Kayınvalidemin estetik parası istemesi

utanmiyormu acimasi yokmu estetik icin para istemekten saglik icin ister tmm da füzuli masraf icin bu yastan sonra estetik neyineyse asla vermezdim az yesin vs cok biriktirsin kendi estetigini kendi yaptirsin kv

göz kapağı estetiği bir ihtiyac.estetik açıdan yaptırmıyordur.
her yaşlı yaptırıyor artık.
ben de ilerde düşünüyorum.
bence haksızsınız.gidip gerdirme olmamış kı.
kadıncagız göremiyordur belki.

Hayır kesinlikle, kendisi söylüyor kötü gözüküyor diye yaptırıcam diye.

Ya çok haklısınız ama kadın şimdi tek hani, eşime annene para da gönderme diyemiyorum. Yoksa göndermesek de geçinir yani.
Bunun sonu yok ki. Bu yaşta bunları isteyen ilerde neler ister. 30-35 yıl daha bir maaş kadar para göndermeniz gerekir. Madem genç ve parası yetmiyor çalışsın. Eşiniz de sizi manipüle ediyor. Ne demek ilk kez bir şey istedi. Kaçıncı isteği. Evi gecindirmeyi ona bırakın bence. Siz eve katkı sağlamayin. Araba alın. Ev işlerini kadın yapıyor, evin masraflarını kadın karşılıyor, maaş da eş ailesine gidiyor. Ben böyle durumlara tahammül edemezdim. Hele sağlık sorunu vs yoksa.

Asla çalışmaz asla. Hayatında çalışmamış ki ne iş yapacak? Bulaşık vs da yıkamaz. Gencecik kadın ben birkaç kere teklif ettim eşime, amcasının pastanesi var. Orada yardımcı olsun, hem tek kalmamış olur gün içinde hem de maddi gelir olur diye. Eşim asla olmaz dedi, bu yaşta annesini mi çalıştıracakmış. Maalesef bazı konularda eşim de gelenekçi ve gerikafalı.

Bende k.valideyimde damattan mı istesem diye düşündüm şimdi:)) yüzümü gerdirsem desem mesela
Damat vermez ya, param olsa kızına yaptırırım falan der abla neme lazım. Damat sonuşta el adamı.
Gerginlik çıkar ama yüzde olmaz

O zaman size de gerikafalı olsun. Karısının maaşına dokunmasın. Asla paramın bir kurusunu vermem. Kaç yıllık evlisiniz. Bunun sonu yok farkindasiniz dimi? Çocuk olunca falan daha sinir bozucu olur.

Damat vermez ya, param olsa kızına yaptırırım falan der abla neme lazım. Damat sonuşta el adamı.
Gerginlik çıkar ama yüzde olmaz
İşin esprisi o zaten hayatta demem de,utanırım yani böyle birşey demeye .
2 sene önce kızım zorla botoksa götürdü benden habersiz randevu almış ona bile kızdım ne gerek vardı diye.

2 yıllık. Haklısınız valla.
Şimdi önünü aldınız aldınız. Yoksa sürekli psikolojiniz bozulur. Ozellikle çocuğu rızkıdan kesip kv ye vermek sinir bozucu olur. Ya kuvvetli bir cinnet geçirin. Ya taktiksel davranıp asla paranızı eve katmayin. Hatta direkt gidin araba borcuna girin.

Parasını ortaya koymayın madem gönderecek rahatsızlığı olsa anlarım ama yok demişsiniz.

Ben olsam bu saatten sonra peki sen bilirsin, senin para tutup bir birikim yapacağın yok ben kendi maaşımdan birikim yapacağım, evin geçimide sende artık der kuruş vermezdim ev giderlerine.
Hem annesinin estetiğine para yetiştirsin hem de evi geçirdirsin madem. Kendimden kısıp kayunvalideye de estetik parası göndermesi beni de çıldırtırdı. Tamam temel ihtiyaçları için tabi yardım etsin, oğlu ama bu kadar da değil!

Goz kapagi estetiği adi estetik olsada estetik islem degil, goz kapagi düşüklüğü hem gorme kaybina neden oluyor hemde surekli bas agrisi yapiyor. Ben olsam laf etmezdim.

Hayır ya zaruri değil, tamamen görüntü için.
Goz kapagi estetigi zaruri olarak yapilabilen bir estetik de degil, zira kapakta katlanma yoksa yapilamaz cunku bu durumda goz kapanmaz. Hic bir doktorda gozu acik kalacak bir estetigi yapmaz. Hele yurtdisinda sanmiyorum yapsinlar.

cok buyuk kavga sebebi benim icin. kesinlikle gonderttirmeyin. ne demek ya ilk defa bir sey istedi de gondercem? e gecen ay tadilat icin gondermis ya 40 bin. su zamanda Turkiye sartlarinda para kolay mi kazaniliyor? yurt disinda bazi turkler "Turkiye de her sey cok ucuz" diyorlar ya hani o turlerden sanirim bu kadin da. sen ondan kis bundan kis araba alicam diye kadin da aynaya baksin baksin para istesin sizden. siz de esinize "ben de meme estetig8 yaptirmak istiyorum" dryin.hayret bisey ya cok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…