Çok sevimli geldi yazınızEşinizi uyarın bir daha yapmasın böyle. Diğer türlü gerçekten kendinize ve evliliğinize zarar verirsiniz.
Yakın zamanda kv tüm aile bizde 1 ay kaldılar. Benim önlüklerimi eşim ütüler normalde. Annesi böyle bir şeyi görse kesin laf söyler. Baktım eşim yatak odasına girmiş gizli gizli önlüklerimi ütülüyor. Güldüm hatta takıldım biraz ona. Adama zorla annesinin ya da kardeşinin gözüne soka soka ütüle, bunu böyle kabul edecekler desem hem eşimi zor durumda bırakmış olurum hem evde boş yere gerilim olur.
Ha benim şansım farklı şehirlerdeyiz. Siz aynı binada olduğunuz için bu konuda daha tedirgin ve hassassınız anladığım kadarıyla. Taviz tavizi doğurur diye korkuyorsunuz. Ama daha ılımlı yollarla da eşinizle böyle sorunları çözersiniz.
Bak sen su sadrazamanın sol kısmından düşmüs duyguya..İyi geceler kızlar akşam akşam kışlık hazırlıklarımı yaparken cnm sıkıldı ve sinirlendim kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse konuya gireyim eşim aşağıdaydı yukarı ütüsünü ve duşunu almak için çıkacaktı çocuktan dolayı aşağıda ders çalışıyor neyse kayınvalide demiş ki duygu ütülesin falan bana dedi eşim şakayla karışık ben tabi ezdim gürledim eşimde ben sana yap dedimmi yok dedi sen yapsanda ben yaptırmam dedi ikimizde calışıyoruz bu arada benim kızdığım eşimin beni savunmaması bana bunu demesi haksızmıyım
Kayınvalideniz normalde iyi olup, anlaştığınız biriyse bu kadar esip gürlemenize gerek var mıydı sizce? Hayır konuda ki çelişkiden dolayı anlam veremedim. Ha bu arada ben eş ailesiyle bırakın aynı apartmanı aynı mahallede dahi yaşanmasına karşıyım işte tam da bu sebeplerden ötürü. Sizler bunu kabul ederek ne yazık ki karışmalarına da göz yummuş oluyorsunuz.kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse
Her zaman böyle alıngan mısınız? Eşiniz gibi siz de gülüp geçin, gitsin.Benim eşim de bir kere yeni yıkanmış ütüsüz bir t-shirt giyip gelmişti kayınvalidemin yanına, ben hiç ütüsüz gezdirmedim oğlumu demişti kayınvalidem.Ben de şakayla karışık, ben ütüsüz gezdirmeyi tercih ediyorum demiştim.Eşim de emin misin anne falan demişti.Güldük geçtik o an, bir de altlı üstlü oturuyorsanız böyle hayat geçmez.Biraz politik olmalısınız.Kızlar eşimde sorun yok annesi ona ne derse desin ztn kıyamaz yardım eder benim kızdığım nokta annesinin düşünce şekli ve eşiminde bunu gülüp bana pişkin pişkin anlatması onada kızdım beni savunsaydın diye sonucta onun ağzını kapatıp bana konuyu hiç açmamasını tercih ederdim
Ben söylerim içimde biriktirmem nasıl hissettiysem öyle içimde biriktirip kendimi hasta edemem zor bir hayatım oldu kimseye katlanamam bu saatten sonraAdı üstünde kv
İçişlerine karışmak için yaratılmış
Oğlunun hizmetçiliğini yaptığı için eşiyle iş paylaşımı yapması zoruna gider
Gelinin oyuncağı oldu derler kendini ezdiriyor derler
BiZ alttan alıyozda noluyor
Daha beterini yap küs onlar bir söylüyorsa sen iki söyle
Bozulacak evlilik öylede bozuluyor böylede
Öyle ama gerçekten zoruma gitti iyi niyetli bir insan böyle bişey diyemez cok üzüldüm üzülüncede tepkilerim ağır oluyorO an muhabbet nasıl gelişti espri mi yaptılar bugünlük de duygu mu ütülesin dersini çalış dedi bilmiyoruz. Eşiniz şaka olsun diye size anlatmış. Eşinize esip gürleyeceğiniz ne var Allah aşkına yahu. Sonuçta adam ütüyü kendi yaptı mı yaptı. Böyle şeyler için eşinizi de kendinizi de yıpratmayın.
Bir zahmet kocan ütüsünü yapsın anası yapmak zorunda değil, bu ne böyle çocuk gibi, sorun kv mi Allah aşkına bu nasıl kafa...İyi geceler kızlar akşam akşam kışlık hazırlıklarımı yaparken cnm sıkıldı ve sinirlendim kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse konuya gireyim eşim aşağıdaydı yukarı ütüsünü ve duşunu almak için çıkacaktı çocuktan dolayı aşağıda ders çalışıyor neyse kayınvalide demiş ki duygu ütülesin falan bana dedi eşim şakayla karışık ben tabi ezdim gürledim eşimde ben sana yap dedimmi yok dedi sen yapsanda ben yaptırmam dedi ikimizde calışıyoruz bu arada benim kızdığım eşimin beni savunmaması bana bunu demesi haksızmıyım
Öyle ama eşime arkadan gaz veriyor resmen benden yüz bulsa belki eşim yapmayacak eşim annesine diyecek o da yoruluyor küçük cocuğumuz var diye ağzını kapatacak ben buna sinirim bu adam beni savunmuyor erkek dediğin böylemi olurOğluna demiş size dememiş ki, sizi sıkıntıya sokan bir durum da yok ortada. Ayrıca herkes çalışıyor herkesin küçük cocugu ve ev içi iş bölümü var. Abartmayin. Kim ne derse desin ona ne ki, siz de buna canınızı sıkmayın. Eşiniz bak ben çevresel etmenlere rağmen ütü yapıyorum demeye getirmiş bence. Lüzumsuz olmuş.
Merak etmeyin böyle başlayan yıkar biliyorum benÇalışıyor olabilirsiniz bir kez yaparsınız ütüsünü sürekli size yıkmaya çalışırsa bir daha böyle tepki verirsiniz hemen böyle tepki verip konu açmanızı yakışık bulmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?