadan sana çıkıştı uzatma o senın buyügün dese sesimi çıkarmayacağım kırılan ben özür dileyen yine ben hata benim zamanında hiçbir şeye tepki göstermeyip susup geçiştirip içime attığığım içn şuan bunlar oluyor.

Benim annemde yardımcı ile birlikte büyüttü çocuklarımı . ama çocuk bakmak zor iş . biz işteyken çok farkedemiyoruz durumu . Kendi annemle bile benzer sorunları yaşadım . Çok büyütme bence

Eşin Ortalığı alevlendirmiş özür kısmınıda sana postalamış.

Hayatta özür dilemem, bu durumda seni hatalı görmedim. Her iki taraf ta kabahatlı dilenecekse karşılıklı dilenip herşey unutulabilir ama gerek yok.

Benim annemde yardımcı ile birlikte büyüttü çocuklarımı . ama çocuk bakmak zor iş . biz işteyken çok farkedemiyoruz durumu . Kendi annemle bile benzer sorunları yaşadım . Çok büyütme bence
büyütmedimde eşimin ısrarla özür diletmeye çalışması geriyor beni sen dengeyi sağlamak istiyorsan illa özür diletmek zorunda değilsin ben ona git annene sunu soyle bunu soyle bana böyle davrandı demedim bugune kadar annesiyle karısı arasında hiç kalmadı zaten kayınvalidem öyle anlaşılmayacak bir kadın değil normalde aramız çok iyidir.
zaman zaman laf sokuyor bana duymazdan geliyorum uysam biliyorum huzurum kaçacak kayıtsız şartız hatalıyım çünkü burumda.

Bu kayinvalideler de cocuga bakinca soz sahibi olacaklarini saniyor deli oluyorum. Bnm kv de is basvuru yaptigimdaa yok saatleri uzun yok sabah cok erken gitcen felan diye beynimi yemisti. baska bi is buldum simdi 8saat calisiyorum cumartesi tatil. Simdide surekli saatler iyi ama neden cumartesi felan diiyip duruyor. Anne ben calismaktan vazgectim siz calisin en azindan dirdir olmasin dedim. Bozuldu hala bakiyor ama yok yemek yemiyor yok bilmem ne! Yok su yok bu. Neden hep aksam gidiyon neden boyle yapiyon felan esim cevabini veriyo ben artik laf anlatmak istemiyoum kmseye

le
ben bunları duysam zaten çoktan işi bırakmıştım duymamak gerekir çatışmaya girmek doğru değil ben çocuklarımı yanlız bakıcı ile bırakmak istemiyorum kv me bu konuda mecburum oda başta allattan çok msj verdi çalışan annenin çocuklarına çok acıyorum çalışınca boyle memnun değilsen çık gibi oğlum işe başlayınca uzaklaştı bana tavır gösterdi onu çok öne surdu ama alıştı sonra.
ya mecbur değil ama gönülsüz olmaz ya yapma yada burunundan getirme insanın belki diyorum zor geldi bırakmak istiyor soyleyemeyip boye sinirleniyor herşeye biyere kadar sabredeceğim olmazsa bende işimi bırakır bakarım çocuklarıma ne yapayım artık.

2 çocukla uğraşmak zordur muhakkak ama bakıcıda varmış yanında.
Ayrıca oğluna hıncını neden sizden çıkarıyor? Siz birşey dememişsiniz zaten.
Özür dilemeyin,özürlük bir durum yok.
Ama uzatmayında. Eşiniz özür dilesin çok meraklıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…