- 23 Ocak 2016
- 35.096
- 51.055
- 598
Hallederiz biz eşim birazda beni savunsun diye kızdım bekledim cünkü ona daha çok kırıldım ben karıma isteyerek yardım ediyorum demesini beklerdimAranizdaki iliski gelin kayinvalideden cok anne kiza donduyse bi sey diyemem, naziniz gecer tolere edilebilirsiniz belki. Olabilir.
Yine de konu ufak, kalp kirmaya degmez.
Tepkinizi verin de normal dille anlatın. Olay yapacak bişey yok gereksiz gerginlik. Ben boyle durumlarda anneni de anliyorum kendi hayati olmamıs vs ile baslayip bizim durumun ne oldugunu soyleyip kirildigimı belirtiyorum. Trkrar ederse uyar diyorum bitti gittiKendisi zamanında çok ezilmiş haddinden fazla o yüzden böyle yaptığını düşünüyorum ben iyide olsa tepkimi belli ederim demekki eşim taviz verse evirecek onu
Ona daha çok kızdım yukarıda yorumlarımdada yazdım annesine cevap verip bana demeyecektiSavunulacak bir şeyiniz yok ki. Zorunuza giden ne bu kadar?.
Kaç yaşında kadının düşüncelerini değiştiremezsiniz. Geneli ev işini çalışsa bile kadının daha çok yapması gerektiğini düşünür.
Eşinize kızın kizacaksaniz, yorgun olduğunuzu bilen asıl kişi o.
Annesinin lafını gelip size söylemeseymiş.
Ütüledi konu o değilİnsanları değiştiremezsin.Normal karşılayın sonuçta utulemistir kendi kıyafetini.
Eee yakın oturmayın, oturmayın yani.Kendisi zamanında çok ezilmiş haddinden fazla o yüzden böyle yaptığını düşünüyorum ben iyide olsa tepkimi belli ederim demekki eşim taviz verse evirecek onu
Eşinize de çok kızacak bir şey yok.Ona daha çok kızdım yukarıda yorumlarımdada yazdım annesine cevap verip bana demeyecekti
Annem eşimi benden çok düşünür dediğide olur cevabınıda alır kişiye göre muamelem yok benimhep iyiymiş, anlaşırmışsınız ve sizi düşünürmüş
demek ki olaylı bi şey yaşamamışsınız
zaman gecmiş cocugunuz bile olmuş,
sadece duygu ütü yapsın demek neden zorunuza gitti,
annen duygu bu seferde kocana sen ütü yap kızım deseydi
gelip bu konu açılır mıydı ?
Hah gözünü seveyim arkadaşım beni anlamana çok sevindim uzak mantıklı evet ama çocuk olunca mecbur yardımı oluyor güvenip bırakabiliyorsun avantajlarını yaşıyorum ve ilk defa böyle bişey yaşandı o yüzdende çok tepki verdim
Duygu ütülesin demiş ne olmuş yani anlamadım. Hangi iç işlere karışmak oluyor bu? Bunda nasıl bir ard niyet aradınız anlamadım ? Bence buna takılma eşinle tartışma, zaten kayınvalidem bizi düşünür diyorsunuz bunda bir ard niyet olmazİyi geceler kızlar akşam akşam kışlık hazırlıklarımı yaparken cnm sıkıldı ve sinirlendim kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse konuya gireyim eşim aşağıdaydı yukarı ütüsünü ve duşunu almak için çıkacaktı çocuktan dolayı aşağıda ders çalışıyor neyse kayınvalide demiş ki duygu ütülesin falan bana dedi eşim şakayla karışık ben tabi ezdim gürledim eşimde ben sana yap dedimmi yok dedi sen yapsanda ben yaptırmam dedi ikimizde calışıyoruz bu arada benim kızdığım eşimin beni savunmaması bana bunu demesi haksızmıyım
Evet uykusuzluk kafayı kırdı birazda sağlıklı düşünemiyorumTabi ama çok yükselmemekte fayda var yardımları oluyorsa çok kalp kırmadan yine hissini belirt yine de ben seni anladım bence mizacın öyle olsa da iş ev çocuk stresi de eklenince daha yükselmene sebeb olmuş bence fazla uzatılmaması gereken bir tatsızlık olmuş.
Haklısınız ama bakın her gün sırtınızda taş taşısanız ve kocanız evde otursa kv yine eve gelince kocanıza hizmet etmenizi ister. Böyle düşünen birinin kafa yapısını değiştiremezsiniz. Kendi kızı için tabiki böyle düşünmez. Mesela benim kv onlardan çalışan biri eve geldi mi ( kadın erkek fark etmez) işten geldi yoruldu o, yemeğini çayını getirin vs modundadır. Ben işten gelince yorulacak ne var herkes çalışıyor der ki gerçekten yorucu bir işim var.Eşim açısından sıkıntım yok yapar ama annesinin yapmaya çalıştığı mide bulandırıcı benim için benim çocukla ne halde çalışıp eve geldiğimi biliyor herkese evladı tatlı başka bir açıklaması yok kendi kızı olsa aynı şeyi söyler miydi? Benim tavrım çok net bilerek bağırarak konuştum duysun diye dayanamıyorum artık zombi gibi geziyorum herkes kendi işine baksın
Çok yorgunum bitiğim tahammül sınırlarım bitti dönem dönem oluyor öyle bir dönemdeyimDuygu ütülesin demiş ne olmuş yani anlamadım. Hangi iç işlere karışmak oluyor bu? Bunda nasıl bir ard niyet aradınız anlamadım ? Bence buna takılma eşinle tartışma, zaten kayınvalidem bizi düşünür diyorsunuz bunda bir ard niyet olmaz
Eşimin bana bunu pişkin pişkin gülüp anlatması sinirimi bozdu soğudum kendisirdernHaklısınız ama bakın her gün sırtınızda taş taşısanız ve kocanız evde otursa kv yine eve gelince kocanıza hizmet etmenizi ister. Böyle düşünen birinin kafa yapısını değiştiremezsiniz. Kendi kızı için tabiki böyle düşünmez. Mesela benim kv onlardan çalışan biri eve geldi mi ( kadın erkek fark etmez) işten geldi yoruldu o, yemeğini çayını getirin vs modundadır. Ben işten gelince yorulacak ne var herkes çalışıyor der ki gerçekten yorucu bir işim var.
Önemli olan eşinizin tavrı. Gerisini umursamaya değmez.
O dönem hep oluyor haklısın ama eşinle bundan ötürü kavga etme, sonra başka zaman kayınvalidene bunun lafını güzelce söyle zaten hep üstü yaparım oğlunu ütüsüz göndermem vs ama eşinin şucu yok yok yere huzursuzluk yaşama arkadaşımÇok yorgunum bitiğim tahammül sınırlarım bitti dönem dönem oluyor öyle bir dönemdeyim
Eşinizi uyarın bir daha yapmasın böyle. Diğer türlü gerçekten kendinize ve evliliğinize zarar verirsiniz.Eşimin bana bunu pişkin pişkin gülüp anlatması sinirimi bozdu soğudum kendisirdern
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?