Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.
Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.
eğer bu fikrini eşinle ve kayınvalidenle de paylaşacak cesarete sahipsen alkışlarım
ama sadece arkadan atıp tutup kendini şişiriyosan yazık edersin kendine
madem bu kadar netsin arkasında dur fikirlerinin
ha herrü ya merru de
ama şunu da söyliyim risktir bunu yapmak
her erkek bu hakkı vermez
veren de gerçekten haklıysan eğer veririr
sonuna kadar katılıyorum.
bir de eğer konu sahibi kendi annesi aradığında ve eşi kahvaltıya çağırdığında da aynı tepkiyi verebiliyorsa ayrıca bir alkış da benden. (şimdi benim annem yapmaz-etmez demesin. sadece varsayımlar üstüne konuşuyorum) Öleceğim aklıma gelirdi de bir gün gelip de bir k.valideyi savunacağım aklıma gelmezdi. Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a. Kadın telefon açmış, oğlu kahvaltıya çağırmış. Evin altını üstünü karıştırmamış, misafir gibi gelmiş, kahvaltısını etmiş, oturmuş gitsin. Daha ne yapsın anlamıyorum ki????
Bizim kızdığımız k.valideler olur olmaz herşeye burunlarını sokan, dedikodu-fitne yapan, bencil olanlar. İyi valla. Madem öyle çöpsüz üzüm alsadınız Sosyal Hizmetler'den. Hay Allahım ya(hele ki hayvanlar da ana olur yorumunuza hiç bir şey diyemiyorum. Bakış açınız belli. Bu dakikadan sonra ağzınızla kuş tutsanız nafile...)
empati yapmaya çalışıyorum kayınvalidemle görüşüyo olsam ve ben yokken eve gelse
buna her ne kadar biraz kıl olsam da eşime bişey deme hakkını kendimde görmem
sadece keşke ben de sizle olsaydım doğru düzgün bi sofra hazırlardım olmamış böyle falan derdim en fazla..
sonuçta ben misafirlerimi ağırlamak için eşimden icazet almıyorum
onunda annesi sonuçta.
ve takıldığım başka bi nokta bize hiç yardım etmediler gibi bişeye takılmışsınız
yardım etmek zorunda değiller
evlenmeyi bilen isteyen bi adam kimseye güvenmeden kendi başına her taşın altına
elini koymayı biliyosa evlenecek
yoksa işte böyle sorunlu evlilik için yeterince gelişmemiş insanlarla
karşı karşıya kalıyoruz.
evlilik 2 kişinin harcı siz keyfini süreceksiniz
diye insanlar borcunuzu ödemek zorunda değil.
Herşeye karışmak zorundalar burun sokmak zorundalar ama değil mi...
Eğer bi çocugu dünyaya getiriyorsanız anne baba olarak evet gerekeni yapmak zorundasınız,,
Ben şimdiki bu zihniyeti anlamıyorum oh ne güzel ya suya sabuna dokunmadan çocuk evlendiriyorlar
Eğer bi çocugu dünyaya getiriyorsanız anne baba olarak evet gerekeni yapmak zorundasınız,,
Ben şimdiki bu zihniyeti anlamıyorum oh ne güzel ya suya sabuna dokunmadan çocuk evlendiriyorlar
O zaman bir zahmet eşinizle değil mal mülk sahibi ailesi olan başka biriyle evlenseydiniz..Şu kadar insan haksızsın diyor oturup acaba dedinizmi merak ettim..Eşimi seviyorum ama ailesi böle kardeşim böle böle dediğin aile bakmış büyütmüş adam etmiş yahu en azından sırf bu yüzden azcık saygı duymak zorundayız diye düşünüyorum sevmesek bile.Konunu şu şekilde açmış olsaydın çalışıyorum eşim kaynanamı davet etmiş o da evi didik etmiş desen inanmıyorum ki kaynanana hak versin...Bi düşün neden haksızsın diyoruz
Aman ne güzel bi durum evlerinin anahtarı kayınavalidelerinde var bencede ne günlere kaldık yanlış olan herşey normal görünür oldu.
Herkez haksız oldugumu söylemiyor. Ayrıca herkez hak verecek diye bişeyde yok burda bi konu açtıysam elbetteki bana hak vermeyenlerde olacaktır. Kayınvalidem tabikide eşime bakmış büyütmüş bunu inkarmı ediyorum konuyu nereye saptırıyosunuz benim konum kayınvalidemin düşüncesizliği. Ayrıca kayınvalideme hiçbi saygısızlıgım olmamıştır her zaman en iyi şekildede ağırlarım gerekn saygımıda gösteririm eşimin annesidir sonuçta ben başka bişey söylüyorum siz saptırdınız konuyu.
bu düşüncedeki birine ne denebilirinşallah hamile kalda yaşanan sıkıntıları gör daha doğurmadan,doğduktan sonraki sıkıntıları görde tekrar konuş.inşallah oğlun olurda fazla değil aynı senin düşüncende olan bir gelinle karşılaş,başkada birşey demiyorum
Herkez haksız oldugumu söylemiyor. Ayrıca herkez hak verecek diye bişeyde yok burda bi konu açtıysam elbetteki bana hak vermeyenlerde olacaktır. Kayınvalidem tabikide eşime bakmış büyütmüş bunu inkarmı ediyorum konuyu nereye saptırıyosunuz benim konum kayınvalidemin düşüncesizliği. Ayrıca kayınvalideme hiçbi saygısızlıgım olmamıştır her zaman en iyi şekildede ağırlarım gerekn saygımıda gösteririm eşimin annesidir sonuçta ben başka bişey söylüyorum siz saptırdınız konuyu.
neden bu şekilde beddua ediyorsunuzki ayıp yaptıgınız yani fikrinizi söyleyin ama beddua etmeye hakkınız yok neyin ne olacağını ALLAH bilir. Siz bence hiç fikir falan belirtmeyin çünkü beni bu şekilde yargılamaya hiç hakkınız yok. Kendi hayatınıza bakın kendi yanlışlarınızla ilgileniin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?