- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
Off çok sinir bozucu.Hayır ya zaruri değil, tamamen görüntü için.
Kaynana estetik diyor, sen umre diyorsun bacımYa kaynana dediğin umreye gştmek için para ister, esttwik nerden çıktı
Benimki biraz farklı, güzellik takıntısı var kadınınYa kaynana dediğin umreye gitmek için para ister, estetik nerden çıktı
Hic cekinme gitsin çeksin eşin ödesin alsın araba . Sen kredi faize çekinirken o faizin kaç katını kaynanan yiyecekMaaşım bugüne kadar hep ihtiyaçlara gitti.
Birikim yapmaya başlayacağım artık dediğiniz gibi. Kredilerin faizi o kadar yüksek ki çekiniyorum.
Ne bileyim yeni nesil kv'ler çok hayret edilesi dertlere sahip. Ben yaşlandım galiba, kafam çok gerilerde:)Kaynana estetik diyor, sen umre diyorsun bacım
Sağlık sorunu olsa tamamda,sırf estetik diyede bu para istenmez ayıp resmen.Hayır ya zaruri değil, tamamen görüntü için.
Ya zaten savurganlık bunlarda genetik. Normalde biz bu zamana kadar araba da alabilirdik ama eşim yiyecek içecek gezecek anca.Hic cekinme gitsin çeksin eşin ödesin alsın araba . Sen kredi faize çekinirken o faizin kaç katını kaynanan yiyecek
Bende k.valideyimde damattan mı istesem diye düşündüm şimdi:)) yüzümü gerdirsem desem meselaNe bileyim yeni nesil kv'ler çok hayret edilesi dertlere sahip. Ben yaşlandım galiba, kafam çok gerilerde:)
Kesinlikle katılıyorum borca sok eşini evini yada arabanı al. Ödesin dursun bakalım o zamanda bu kadar yağdırabilecekmi parayı. Yoksa diğer ayda meme büyütme yada popo kaldırma ameliyatıyla ömür boyu kayınvalidene yatırım yaparsınHic cekinme gitsin çeksin eşin ödesin alsın araba . Sen kredi faize çekinirken o faizin kaç katını kaynanan yiyecek
Daha oralara gelemedik ama kalıcı eyeliner, protez tırnaklardayız şu anKesinlikle katılıyorum borca sok eşini evini yada arabanı al. Ödesin dursun bakalım o zamanda bu kadar yağdırabilecekmi parayı. Yoksa diğer ayda meme büyütme yada popo kaldırma ameliyatıyla ömür boyu kayınvalidene yatırım yaparsın
Çok yazık sabahları aceleyle üzerimize geçirdiğimiz bir pantolon bluz ile işe koşuyoruz el işte acımıyor demekkiDaha oralara gelemedik ama kalıcı eyeliner, protez tırnaklardayız şu anonlar da yakındır
Kaç yaşında ki.Benimki biraz farklı, güzellik takıntısı var kadının
47, erken anne olmuş siz sormadan söyleyeyim. Eşim 29 yaşında.Kaç yaşında ki.
Ne güzel dediniz.Çok yazık sabahları aceleyle üzerimize geçirdiğimiz bir pantolon bluz ile işe koşuyoruz el işte acımıyor demekki
Daha çok gençmiş sağlık sorunu olsaydı tamam denirde,keyfe keder işlere dalmak istiyor.47, erken anne olmuş siz sormadan söyleyeyim. Eşim 29 yaşında.
Ay kesin Balkan ülkesi bu hahahhahahahdghdDaha oralara gelemedik ama kalıcı eyeliner, protez tırnaklardayız şu anonlar da yakındır
Bir bey amca bulup evlendirmek lazimBenimki biraz farklı, güzellik takıntısı var kadının
eve yaptığnız harcamaları çekinKayınvalidem yurtdışında yaşıyor. Aylık ona belli miktarda para gönderiyoruz, kendisinin de eşinden kalma emekli maaşı var ama yetmiyor. Aslında biraz sıksa, bizim gibi lükse kaçmadan yaşasa maaşını yetirecek ama yok, ben yine de eşimin annesidir diye para göndermemize laf etmiyorum tabi. Biz kiradayız. Ben de çalışıyorum, geçiniyoruz çok lükse kaçmadan. Ancak bir şey sahibi değiliz, ev araba vs bir şeyimiz yok. Benim hiçbir şeyim eksik değil çok şükür ama dediğim gibi gerçekten fuzuli harcama yapmıyorum, tutumlu biriyimdir. Bir an önce en azından bir araba almak istiyorum, malum ekonomide ev şimdilik hayal maalesef. Birikim yapma derdindeyim. Kaynanam ise geçen gün eşimi arayıp göz kapağı estetiği olmak istediğini bunun için para istediğini söyledi. Kayınpederim yok, vefat etti. Eşim de annem ilk defa benden bir şey istedi göndereceğim diyor ama ben deli oldum. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, eşim daha rahat çalışıyor; kendi işi olduğu için geç gidiyor falan. Uzun lafın kısası eşim bu parayı gönderecek (20 bin civarı). Ben kavga etmeden annesinin düşüncesizlik yaptığını vs söyledim, biz bir şey sahibi olalım diye çabalarken annesinin estetik parası istemesi çok zoruma gitti. Geçen ay da yine yüklü bir miktar gönderdi (40 bin civarı) evin tadilatı için. Ona tadilat diye hiçbir şey söylemedim. Ama bu estetik parasını kesinlikle gördermesini istemiyorum. Kayınvalidem hayatında hiç çalışmamış, para kolay kazanılıyor sanıyor sanırım. Sizce ne yapmalıyım? Deli oluyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?