Kayinvalidesiyle konusmayanlar var mi?

maybe_

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
407
252
103
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?

Vallahi açılan konulara bakınca evet cok var bence kv ile konusmayan.

Eger kv ozunde iyi biryse bnce darginlik kusluk iyi bisy olmaz ama senin iyiligini istemyip bu sekilde davraniyosa bnce uzaklik en iyisi saygi cercevesinde tabi cunku bazi kv yuz verdikce cırkı cikiyo boyle seylerde olabiliyo hem esinde tamam demiski gercekten basit bi hata yapmamis?

Valla ben görüşmüyorum neredeyse üç senedir, bir zararını görmedim. Kavga yok gürültü yok, rencide olmak yok halimden memnunum. Ama ben kayınvalideyle sorun yaşamamamıştım, kayınpederle görüşmek istemedim daha çok. Ama benim şansım şu ki birebir bir gerginlik yaşamadık. Eşimle bozuştular üç ay, sonra eşim barıştı ben bir daha gitmedim. Yani hiç ağız dalaşı ya da gerginlik olmadı aramızda

Benim de çok düşündüğüm oldu kestirip atmayı.ama eşime,kayınpederime,görümceme kıyamadım.kayınvalidemi aldım karşıma konuştum. "Bak bu üslubun hoş değil,ben kırılıyorum anne.bir şey söylemek istiyorsan,bir davranışıma kızdıysan bunu güzellikle söyle,konuşarak çözelim.bu şekilde iyi aile ilişkileri sürdürmeyiz seninle.sen bu üslubu devam ettirdiğin sürece,ben bu ilişkiyi sürdüremem" dedim.kaba ve kırıcı olmadım.aksine bu duruma üzülüyorum dedim.önce ne varmış üslubumda ben sana kendi kızım gibi davranıyorum,sen beni yabancı görüyorsan demek ki vs dedi.ama sonra kendine çeki düzen verdi tabi:)
Bu arada benim eşimde istersen bi daha konuşma,görüşmeyiz falan diyordu.ama arada çok ciddi birşey olmadıkça bağı tamamen koparmanın arada kalanlar açısından,uzun vadede, yıpratıcı olduğunu düşünüyorum.

Ben konusmuyorum
Sadece eşim için bayram kandil de arıyorum
Ama kv dem o kadar yüzsüz ki
Asla tavır almıyor hala ececim ececim diye kınsuuyor

Eşiniz de hak verdi ise ne güzel işte kınusmayın siz de

Yani evet buyuk bir olay yasandi dun. Uzun uzun yazmak istemedim kisaca beni herkesin icinde rencide etti. Ogluyla arasi acik ben arayi bulmak istiyordum anne hadi sen de gel falan kisinin duzenledigi piknige dedim. Neymis efendim ben senden talimatmi mi bekliyorum gelmek icin dedi. Sonra o topluluga geldi ben yanina gittim hosgeldin anne dedim elinin tersiyle beni itekleyip hos falan gelmedim dedi..ben oracikta kala kaldim. Anne ben ne yaptim sana diyebildim sadece. Sus konusma dedi bana. Annem de ordaydi sen niye boyle konusuyorsun kizimla dedi annemide terlesledi "hele sen hic agzini acma" dedi..herkesi herseyi yikti gecti.. Canim annem cok kirildi ama olgunlugunu korumak icin onun seviyesine inmemek icin bisey demedi. Beni ve damadinin mutlulugu icin bisey demedi..Bu saatten sonra boyle bir insanla konusmak gorusmek istemiyorum.. Esime anlattim o da ayni goruste.. Gorusme diyor senin sagligin onemli diyor. Simdi kafama takiliyor tabi ister istemez acaba benim esimle iliskim olumsuz yonde etkilenirmi.. Esime dedim senin annendir gidersin gorusursun, torununuda esirgemem onuda gorebilir ama ben asla onu birdaha gormek istemiyorum dedim.. Boyle bir karar aldim ama dogru bir kararmidir bilmiyorum..

Evet doğru bir karar almışsınız.
Eşiniz de hak vermiş, boşverin düşünmeyin bile...
Küslük olmasın rahat etmem derseniz, bayram seyran der görürsünüz ama normal zamanda arayıp sormazsınız, olur biter

Tam zamanı köy mesafeni bayramdan bayrama yeterli

Bende 4 yıldır kp ile görüsmüyorum, bayram ve hastalık dışında o zamanda eşim arayip teli elime tutusturuyor, hoperlörü açıp konuşuyorum eşimde duysun diye belki kötü bişey söylerse eşimde uyduruyosun demesin. Ben 4 yıldır gayet rahatım ama haklı taraf olduğum için eşimde bişey demiyor, aksi takdirde evet evliliğimi kötü etkilerdi

Ben de sizin dediğinizi söylemiştim eşime. Sen görüş, torunlarını da görsünler ama ben görüşmek istemiyorum dedim. Eşim duruma itiraz etmedi, çünkü barışsa da onlara çok kırgındı. Beni anlıyordu o yüzden. Ailemdir, onlara birşey olsa vicdan yüküyle kalmak istemiyorum diye barıştı. Ama bana birşey demiyor. Ayda birkaç kere kendisi gidiyor, bazen çocuğu da götürüyor ama ben gitmiyorum. Şimdiye kadar eşimle bu konuda bir sorun yaşamadık, senin kararın sen bilirsin dedi bana. Artık alıştı zaten, bazen ufak tefek şeyler olunca aklına geliyor ama genelde takmıyor artık

Yanlız benim durumda görüşmemek göze batmadı çünkü öncesinde görüşsek de bana yok gibi davranıyorlardı. Sizin bu durumdan önceki samimiyetinizi bilemem o yüzden sonuçların aynı olup olmayacağını kestirmek zor.

Bende nisanlimn annesiyle pek konusmam yani arada gturur beni evlerine veya telde al kons der okdr naslsiniz iyimsnz der gecerm cok samimi olmk iyi bisi dgl arada mesafe hrzmn iydr snde gorusme knsma brk mesafe koy arana yaranmayada clisma hem esinde hak vermis sana iste ne gzel takma gtsn cok tin

Dogru tabikide sakin geri adm atma odun verme

yaklaşık 8 yıldır görüşmüyorum. eşim de durumdan memnun. kafamız rahat, keyfimiz yerinde.

ben gorusmuyorum, konusmuyorum.
ancak esimle iletisimine asla mudahil olmuyorum. dolayisiyla da evliligimde bir sorun yasamiyorum.
kendiniz gorusmeyip, esinizin iletisimine saygili davranirsaniz bir sikinti yasamazsiniz.

Benim kv ile aram iyiydi, yanaşırdı ama hep bir tuhaflık da vardı en başında. Sonra bana tavır aldı, tartışmadık bile, gittim evinden( misafiriydim 3gün için) . 8 ay küs kaldık. Sonra eşimle haber yollamaya başlayınca bayram seyran barıştık. Şimdi benden iyisi yok. Aşk yaşıyoruz :) Yinede de ben pek aramıyorum. En son bayramda yazıştık o kadar. Ha buarada ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu oluyorsun :)

Tabi senin kararın.. ne varki bu erkeklere hiç guvenmem ben..ortada bisey olmasa bile yada en ufak sorunda, vay efendim sen benim annemle gorusmuyorsun, ben neden seninkiyle goruseyim..demesi işten bile değil..bunu da hesaba kat..

Ben 3 yıldır görüşmüyorum çok da mutluyum @ParteMoralll pek sen

2 yıllık evliyim en son dugunumde gordum kv yi ne evime gelmiştir ne de ben gitmisimdir evlerine 2012 den beri gorusmuyorum nisanimdan hemen sonra yaptıklarından dolayı ipleri kopardim esimde bu konuda herdaim yanındadır çok rahatım allahima bin sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…