Kayınvalidemin estetik parası istemesi

Ben vermesem de eşim gönderecek işte. Eşinizin göndermesine ne derdiniz peki? Ne demeliyim?
aynı miktarda parayı kendi ailenize gönderiyormuş gibi yapıp başka bankada hesap açıp kendi birikiminizi yapın. Eşinizin annesine yolladığı her parayı kendinize de atın. Bakın bakalım geçinebilecek misiniz? Bi burnu sürtsün. Terbiyesiz adam

Ben olsam seninki ailede benimki bostan korkuluğu mu der olay çıkarırım net !!!
Ne yapıyorsan bundan sonra aynısı ailem içinde yapılacak derim.
Bak yapabilir mi artık.

Goz kapagi estetigi zaruri olarak yapilabilen bir estetik de degil, zira kapakta katlanma yoksa yapilamaz cunku bu durumda goz kapanmaz. Hic bir doktorda gozu acik kalacak bir estetigi yapmaz. Hele yurtdisinda sanmiyorum yapsinlar.
Hayır bunu açıkladım,sağlık problemi yok. Tamamen yaşlı gösterdiğini düşündüğü için aldırıyor. 47 yaşında zaten, belki daha ileri yaşlarda dediğiniz olay olabilir.Bu tamamen estetiksel kaygıdan.

Gecinemiyorsa az yesin az gezsin sen çalışıp ona yedirmek zorunda degilsin ne olursa olsun sen kendine çalışıp ev vs birikip yapican 1 liranın bile hesabni tutarsın

kaç yaşında bu teyze merak ettm.
ayrıca ne yaptıracakmış onu da merak ettim
ona göre yorum yazacağım:)

Eeee birileri çalışacak ki birileri yiyecek.
Bedavadan rahatça yaşayan insanlar nasıl yaşıyor sanıyorsunuz? İşte böyle yaşıyor.
O zaman siz de o 20 bini gönderemeyecek kadar harcama yapın, borca sokun. Herhalde faturaları yatırmayıp annesine para gönderecek hali yok.

Annemde aynısını bana dedi yine bulur gonderiler

Ayni ameliyati daha yeni annem ve halam oldu. Saglik problemi olmadan yapilacak bir ameliyat degil. Yapilmasi mumkun degil yani.cunku amac fazla deriyi almak ve fazla deri olmadan yapilamaz. Ve ameliyat edilmesi icinde belirli bir orana ulasmis olmasi gerekiyor.

Fazla deri var zaten, görmesini engelleyecek kadar değil. Yaş ilerledikçe illa ki yer çekimi etkisiyle oluyor. Türkiye'de bilemiyorum, İran'ı esetik konusunda biliyorsunuzdur. Aşırı yaygın, kültür haline gelmiş durumda. Demek ki orada fuzuli de yapılan bir ameliyat.

ben de 41 :)
göz kapağı ameliyatı estetik değil ama sağlık için yapılıyor
Burada nasıl oluyor bilmiyorum. Kayınvalidem kendisi estetik amaçla istediğini söyledi zaten. İran'da yapılıyor demek ki bilemiyorum. Zaten 47 yaşında ne kadar sarkmış olabilir ki, sizin dediğiniz durum daha ileri yaşlarda oluyor.

hayır yaşla alakası yok
tamamen göz kapağının yapısı ile alakalı
çok genç yaşta olanlar var.

Konu sahibi, geçtiğimiz senelerde acı bir gerçeği öğrendim hayata dair: Yemeyenin malını yerler.
Çok doğruymuş.

Site içinde ekonomik durumumuzdan hiç bahsetmedim şu zamana kadar ama bu olayı anlatmak için ufacık açacağım ki siz de bir şeyler kapabilin. Ben, eşimle evlenerek maddi refahını baba evinde gördüğü ve alıştığı seviyenin altına indirmeyi göze almış biriyim; eşimin çalışkanlığına ve çalışarak bir şeyler yapabilme potansiyeline güvendim. Zenginlik benim için ilk şart olmadı anlayacağınız evliliğim sırasında. Ancak gün ve gün şunu anladım ki eşim alıştığı yaşam şartlarının üzerine çıkmaya başlayınca, ona fazla geliyor ve dağıtmaya başlıyor. Anne babaya mı lazım, e aç değil açık değiller, çat çıkarıyor veriyor. Verdi hadi bir şey demedim ama ben kendimden kısıyorum hem de alışkın olmadığım bir şekle tahammül ederek.

Evliliğimizin ilk senesi biraz da benim babamların yardımı ile borçlarımızı kapatıp (Babam ev hediye etti, kira görmedik ki bu büyük bir yardımdı), düze çıktık ancak dinamiğimiz hep eşimin ailesine ufak yardımlara dönme yoluna doğru ilerledi. Sonunda da olan oldu, borçsuzluk ve mal edinmek benim kocama battı, maaşının kaç katı olan ve ödemekte zorlanacağı bir kredinin altına benden habersiz girdi. Evime icra gelince öğrendim bunu konu sahibi. Baba evinde asla yaşamadığım bir şeyi de böylece yaşamış oldum ömrümde. Eşyalar satılır, araba satılır bir şekilde kapanır borç ama benim için bunun adı ekonomik aldatmaydı ve baya bir eziyet ettim eşime, boşanmanın eşiğinden döndüm. İkinci şansı, araya giren aile büyüklerinin ısrarı ve çocuğumun hatırı için verdim. Ancak dediğim gibi, benim için gizlenen böylesi bir şey, yalan söylemekle eştir, aldatmadır.

Sonrasında şunu anladım, bazı adamların elinde para olmamalı, harcamak lazım yoksa aptal saptal yerlere bir şekilde gidiyor o para. Eşinizi ikna edin, girin bir krediye alın arabanızı, ne bileyim aylık kuaför masrafınızı arttırın, gardırobunuzu yenileyin, harcayın, kısıp biriktirmeyin kendinizden, bırakın yetişemeyiversin size eşiniz bir süre madem böyle gidiyor 20 binler 40 binler tek seferde. Benim vereceğim tavsiye budur. Erkeğin elindekini harcayın.

Valla tadilat çok şart değilse keyfi bir tadilatsa ona bile vermezdim. Eviniz arabanız yokmuş geçim de kolay değil şu dönemde. Hastalık olur acil bir durum olur tamam ama keyfi şeyler için hiç kendimden kısıp yüklü miktarlar veremem kimseye. Kocam da isterse ağlayarak günlüğüne yazabilir

Aaaa ilk defa duyuyorum yurtdışında yaşayan birinin Türkiyedekinden para istesin oda yollasin tam tersi oluyordu önceden,eşiniz gerçekten değişik biri şaka gibi adam annesi ilk defa bir şeymi istemiş hemde estetik için dua ette başka şeyler istemiyor ev araba parası falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…