Kayınvalidenin niyeti nedir?

Esip gürleyip, konu açacak ne varki bunda ya ay ben mi çok rahatımm
Birde eşimden soğudum yazmıssınız

Oğluna demiş size dememiş ki, sizi sıkıntıya sokan bir durum da yok ortada. Ayrıca herkes çalışıyor herkesin küçük cocugu ve ev içi iş bölümü var. Abartmayin. Kim ne derse desin ona ne ki, siz de buna canınızı sıkmayın. Eşiniz bak ben çevresel etmenlere rağmen ütü yapıyorum demeye getirmiş bence. Lüzumsuz olmuş.

Çok sevimli geldi yazınız

Bak sen su sadrazamanın sol kısmından düşmüs duyguya..
hazreti duygu hanımefendi nasıl gömlek ütüler? Zinhar böyle bisey olabilir mi? Kayınvalidenin tez kellesi ucurula

kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse
Kayınvalideniz normalde iyi olup, anlaştığınız biriyse bu kadar esip gürlemenize gerek var mıydı sizce? Hayır konuda ki çelişkiden dolayı anlam veremedim. Ha bu arada ben eş ailesiyle bırakın aynı apartmanı aynı mahallede dahi yaşanmasına karşıyım işte tam da bu sebeplerden ötürü. Sizler bunu kabul ederek ne yazık ki karışmalarına da göz yummuş oluyorsunuz.

Her zaman böyle alıngan mısınız? Eşiniz gibi siz de gülüp geçin, gitsin.Benim eşim de bir kere yeni yıkanmış ütüsüz bir t-shirt giyip gelmişti kayınvalidemin yanına, ben hiç ütüsüz gezdirmedim oğlumu demişti kayınvalidem.Ben de şakayla karışık, ben ütüsüz gezdirmeyi tercih ediyorum demiştim.Eşim de emin misin anne falan demişti.Güldük geçtik o an, bir de altlı üstlü oturuyorsanız böyle hayat geçmez.Biraz politik olmalısınız.

Bayada abartmışsın bi gömlek ütülemek 10 dk almaz neymiş efendim taviz vermemek lazımmış çalışıyorsanız kendinize çalışıyorsuz kimseye minnet edemezsiniz çocuk yapmışsanız ginede kendinize ben bu konuda kaynanıza üzüldüm

O an muhabbet nasıl gelişti espri mi yaptılar bugünlük de duygu mu ütülesin dersini çalış dedi bilmiyoruz. Eşiniz şaka olsun diye size anlatmış. Eşinize esip gürleyeceğiniz ne var Allah aşkına yahu. Sonuçta adam ütüyü kendi yaptı mı yaptı. Böyle şeyler için eşinizi de kendinizi de yıpratmayın.

Adı üstünde kv
İçişlerine karışmak için yaratılmış
Oğlunun hizmetçiliğini yaptığı için eşiyle iş paylaşımı yapması zoruna gider
Gelinin oyuncağı oldu derler kendini ezdiriyor derler
BiZ alttan alıyozda noluyor
Daha beterini yap küs onlar bir söylüyorsa sen iki söyle
Bozulacak evlilik öylede bozuluyor böylede

Ben söylerim içimde biriktirmem nasıl hissettiysem öyle içimde biriktirip kendimi hasta edemem zor bir hayatım oldu kimseye katlanamam bu saatten sonra

Öyle ama gerçekten zoruma gitti iyi niyetli bir insan böyle bişey diyemez cok üzüldüm üzülüncede tepkilerim ağır oluyor

Bir zahmet kocan ütüsünü yapsın anası yapmak zorunda değil, bu ne böyle çocuk gibi, sorun kv mi Allah aşkına bu nasıl kafa...

Öyle ama eşime arkadan gaz veriyor resmen benden yüz bulsa belki eşim yapmayacak eşim annesine diyecek o da yoruluyor küçük cocuğumuz var diye ağzını kapatacak ben buna sinirim bu adam beni savunmuyor erkek dediğin böylemi olur

Aman söylerler, her söylenen için esip gürlesek kocamla aram bozulur. Aa sen ütüle kışlık hazırladım der geçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…