Kayınvalidemin estetik parası istemesi

Keşke evlense, o kadar mutlu olurum ki. Aslında çok sakin değilim de geçen bir konuda çok fevrisin diye linç yedim Biraz dikkate aldım yazılanları, bu sefer eşimin çok üstüne gitmedim. Bir de böyle deneyeyim. Göndericem diyor gerçi, bu taktik de işe yaramadı.

Benmkide bir ara elmas set alalım sana dediydi,yermiyim bunu hiç hayatta aldırmam
Seninki de kokoşmuş demek ki biraz. Dümen de olsa en azından bu teklifle geliyor. Ama konu sahibininkiyle yarışamaz. Bence bu kadın Azerbaycan-Türkmenistan falanlı da olabilir. Oradaki kadınlar da kokoş. Dedemin yatılı bakıcısı vardı. Azerbaycan Türkü. Kadın sürmesini, allığını hiç eksik etmezdi yüzünden. Bayılıyorum böyle tiplere.

Bunu forumda cok cok cok az kadina yazdim. Bence isi birak. Yoruluyorum vs uydur biseyler. Kocan senin maasinin rahatligiyla sacma sapan is yapiyor. Tutusunca totosu kendine gelir.
Birkaç ay çalışmadım, çok bunaldım. Tekrar işsiz kalıp, evde oturup o psikolojiye girmek istemiyorum Ama haklısınız .

Doğru bildiniz İran azerisi. Tanınmayayım diye söylemeyeyim dedim ama :)

Maaşınızı eve harcamayı kesin,eşinize de bir kuruş dahi vermeyin. Yapın birikiminizi eşiniz olacak kişi annesine nasıl para gönderecek bakalım. Zaruri ihtiyaç olmadıktan sonra ben aileye para verilmesine karşıyım. Affedersiniz ama ben eşşek gibi çalışacağım sonrada keyfi para vereceğim. Oldu, başka!

Ben vermesem de eşim gönderecek işte. Eşinizin göndermesine ne derdiniz peki? Ne demeliyim?
Siz eve hiç katkıda bulunuyor musunuz, yoksa sadece eşinizin geliri yetiyor mu? Katkıda bulunuyorsanız kesin değirmenin suyunu.

Maaşınızı birikim yapmak üzere ayırin,5 kuruş harcamayın eve ,faturalara,eşinize de söyleyin araba alıcam diye. Kendisi hem faturaları hem kirayı hemde evin eksiklerini karşılayıp uzerine annesine zırt pırt para gönderebiliyorsa buyursun göndersin.
Bu kadarı arsızlık artık.
Lütfen eşinize bırakın herşeyi,sizde paranızı biriktirin. Asla harcamayın.

Kokoş değildir öyle sadece sever takı işini,eşimde asla kabul etme diyordu kabul etsem kendine bağlama gibi düşün yani.
Kalın bilekliğini verdi bana kabul etmedim gerçi bizde duruyor saklamak için,onuda kızıma saklıyorum ona verecem sonra.

Ben severim öyle aile yadigarı, değerli şeyleri. Anneminkilere çok çökmüşlüğüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…