Kayınvalidemin oğluma bakacak olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maddi durumları iyi olduğu için daha çok gönlünü hoş tutmaya çalışıyorduk büyük kızımda ,bakıcı fiyatının yarısına denk geliyordu,eşim düzenli veriyordu bir miktar. Büyüğü özel okulda şuan ikinciye bakarken o parayı da istemediğini söylemiş eşime. Sanırım bunda hiç para almayacak. Oğluna çok düşkün onu kayırıyor sürekli maddi anlamda.

Peki taşınsan ama gerekirse yine çocuklara babaanne baksa? Biraz mesafen olsa herseye burnunu sokamaz. Işığını geleni gideni takip edemez? Bana da babaannem baktı evimiz yurdumuz ayrıydı sabah bırakırlardı beni akşam alırlardı evimize giderdik

Taşınırsak kırılacak ,yine bakmak ister mi emin değilim. Belki bir süre sonra oğluna kıyamadığı için kabul eder bakmayı ama bu sefer de sürekli laf sokar muhtemelen. Hayırlısı eşim de benzerini söyledi

Aynen aynen sakinlesin

Bo de kimse alınmasın da bekar çocuğu olmayan arkadaşlar ayyyu ver bakıcıya rahat et derlerse he he deyin geçin nolur .

Bu yoldan geçmiş mümkünse bakıcıya da kv yi de denemiş kişilerin dediklerini okuyun

Amaaaan sokarsa soksun. Duymayacaksın. Kırılırsa da senin herşeyine burnunu sokup seni kırdığı günleri hatırla. Bence mesafe iyidir. Kışları kayınvalidemi severim, yazları ise haftasonlarını yazlıkta birlikte geçirdiğimizden bana batar.

Komşuya ne gibi şeyler söylemiş? Boşboğazlık gibi mi yoksa ciddi rahatsız edecek şeyler mi?

Geçenlerde yine bize sık gelip gittiği için surat yaptım istemediğimi anladı,laf arasında sen sorun çıkartmak istiyorsun gelmemen için dedi. Ben de moralim bozuk olamaz mı her geldiğinde yüzümde güller mi açacak dedim,o da ısrar edince canın ne istiyorsa onu düşün dedim,kalktı gitti o günden beri de bi daha gelmedi. Eşime şikayet edeceğini söylemiş ki etti de eşim de gülerek geldi anlattı. Çok üzerinde durmadım. İşte tekrar şikayet edecekmiş eşim de günümü gösterecekmiş saçma sapan tripler.

Eşime anlattığını öğrendiğimde bi anlık oğluyla dertleşiyor gibi değerlendirmiştim,böyle planlayıp konu komşuya anlattığını farkedince kadının kötü niyeti rahatsız etti

Zaten yıllardır böyle yapıyorum genelde onu sevmediğimi bilir ,o da beni sevmez. Mesafe en iyisi. Çok haklısın

Cocuk 3 yasına gelene kadar idare et sonra kreşe verirsin bakıcılara güvenn olmaz .kreşe baslayınca uzaklasıp tasının

İki çocuğunu bakıcıya baktıran birisi olarak diyorum ki kayın validen iyi bakıyorsa kayın validenle devam et . Ben şikayetçi miyim bakıcılarımdan, olmadım şükür. Bakıcıyla da sorunların olmayacak diye birşey de yok.

Bakmıyorum dese toplayıp pılı pırtı gidecem böyle kararın sorumluluğunun bende olması çok yıpratıcı.

Cocuk 3 yasına gelene kadar idare et sonra kreşe verirsin bakıcılara güvenn olmaz .kreşe baslayınca uzaklasıp tasının

Eşim de kreş zamanı gidelim diyor,bazen zaman kazanmak için söylüyormuş gibi geliyor ya neyse. Bi cinnetle gidicem burdan belli.

Ne yazık ki iyi bakıyor çocuklara çok sevgi dolu. Kadının garezi bi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…