- 21 Kasım 2017
- 29.225
- 127.512
- 598
Benim kaynanam da savurman gızım, paranızı tutun der. Millette ne antika kaynanalar var.Ya kaynana dediğin umreye gitmek için para ister, estetik nerden çıktı
Benmkide bir ara elmas set alalım sana dediydi,yermiyim bunu hiç hayatta aldırmamBenim kaynanam da savurman gızım, paranızı tutun der. Millette ne antika kaynanalar var.
Keşke evlense, o kadar mutlu olurum ki. Aslında çok sakin değilim de geçen bir konuda çok fevrisin diye linç yedimBir bey amca bulup evlendirmek lazimmadem guzellesmek istiyor buna degmeli
Ama bence siz sakin bi insansiniz duruma sinirlenseniz bile iki surat asip geciyorsunuz
Madem bu kadar cok paramiz var ben isten cikip azcik evimde kafa dinlicem diyin bakalim esiniz ne diyecek
Ya çok haklısınız ama kadın şimdi tek hani, eşime annene para da gönderme diyemiyorum. Yoksa göndermesek de geçinir yani.eve yaptığnız harcamaları çekin
bakalım para gönderebilecek mi annesine?
ne utanmaz kv de de
harçlık da göndertmeyin.. bunlar hep iyi niyetten
Seninki de kokoşmuş demek ki biraz. Dümen de olsa en azından bu teklifle geliyor. Ama konu sahibininkiyle yarışamaz. Bence bu kadın Azerbaycan-Türkmenistan falanlı da olabilir. Oradaki kadınlar da kokoş. Dedemin yatılı bakıcısı vardı. Azerbaycan Türkü. Kadın sürmesini, allığını hiç eksik etmezdi yüzünden. Bayılıyorum böyle tiplere.Benmkide bir ara elmas set alalım sana dediydi,yermiyim bunu hiç hayatta aldırmam
Birkaç ay çalışmadım, çok bunaldım. Tekrar işsiz kalıp, evde oturup o psikolojiye girmek istemiyorumBunu forumda cok cok cok az kadina yazdim. Bence isi birak. Yoruluyorum vs uydur biseyler. Kocan senin maasinin rahatligiyla sacma sapan is yapiyor. Tutusunca totosu kendine gelir.
Ben vermesem de eşim gönderecek işte. Eşinizin göndermesine ne derdiniz peki? Ne demeliyim?Ben eşek gibi çalışacam kv ye estetik parası yollayacam. Oldu başka emri var mıymış? Valla maaşımdan zırnık koklatmam böyle bir durumda
Doğru bildinizSeninki de kokoşmuş demek ki biraz. Dümen de olsa en azından bu teklifle geliyor. Ama konu sahibininkiyle yarışamaz. Bence bu kadın Azerbaycan-Türkmenistan falanlı da olabilir. Oradaki kadınlar da kokoş. Dedemin yatılı bakıcısı vardı. Azerbaycan Türkü. Kadın sürmesini, allığını hiç eksik etmezdi yüzünden. Bayılıyorum böyle tiplere.
Maaşınızı eve harcamayı kesin,eşinize de bir kuruş dahi vermeyin. Yapın birikiminizi eşiniz olacak kişi annesine nasıl para gönderecek bakalım. Zaruri ihtiyaç olmadıktan sonra ben aileye para verilmesine karşıyım. Affedersiniz ama ben eşşek gibi çalışacağım sonrada keyfi para vereceğim. Oldu, başka!Kayınvalidem yurtdışında yaşıyor. Aylık ona belli miktarda para gönderiyoruz, kendisinin de eşinden kalma emekli maaşı var ama yetmiyor. Aslında biraz sıksa, bizim gibi lükse kaçmadan yaşasa maaşını yetirecek ama yok, ben yine de eşimin annesidir diye para göndermemize laf etmiyorum tabi. Biz kiradayız. Ben de çalışıyorum, geçiniyoruz çok lükse kaçmadan. Ancak bir şey sahibi değiliz, ev araba vs bir şeyimiz yok. Benim hiçbir şeyim eksik değil çok şükür ama dediğim gibi gerçekten fuzuli harcama yapmıyorum, tutumlu biriyimdir. Bir an önce en azından bir araba almak istiyorum, malum ekonomide ev şimdilik hayal maalesef. Birikim yapma derdindeyim. Kaynanam ise geçen gün eşimi arayıp göz kapağı estetiği olmak istediğini bunun için para istediğini söyledi. Kayınpederim yok, vefat etti. Eşim de annem ilk defa benden bir şey istedi göndereceğim diyor ama ben deli oldum. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, eşim daha rahat çalışıyor; kendi işi olduğu için geç gidiyor falan. Uzun lafın kısası eşim bu parayı gönderecek (20 bin civarı). Ben kavga etmeden annesinin düşüncesizlik yaptığını vs söyledim, biz bir şey sahibi olalım diye çabalarken annesinin estetik parası istemesi çok zoruma gitti. Geçen ay da yine yüklü bir miktar gönderdi (40 bin civarı) evin tadilatı için. Ona tadilat diye hiçbir şey söylemedim. Ama bu estetik parasını kesinlikle gördermesini istemiyorum. Kayınvalidem hayatında hiç çalışmamış, para kolay kazanılıyor sanıyor sanırım. Sizce ne yapmalıyım? Deli oluyorum!
İstemezdim tabi ki. Böyle bir durum için rızam olmadığını söylerdimBen vermesem de eşim gönderecek işte. Eşinizin göndermesine ne derdiniz peki? Ne demeliyim?
Siz eve hiç katkıda bulunuyor musunuz, yoksa sadece eşinizin geliri yetiyor mu? Katkıda bulunuyorsanız kesin değirmenin suyunu.Ben vermesem de eşim gönderecek işte. Eşinizin göndermesine ne derdiniz peki? Ne demeliyim?
Kokoş değildir öyle sadece sever takı işini,eşimde asla kabul etme diyordu kabul etsem kendine bağlama gibi düşün yani.Seninki de kokoşmuş demek ki biraz. Dümen de olsa en azından bu teklifle geliyor. Ama konu sahibininkiyle yarışamaz. Bence bu kadın Azerbaycan-Türkmenistan falanlı da olabilir. Oradaki kadınlar da kokoş. Dedemin yatılı bakıcısı vardı. Azerbaycan Türkü. Kadın sürmesini, allığını hiç eksik etmezdi yüzünden. Bayılıyorum böyle tiplere.
Aman canım memlekette kim bilir kaç kişinin protez tırnaklı, kalıcı eyelinerlı İran Azerisi kaynanası vardır…Doğru bildinizİran azerisi. Tanınmayayım diye söylemeyeyim dedim ama :)
eminim tekimAman canım memlekette kim bilir kaç kişinin protez tırnaklı, kalıcı eyelinerlı İran Azerisi kaynanası vardır…
Tek siz olabilirsiniz skskkslsaj
Ben severim öyle aile yadigarı, değerli şeyleri. Anneminkilere çok çökmüşlüğüm var.Kokoş değildir öyle sadece sever takı işini,eşimde asla kabul etme diyordu kabul etsem kendine bağlama gibi düşün yani.
Kalın bilekliğini verdi bana kabul etmedim gerçi bizde duruyor saklamak için,onuda kızıma saklıyorum ona verecem sonra.
Onunkini istemem zaten,pekte görüşmediğim için .Ben severim öyle aile yadigarı, değerli şeyleri. Anneminkilere çok çökmüşlüğüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?