- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
laale çölde bir vaha gibisiniz yemin ediyorum.. konuyu okudum okudum bi benmiyim farklı düşünen diye kıllanırken mesajlarınızı okudum rahatladım. oh be. başka kelime eklemicem yazdıklarınıza.
"Biz" konu sahibine hak verenlere laf söylemezken, neden konu sahibine hak vermedigimiz
icin laf isitiyoruz hic anlamadim!
Istedigimizi düsünmekte özgürüz; kimse kimsenin düsüncesine karisamaz...
Konu sahibi fikrimizi sormus, beyan etmisiz... ikili polemiklere hic gerek yok...
anlamadigim bisye var.. art niyetliyse size ne zarari olacak:) ates olsa kendini yakar yaf... gecte lsa bu dunyada iyi niyet kazanir..
benim kaynanam evime gelir gelmez, dip bucak bi bakar arar tarar, x-ray gözlerede sahip olabilir bilemiyorum
bi keresinde ateş alcam diye gitti gelmedi bi baktım, daha yıkanmamış olan bulaşık makinesindeki tabaklara bakıyor, artık criminal bi delil mi arıyodu bilemicem
sonra akabinde akıl vermeye başlar, kendinin evinin ne kadar mümkemmel, titiz ve temiz olduğunu anlatmaya başlar
ama gerçektende öyledir, banyosunda ameliyat yapılabilir o derece
ama banane yaw, ben benim banyom ameliyatane kadar gıcır olsun istemiyorum
eskide bu huylarından çok gerilir rahatsız olurdum ama artık takmıyorum ya, bi açığımı yakalarsada yakalasın napıyım, bi yaştan sonra isterde evin .ok götürdüğünü görsün umursamıyorum, bunları düşünmekle mi uğraşcam diyosun
yani niyet önemli, tüm kaynanalar kötüdür diye bi genellemeye katılmadığım gibi, tüm kaynanalar çiçektir gibi bi genellemeyede katılmıyorum
ama şu bi gerçekki bi konuda ne kadar gerilirseniz, enteresan bi şekilde o konuda sizi gerecek milyon tane şey oluyo, hiiiiç umursamamak en güzeli
ama kadının nasıl bi niyette olduğunu tanımadan bilmemizde mümkün değil
bu arada sevdemm başlıkların rekor kırıyor tebrik ediyorum
Bu sebepten çok huzursuz olmaya gerek yokBoşuna niye sinir olasın dimi ama Benim kayınvalidemde çok titizdir halılarım açık renk gelir gider halıların pislenmiş bunların üstüne birşey örtsene der Ben öyle sevmedğimi söylerim Bazılarında hastalık oluyor benim kayınnvalidem titizlik hastası mı desem bir garip Bana sormadan ayakkkabı atmış mı vermiş mi bilemiyorum
bi gece bizde kalırken, sabah bi baktım tüm havlular değişmiş, masa örtüsü değişmiş, nerden buldu çıkardı onları değiştirdi gece gece bilemiyorum, sormadım da
Seninkide hasta herhaldeBenim kapımın önünde duran ayakkabıları alır sokar bir yere bulamam Yemek takımlarımın kutuları vardı kristal takımım falan üçüncü kata koymuştum oraya ıvır zıvır koyarız atmış bana sormadan Söylememe rağmen dinlemiyor bizide atacak evden diye korkuyorum:18::18:
aynen, valla benimkinin temizlik maceralarını anlatsam destan olur kızın konusu dağılır ondan korkuyorum
"Biz" konu sahibine hak verenlere laf söylemezken, neden konu sahibine hak vermedigimiz
icin laf isitiyoruz hic anlamadim!
Istedigimizi düsünmekte özgürüz; kimse kimsenin düsüncesine karisamaz...
Konu sahibi fikrimizi sormus, beyan etmisiz... ikili polemiklere hic gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?