Ben konusmuyorumArkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Ben de sizin dediğinizi söylemiştim eşime. Sen görüş, torunlarını da görsünler ama ben görüşmek istemiyorum dedim. Eşim duruma itiraz etmedi, çünkü barışsa da onlara çok kırgındı. Beni anlıyordu o yüzden. Ailemdir, onlara birşey olsa vicdan yüküyle kalmak istemiyorum diye barıştı. Ama bana birşey demiyor. Ayda birkaç kere kendisi gidiyor, bazen çocuğu da götürüyor ama ben gitmiyorum. Şimdiye kadar eşimle bu konuda bir sorun yaşamadık, senin kararın sen bilirsin dedi bana. Artık alıştı zaten, bazen ufak tefek şeyler olunca aklına geliyor ama genelde takmıyor artıkYani evet buyuk bir olay yasandi dun. Uzun uzun yazmak istemedim kisaca beni herkesin icinde rencide etti. Ogluyla arasi acik ben arayi bulmak istiyordum anne hadi sen de gel falan kisinin duzenledigi piknige dedim. Neymis efendim ben senden talimatmi mi bekliyorum gelmek icin dedi. Sonra o topluluga geldi ben yanina gittim hosgeldin anne dedim elinin tersiyle beni itekleyip hos falan gelmedim dedi..ben oracikta kala kaldim. Anne ben ne yaptim sana diyebildim sadece. Sus konusma dedi bana. Annem de ordaydi sen niye boyle konusuyorsun kizimla dedi annemide terlesledi "hele sen hic agzini acma" dedi..herkesi herseyi yikti gecti.. Canim annem cok kirildi ama olgunlugunu korumak icin onun seviyesine inmemek icin bisey demedi. Beni ve damadinin mutlulugu icin bisey demedi..Bu saatten sonra boyle bir insanla konusmak gorusmek istemiyorum.. Esime anlattim o da ayni goruste.. Gorusme diyor senin sagligin onemli diyor. Simdi kafama takiliyor tabi ister istemez acaba benim esimle iliskim olumsuz yonde etkilenirmi.. Esime dedim senin annendir gidersin gorusursun, torununuda esirgemem onuda gorebilir ama ben asla onu birdaha gormek istemiyorum dedim.. Boyle bir karar aldim ama dogru bir kararmidir bilmiyorum..
Dogru tabikide sakin geri adm atma odun vermeYani evet buyuk bir olay yasandi dun. Uzun uzun yazmak istemedim kisaca beni herkesin icinde rencide etti. Ogluyla arasi acik ben arayi bulmak istiyordum anne hadi sen de gel falan kisinin duzenledigi piknige dedim. Neymis efendim ben senden talimatmi mi bekliyorum gelmek icin dedi. Sonra o topluluga geldi ben yanina gittim hosgeldin anne dedim elinin tersiyle beni itekleyip hos falan gelmedim dedi..ben oracikta kala kaldim. Anne ben ne yaptim sana diyebildim sadece. Sus konusma dedi bana. Annem de ordaydi sen niye boyle konusuyorsun kizimla dedi annemide terlesledi "hele sen hic agzini acma" dedi..herkesi herseyi yikti gecti.. Canim annem cok kirildi ama olgunlugunu korumak icin onun seviyesine inmemek icin bisey demedi. Beni ve damadinin mutlulugu icin bisey demedi..Bu saatten sonra boyle bir insanla konusmak gorusmek istemiyorum.. Esime anlattim o da ayni goruste.. Gorusme diyor senin sagligin onemli diyor. Simdi kafama takiliyor tabi ister istemez acaba benim esimle iliskim olumsuz yonde etkilenirmi.. Esime dedim senin annendir gidersin gorusursun, torununuda esirgemem onuda gorebilir ama ben asla onu birdaha gormek istemiyorum dedim.. Boyle bir karar aldim ama dogru bir kararmidir bilmiyorum..
yaklaşık 8 yıldır görüşmüyorum. eşim de durumdan memnun. kafamız rahat, keyfimiz yerinde.Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Benim kv ile aram iyiydi, yanaşırdı ama hep bir tuhaflık da vardı en başında. Sonra bana tavır aldı, tartışmadık bile, gittim evinden( misafiriydim 3gün için) . 8 ay küs kaldık. Sonra eşimle haber yollamaya başlayınca bayram seyran barıştık. Şimdi benden iyisi yok. Aşk yaşıyoruz :) Yinede de ben pek aramıyorum. En son bayramda yazıştık o kadar. Ha buarada ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu oluyorsun :)Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Ben 3 yıldır görüşmüyorum çok da mutluyum @ParteMoralll pek senArkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?