Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Bak canım seninle laf yarışına girmek için buraya yorum yazmadım edebinle konuş ,insanın böyle gülüp eğlendiği dalga geçtiği mevzular hayatta başına gelir eşekten düşmüşe döner hadi başka yere takıl şekerim

burası herkese açık bi platform ,nasıl ki sen konu sahibini haksızlıkla bizi çıtkırıldım seviyesiz olmakla itham edebiliyorsan biz de senin işine gelmeyen her konuyu rahatça sorar,söyleriz.. senin sinirlenme sebebin sorduğum sorunun cuk oturması ,cevap verememen .. biz buralardayız,istediğimiz her konuda her yorumu yapabilmek adına takılıcaz ,ama sen yeterince lafa doyduysan çıkış işlmeleri sayfanın sağ üst köşesinde

Son düzenleyen: Moderatör:
burası herkese açık bi platform ,nasıl ki sen konu sahibini haksızlıkla bizi çıtkırıldım seviyesiz olmakla itham edebiliyorsan biz de senin işine gelmeyen her konuyu rahatça sorar,söyleriz.. senin sinirlenme sebebin sorduğum sorunun cuk oturması ,cevap verememen .. biz buralardayız,istediğimiz her konuda her yorumu yapabilmek adına takılıcaz ,ama sen yeterince lafa doyduysan çıkış işlmeleri sayfanın sağ üst köşesinde

sabah kadar lafa doyarsın tatlım hiç önemli değil.Senin sorduğun sorunun bayağılığı karşısında cevap niteliğinde birşeyler yazmaya doğrusu gerek duymadım.Sana seviyesiz dediğimi hatırlamıyorum üstüne alınabilirsin o senin sorunun.Başka yere takıl derken benden uzaklaş,birebir tartışmaya giriyorsun bunu yapma demek istedim anlayışına hayranım :)

yooo neden bayağılık olsun ,bizzat senin onayladığın durumun baba versiyonunu yazdım ,sen de işine gelmediği için yaftayı yapıştırma gereği duydun .. cevap verme gereği duymadım değil ,cevap veremedim ,lafa doyarsın değil kapak manyağı yaptınız sağlı sollu lafa doydum ,benden uzak dur değil lafın altında kalıp saçmaladıkça sinirlerim bozuldu o yüzden yazma bana şeklinde olacaktı cevabın .. sahi hala cevap veremedin ,anne oğluna kolu ağrırken memesini açıyorsa ,baba kızına poposunu veya başka mahremini açabilir mi ?

Sen mi beni sağlı sollu kapak manyağı yaptın :) Sana şu kadarını söylüyorum inşallah bu dediğin şey senin başına gelir hani çok gülünç buluyorsun ya çünkü bu olayı birebir yaşayan akrabam daha doğrusu akrabamın eşi oldu kızın babası hastaydı bakacak kimsesi yoktu mahrem bölgesine pansumanına traşına kadar o kadın yaptı şimdi bu komik mi? azcık daha gülsene zekana hayranım söyle söyle gül hadi eğlendir bizi

öncelikle bedduan için gökten kemik yağması ile ilgili atasözünü sana uyarlıyorum ve buna da katıla katıla gülüyorum D: ikincisi kafan pırıl pırıl derken cidden bu kadar haklı olduğumu farketmemiştim ,zira konu başından beri biz hastalık vb durumda elden ayaktan düşülse elbette yapılır ,fakat sırf omuz için meme açmanın arsızlık olduğunu belirttik ,tabi sen olayı başından değil k.çından okuduğun için eveeeet sorumuz hala baki sevimli kız ,babanın elzem olmayan bel ağrısı olsa sana namahrem bölgesiniaçsa tepkin ne olurdu ,haaa bunu bu arada kocanın yanında yapıyor ..

bu konuda geçen kv oğluna mahrem bölgesini açmamışken sen neden babaların mahrem bölgesine bu kadar taktın bunu anlamadım ben seni kendi haline bırakıyorum zira varoş söylemlerine ancak tahammül edebildim söyle gül takıl işte

memenin mahrem olmadığını sanan ,konuları gözüyle değil farklı tarafıyla okuyan,oraya buraya saldırıp beddua ettikten sonra en ala varoşun kendi olmadığını sanan kişiye nekibu denir arkadaşlar... şekerim hala cevap veremedin yaaa bu arada , durum aynı diyorum sana ,gereksiz bi durumda namahrem yeri karşı cins evlada açmak var ,tepkin ne olurdu eşinin yanında .. neyse hadi çok üzüldün sen gece gece

ya da şöyle düşünelim ,madem memenin mahrem olmadığını düşünüyorsun eşin yanındayken memelerin fora bi şekilde babanın yanında gezer misin ? bak hadi mizanseni de değiştirdim tutarlı ol biraz tutarlı nekibu

Ayyy tamam annesi ama bu kadarida fazla yani, ben kadin oldugum halde annemin yaninda üstümü tamamen soyunup duramam

Oyle durmasi cok yanlis, ama kayinvalide iste, ilgi cekmek icin yapiyor bence de, ama cocuk gibi dusun, cocuk gibi ilgi istiyor, yani teshir gibi bi amaci yok, sen de sanki ciplakliktan cok her aksam krem surmeye gitmesinden rahatsizsin gibi geldi, krem bitince gitmez zaten, biraz idare et, esine de bi sey söyleme bence, yanlis anlar, anneme bakmaz diye dusunur, sana bakisi degisir.

yuhhhh
İnsan da edep olmalı
Oğlunun yanına çıplak çıkması çok abes!
Kollarıyla beraber beyninde de kireçlenip işlemeyen bölgeler var sanırım
Günah ve ayıp nasıl bir anne oğul ilişkisi ayıp ya
Canım Allah islah etsin şunu yap diyemiyorum eşin de normal karşılıyor
Dua dua dua

öyle demeyin ,bunu normal karşılamadığımız için bizi varoş ilan edenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…