Bence acele etme .. sonradan.pisman olursun belki .. madem iyi bakıyor çocuğuna bi fedakarlık yap derim. Tasinsan bakıcı bulursun bulmazsın tekrar mecbur kalırsın kaynanana .. riske girme derim ben
Aynen bakıcı bulmak hele güvenilir çok.zor.bu devirde ..Aklımdaki soruları sormuşsun resmen.. Bir de tekrar muhtaç olmak var..
Uzağa gidince de size gelip bakmak isteyecektir. Böyle üstüne vazife olmayan şeyleri merak eden meraklı melahatlar haber kaynağından kopmak istemez malum.
Ayrıca o komşuyla da görüşmeyin, laf taşıyor. Bugün size taşıyan yarın kaynanaya taşır.
Çocuk kaç yaşında?kreş çağına geldiyse kreşe gönderip kaçabilirsin...
Çocuk kreş çağına gelene kadar sabredin sonra kaçın gidin aman.Uzağa gidince gelemez ama torunlarını görme bahanesiyle sık sık gelmek isteyebilir çok haklısın. O komşu bugün biraz emrivaki yaptı normalde bunu tahmin ettiğim için kimseyle komşuluk yapmıyorum çünkü kayınvalidemin girmediği ev yok,enerjisi sağlam
Cocuklara öfkeli olma kısmını anlayamadım. Size ihtiyacı oldugu zamanda kvniz bakacak belki ilerde onlar size öfkeli olur ne dersiniz? Üstelik dünyaya gelmeyi onlar tercih etmedi. Tabiki onlar için en iyisi neyse o olacak.
Konuya gelecek olursak. Ben de bakıcı yerine eger iyi bakan bir annem veya kv olsaydı kesinlikle onları tercih ederdim
Zaten calisacaksaniz en azindan cocuk 4 yasina gelene kadar sabret derim sonra o krese gider digeride buyumjs olur
Sizin psikolojiniz çocuklar için çok önemli evet. Ama illaki calisacaksaniz ve bebeği bakıcıya verecekseniz, bu daha önemli. Çünkü iyi biri olmazsa bebeğiniz için daha kötü olur. Eğer evde oturabilirim diyorsaniz bir an önce taşının derim.
Dokuz aylık henüz,kreş çağına var ne yazık ki. Yine bir köprüleri yakasım var bugün
Kreşler alıyor 2 buçuk yaşında.Maksimum iki yıl evde durabilirim sonra en azından bir iki yılı daha var,dört yaşından önce bir yere vermek biraz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?