benmde kızım olursa senin gibi bi kaynanaya vercem ...sen kısır diye lafta sokmazsın yazdıklarından onu çıkarıyorum
belki kızımında hemn evladı olmaz bnm gibi
yada oğlu söyleme karıcım dediği için oğlundan kaynaklan bi sorun olduğu halde susarken laf yemek gibi.....
Bende şu evde özel eşyaların ortada olmasını anlayamıyorum.
Hayal dünyamı zorluyorum salonun ortasında bir kondom geliyor aklıma,mutfakta bir jartiyer,
koridorda fantazi kelepçesi falanböyle mi eviniz uvvv
Yeni evli olmak 7/24 sevişmek değil ki,birbiriyle vakit geçirmek.
Kayınvaliden sen evde yokken geliyor,yani eşinle senin vaktinden çalmıyor.
Şükür et otur..
aynı durumu bende yaşadım.hemde eşim görümceme anahtar vermiş oda benim evime gelmiş evde kimse yokken.
haberim oldu kıyameti kopardım.şimdi ne kaynana nede görümce hiçbiriyle görüşmüyorum
tepkinde haklısın arkadaşım.
Arkadaşlar şuan çalışıyorum iş yerimdeyim az önce eşimle konuştum annesi bizim evin orda işi varmış gelmiş bize gidecekmiş ve ben evde yokum. Eşim çağırmıştır kesin onada kızgınlıgım ayrı ama kayınvalideminde hemen gitmesine sinir oldum insan düşünür belki evim dağınık görülmesini istemediğim bişey var çalışan insanım neticede sabah evi öylece bırakıp çıkıveriyorum. Eşim annemle kahvaltı yapıcaz diyor bana ben evde olsam yine sorun yok gelsin başımın üstünde yeri var ama insan biraz düşünceli olur ya bende mi bi sorun var bütün bu olanlar bana çok tuhaf geliyor Evin hanımı evde yokken senin ne işin var benim evimde yani eşim çağırsa bile biraz düşünceli ol yani ama yok nerde o düşünce daha neler göreceğim bakalım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?