Kayınvalidemin estetik parası istemesi

Maaşım bugüne kadar hep ihtiyaçlara gitti.
Birikim yapmaya başlayacağım artık dediğiniz gibi. Kredilerin faizi o kadar yüksek ki çekiniyorum.
Hic cekinme gitsin çeksin eşin ödesin alsın araba . Sen kredi faize çekinirken o faizin kaç katını kaynanan yiyecek

Hic cekinme gitsin çeksin eşin ödesin alsın araba . Sen kredi faize çekinirken o faizin kaç katını kaynanan yiyecek
Kesinlikle katılıyorum borca sok eşini evini yada arabanı al. Ödesin dursun bakalım o zamanda bu kadar yağdırabilecekmi parayı. Yoksa diğer ayda meme büyütme yada popo kaldırma ameliyatıyla ömür boyu kayınvalidene yatırım yaparsın

Daha oralara gelemedik ama kalıcı eyeliner, protez tırnaklardayız şu an onlar da yakındır

Bir cinnet geciririm bir daha anne ve para kelimelerini yan yana bile getiremez. Normalde de vermem emekli maasi varsa ona gore harcasin kimsenin masrafi icin sabahtan aksama kadar calisamam. Siz ya artik paranizi cekin vermeyin esiniz ne yapiyorsa yapsin kendi parasiyla ya da arkadaslarin dedigi gibi araba vs alin.

Benimki biraz farklı, güzellik takıntısı var kadının
Bir bey amca bulup evlendirmek lazim madem guzellesmek istiyor buna degmeli
Ama bence siz sakin bi insansiniz duruma sinirlenseniz bile iki surat asip geciyorsunuz
Madem bu kadar cok paramiz var ben isten cikip azcik evimde kafa dinlicem diyin bakalim esiniz ne diyecek

eve yaptığnız harcamaları çekin
bakalım para gönderebilecek mi annesine?

ne utanmaz kv de de
harçlık da göndertmeyin.. bunlar hep iyi niyetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…