- 8 Kasım 2018
- 5.882
- 14.294
- 248
Kendime harclik ayirip gider bu ay bizi coook zora sokacak bir harcama yaparim heralde. Gorsun anyayi konyayi.Ben vermesem de eşim gönderecek işte. Eşinizin göndermesine ne derdiniz peki? Ne demeliyim?
aynı miktarda parayı kendi ailenize gönderiyormuş gibi yapıp başka bankada hesap açıp kendi birikiminizi yapın. Eşinizin annesine yolladığı her parayı kendinize de atın. Bakın bakalım geçinebilecek misiniz? Bi burnu sürtsün. Terbiyesiz adamBen vermesem de eşim gönderecek işte. Eşinizin göndermesine ne derdiniz peki? Ne demeliyim?
Hayır bunu açıkladım,sağlık problemi yok. Tamamen yaşlı gösterdiğini düşündüğü için aldırıyor. 47 yaşında zaten, belki daha ileri yaşlarda dediğiniz olay olabilir.Bu tamamen estetiksel kaygıdan.Goz kapagi estetigi zaruri olarak yapilabilen bir estetik de degil, zira kapakta katlanma yoksa yapilamaz cunku bu durumda goz kapanmaz. Hic bir doktorda gozu acik kalacak bir estetigi yapmaz. Hele yurtdisinda sanmiyorum yapsinlar.
Gecinemiyorsa az yesin az gezsin sen çalışıp ona yedirmek zorunda degilsin ne olursa olsun sen kendine çalışıp ev vs birikip yapican 1 liranın bile hesabni tutarsınKayınvalidem yurtdışında yaşıyor. Aylık ona belli miktarda para gönderiyoruz, kendisinin de eşinden kalma emekli maaşı var ama yetmiyor. Aslında biraz sıksa, bizim gibi lükse kaçmadan yaşasa maaşını yetirecek ama yok, ben yine de eşimin annesidir diye para göndermemize laf etmiyorum tabi. Biz kiradayız. Ben de çalışıyorum, geçiniyoruz çok lükse kaçmadan. Ancak bir şey sahibi değiliz, ev araba vs bir şeyimiz yok. Benim hiçbir şeyim eksik değil çok şükür ama dediğim gibi gerçekten fuzuli harcama yapmıyorum, tutumlu biriyimdir. Bir an önce en azından bir araba almak istiyorum, malum ekonomide ev şimdilik hayal maalesef. Birikim yapma derdindeyim. Kaynanam ise geçen gün eşimi arayıp göz kapağı estetiği olmak istediğini bunun için para istediğini söyledi. Kayınpederim yok, vefat etti. Eşim de annem ilk defa benden bir şey istedi göndereceğim diyor ama ben deli oldum. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, eşim daha rahat çalışıyor; kendi işi olduğu için geç gidiyor falan. Uzun lafın kısası eşim bu parayı gönderecek (20 bin civarı). Ben kavga etmeden annesinin düşüncesizlik yaptığını vs söyledim, biz bir şey sahibi olalım diye çabalarken annesinin estetik parası istemesi çok zoruma gitti. Geçen ay da yine yüklü bir miktar gönderdi (40 bin civarı) evin tadilatı için. Ona tadilat diye hiçbir şey söylemedim. Ama bu estetik parasını kesinlikle gördermesini istemiyorum. Kayınvalidem hayatında hiç çalışmamış, para kolay kazanılıyor sanıyor sanırım. Sizce ne yapmalıyım? Deli oluyorum!
Hayatım söyledim ya göz kapağı estetiği oalcakmış.. 47 yaşında genç daha.kaç yaşında bu teyze merak ettm.
ayrıca ne yaptıracakmış onu da merak ettim
ona göre yorum yazacağım:)
Annemde aynısını bana dedi yine bulur gonderilerEeee birileri çalışacak ki birileri yiyecek.
Bedavadan rahatça yaşayan insanlar nasıl yaşıyor sanıyorsunuz? İşte böyle yaşıyor.
O zaman siz de o 20 bini gönderemeyecek kadar harcama yapın, borca sokun. Herhalde faturaları yatırmayıp annesine para gönderecek hali yok.
Ayni ameliyati daha yeni annem ve halam oldu. Saglik problemi olmadan yapilacak bir ameliyat degil. Yapilmasi mumkun degil yani.cunku amac fazla deriyi almak ve fazla deri olmadan yapilamaz. Ve ameliyat edilmesi icinde belirli bir orana ulasmis olmasi gerekiyor.Hayır bunu açıkladım,sağlık problemi yok. Tamamen yaşlı gösterdiğini düşündüğü için aldırıyor. 47 yaşında zaten, belki daha ileri yaşlarda dediğiniz olay olabilir.Bu tamamen estetiksel kaygıdan.
Fazla deri var zaten, görmesini engelleyecek kadar değil. Yaş ilerledikçe illa ki yer çekimi etkisiyle oluyor. Türkiye'de bilemiyorum, İran'ı esetik konusunda biliyorsunuzdur. Aşırı yaygın, kültür haline gelmiş durumda. Demek ki orada fuzuli de yapılan bir ameliyat.Ayni ameliyati daha yeni annem ve halam oldu. Saglik problemi olmadan yapilacak bir ameliyat degil. Yapilmasi mumkun degil yani.cunku amac fazla deriyi almak ve fazla deri olmadan yapilamaz. Ve ameliyat edilmesi icinde belirli bir orana ulasmis olmasi gerekiyor.
ben de 41 :)Hayatım söyledim ya göz kapağı estetiği oalcakmış.. 47 yaşında genç daha.
Burada nasıl oluyor bilmiyorum. Kayınvalidem kendisi estetik amaçla istediğini söyledi zaten. İran'da yapılıyor demek ki bilemiyorum. Zaten 47 yaşında ne kadar sarkmış olabilir ki, sizin dediğiniz durum daha ileri yaşlarda oluyor.ben de 41 :)
göz kapağı ameliyatı estetik değil ama sağlık için yapılıyor
hayır yaşla alakası yokBurada nasıl oluyor bilmiyorum. Kayınvalidem kendisi estetik amaçla istediğini söyledi zaten. İran'da yapılıyor demek ki bilemiyorum. Zaten 47 yaşında ne kadar sarkmış olabilir ki, sizin dediğiniz durum daha ileri yaşlarda oluyor.
Olmayan parayı nereden gönderecek yav?Annemde aynısını bana dedi yine bulur gonderiler
Aman canım memlekette kim bilir kaç kişinin protez tırnaklı, kalıcı eyelinerlı İran Azerisi kaynanası vardır…
Tek siz olabilirsiniz skskkslsaj
Aaaa ilk defa duyuyorum yurtdışında yaşayan birinin Türkiyedekinden para istesin oda yollasin tam tersi oluyordu önceden,eşiniz gerçekten değişik biri şaka gibi adam annesi ilk defa bir şeymi istemiş hemde estetik için dua ette başka şeyler istemiyor ev araba parası falanKayınvalidem yurtdışında yaşıyor. Aylık ona belli miktarda para gönderiyoruz, kendisinin de eşinden kalma emekli maaşı var ama yetmiyor. Aslında biraz sıksa, bizim gibi lükse kaçmadan yaşasa maaşını yetirecek ama yok, ben yine de eşimin annesidir diye para göndermemize laf etmiyorum tabi. Biz kiradayız. Ben de çalışıyorum, geçiniyoruz çok lükse kaçmadan. Ancak bir şey sahibi değiliz, ev araba vs bir şeyimiz yok. Benim hiçbir şeyim eksik değil çok şükür ama dediğim gibi gerçekten fuzuli harcama yapmıyorum, tutumlu biriyimdir. Bir an önce en azından bir araba almak istiyorum, malum ekonomide ev şimdilik hayal maalesef. Birikim yapma derdindeyim. Kaynanam ise geçen gün eşimi arayıp göz kapağı estetiği olmak istediğini bunun için para istediğini söyledi. Kayınpederim yok, vefat etti. Eşim de annem ilk defa benden bir şey istedi göndereceğim diyor ama ben deli oldum. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, eşim daha rahat çalışıyor; kendi işi olduğu için geç gidiyor falan. Uzun lafın kısası eşim bu parayı gönderecek (20 bin civarı). Ben kavga etmeden annesinin düşüncesizlik yaptığını vs söyledim, biz bir şey sahibi olalım diye çabalarken annesinin estetik parası istemesi çok zoruma gitti. Geçen ay da yine yüklü bir miktar gönderdi (40 bin civarı) evin tadilatı için. Ona tadilat diye hiçbir şey söylemedim. Ama bu estetik parasını kesinlikle gördermesini istemiyorum. Kayınvalidem hayatında hiç çalışmamış, para kolay kazanılıyor sanıyor sanırım. Sizce ne yapmalıyım? Deli oluyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?