- 13 Eylül 2013
- 312
- 555
- 303
hiç dinler mi güzelim inadına gider gelir hatta o kadar basit bi adam ki özellikle evde tartıştıktan sonra gider..evliliğimizdeki tek pürüz bu durum..bunu da aşamadık, aşamayacağız gibi..iste benim de korkum tam olarak bupeki esiniz sizi dinledimi? gorusmuyor mu simdi?
Yani evet buyuk bir olay yasandi dun. Uzun uzun yazmak istemedim kisaca beni herkesin icinde rencide etti. Ogluyla arasi acik ben arayi bulmak istiyordum anne hadi sen de gel falan kisinin duzenledigi piknige dedim. Neymis efendim ben senden talimatmi mi bekliyorum gelmek icin dedi. Sonra o topluluga geldi ben yanina gittim hosgeldin anne dedim elinin tersiyle beni itekleyip hos falan gelmedim dedi..ben oracikta kala kaldim. Anne ben ne yaptim sana diyebildim sadece. Sus konusma dedi bana. Annem de ordaydi sen niye boyle konusuyorsun kizimla dedi annemide terlesledi "hele sen hic agzini acma" dedi..herkesi herseyi yikti gecti.. Canim annem cok kirildi ama olgunlugunu korumak icin onun seviyesine inmemek icin bisey demedi. Beni ve damadinin mutlulugu icin bisey demedi..Bu saatten sonra boyle bir insanla konusmak gorusmek istemiyorum.. Esime anlattim o da ayni goruste.. Gorusme diyor senin sagligin onemli diyor. Simdi kafama takiliyor tabi ister istemez acaba benim esimle iliskim olumsuz yonde etkilenirmi.. Esime dedim senin annendir gidersin gorusursun, torununuda esirgemem onuda gorebilir ama ben asla onu birdaha gormek istemiyorum dedim.. Boyle bir karar aldim ama dogru bir kararmidir bilmiyorum..
neden gittinizki?Evet konuşmuyorum. Kısmen rahat kısmen değil. eşimin ailesi kendi yaptığı şeyleri önemsemezler. Kaç kez kvnin telefonla oğlunu kiskirtmasindan dolayı kavgalar boşanma raddeleri yaşadık biz. ama onlar ne yaptı? onda ne var bu neki canım, biz bişey yapmadık bişey demedik, yalan soyluyo iftira atıyor,abartıyor, aramızi bozuyor biz shimayi el üstünde tutuyoruz o bize çektiriyor... sürekli dedikleri bunlardan ibaret. Eşim biliyor huylarini, o senelerdir böyle ama sabrediyorum diyor.hatta kv en sonunda gidip babama şikayet etmiş eşimle beni. sizin kızınız bize yakın davranmıyor hizmetçi gibi önünde dolandiriyor etmedigi kalmadı oglumda ona tek bişey demiyor diye. ortanca görümcem bile benim yanımdaydı gelip ablasını şikayet ederdi annesini babasını şikayet ederdi biktim bunlardan diye, ben sevmiyorum ama onlar senin ailen. sen kin tutma diye teselli ederdim. şimdi o bile cephe aldı, daha doğrusu ailede cephe almayan yok. dün mecburen gittim. kardeslerinin hiçbiri yuzume bakmadı abilerine hoşgeldin yaptılar aldılar kızımı sevdiler ama beni gormezden geldiler. hele kp resmen beni öldürecek gibi bakiyodu her kafamı kaldirisimda..
sebep= kayinvalide ile konuşmamak
benimkide o tiplerdenvalla ben ne küs durup milletin ağzına laf veriyorum nede samimi oluyorum. işime nasıl geliyorsa öyle davranıyorum çogu zaman.zaten farklı şehirlerdeyiz senede on gün görüyoruz birbirimiz okadar.yedi senedir tanıyoruz.5,5 yıldırda evliyim ama kadının çekilir yanı yok.sokaktan geçenle bile kavga edesi var öle bi tip yani.aman oğlu ile arası iyi olsun ben ağzımla kuş tutsam yaranamam zaten
birak gitsin. sonucta anadir.. kizsada kussede et tirnaktan ayrilmaz..hiç dinler mi güzelim inadına gider gelir hatta o kadar basit bi adam ki özellikle evde tartıştıktan sonra gider..evliliğimizdeki tek pürüz bu durum..bunu da aşamadık, aşamayacağız gibi..
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Gittigi yere kadar gitsin. Yipraniyoruz biz derseniz konusmaya ozaman baslarsiniz.bence biraz burun surtturme gerekli.Yani evet buyuk bir olay yasandi dun. Uzun uzun yazmak istemedim kisaca beni herkesin icinde rencide etti. Ogluyla arasi acik ben arayi bulmak istiyordum anne hadi sen de gel falan kisinin duzenledigi piknige dedim. Neymis efendim ben senden talimatmi mi bekliyorum gelmek icin dedi. Sonra o topluluga geldi ben yanina gittim hosgeldin anne dedim elinin tersiyle beni itekleyip hos falan gelmedim dedi..ben oracikta kala kaldim. Anne ben ne yaptim sana diyebildim sadece. Sus konusma dedi bana. Annem de ordaydi sen niye boyle konusuyorsun kizimla dedi annemide terlesledi "hele sen hic agzini acma" dedi..herkesi herseyi yikti gecti.. Canim annem cok kirildi ama olgunlugunu korumak icin onun seviyesine inmemek icin bisey demedi. Beni ve damadinin mutlulugu icin bisey demedi..Bu saatten sonra boyle bir insanla konusmak gorusmek istemiyorum.. Esime anlattim o da ayni goruste.. Gorusme diyor senin sagligin onemli diyor. Simdi kafama takiliyor tabi ister istemez acaba benim esimle iliskim olumsuz yonde etkilenirmi.. Esime dedim senin annendir gidersin gorusursun, torununuda esirgemem onuda gorebilir ama ben asla onu birdaha gormek istemiyorum dedim.. Boyle bir karar aldim ama dogru bir kararmidir bilmiyorum..
Peki esinle hic sorun yasadinmi bu yuzden?Gittigi yere kadar gitsin. Yipraniyoruz biz derseniz konusmaya ozaman baslarsiniz.bence biraz burun surtturme gerekli.
Ben de esimin ailesiyle gorusmuyorm dugunden beri. Evleneli 1yil.olacak.
Beni herkesin icinde rencide etmesi 1 degil 2 degil 3,5 degil..cok kez yapti. Ben hep duymazliktan geldim..neyse dedim. Esimin annesi saygimi kaybetmiyim dedim..yeri geldi sagir oldum yeri geldi kor oldum.. Ama artik yeter. Benimkide can yani..bir gururum var.. Annem babam bana bir kere birisinin yaninda laf soylemis insanlar degiller..el ustunde tuttular beni.. Bu kadin beni boyle ezsin diyemieğer kötü niyeti olmadan densizlik ve patavatsızlık yapıyorsa konuşmamak doğru değil çünkü o da bir anne kendince doğruları var. zaman içinde yoğurup eğitmek lazım. ben de bir erkek annesi adayıyım hep bu konualrı düşünür oldum acaba ilerde gelinim benle konuşmak istemez görmek istemezse? tabiki kayınvalidemin yaptıklarını asla yapmıcam ve iyi bi kayınvalide olmaya çalışıcam ama bazı kadınlar da ne kadar iyi de olsa kv leri hayatlarında olmasın istiyorlar. iki türlü de yanlış.
kötü niyetli bir kadınsa bırak ne halivarsa görsün konuşma tabikide. sonra hatasını anlarsa konuşursun. ömür boyu küslük de doğru değil
ben olayın ne olduğun sonraki sayfalarda okudum keşke ilk sayfaya yazsaymışsın canım. yaptığı çok terbiyesizce bir şey ve hem seni hem eşini ezip geçmiş resmen. sana böyl davranması da tamamen senle alakalı, o kadar naif ve iyiniyetli davranıyorsun ki her seferinde sana daha ters davranmaya hak görüyor. bir kere ciddi tepki koyup onu tersler ve konuşmazsan kendine gelecektir. sen o seni tersledikçe yanına yaklaştıkça daha çok yüz bulmuş resmen. insanların içinde o hareketler ne demek ya. terbiyesiz kadınBeni herkesin icinde rencide etmesi 1 degil 2 degil 3,5 degil..cok kez yapti. Ben hep duymazliktan geldim..neyse dedim. Esimin annesi saygimi kaybetmiyim dedim..yeri geldi sagir oldum yeri geldi kor oldum.. Ama artik yeter. Benimkide can yani..bir gururum var.. Annem babam bana bir kere birisinin yaninda laf soylemis insanlar degiller..el ustunde tuttular beni.. Bu kadin beni boyle ezsin diyemi
Ben sözlendiğimden beri konuşmuyorum. Yaklaşık 3 yılı devirdikArkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
gercekten miBen sözlendiğimden beri konuşmuyorum. Yaklaşık 3 yılı devirdik2 yıllık evliyim. Hayattan memnun olma durumu kv nin kötülük potansiyeline bağlı. Benimki sözü terk etti düğüne gelmedi hakaretler iftiralar gırla yaptıklarını anlatsaammm ağzın açık kalır o yüzden küçük bir mevzu yüzünden konuşmayacağım diyorsun ama 2 gün sonra biricik oğlu seni haklı görse bile çok uzattığını düşünür sorun olmaya başlar anaları kıymetlidir ben bile dibine kadar haklı olmama rağmen kötü oldum bazı zamanlar eşimin gözünde
benimde 1 hafta olacak iste..insallah boyle kalir da biz de konusmayiz..1 hafta olacak konuşmayalı, bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum. Kafam rahat olcak en azından
artik yok demek cok guzel hissetiriyor dimi :) bende ogunden beri bunu kendime her diyisimde mutlu oluyorum:)ben de yeni katıldım kayınvalidesiyle konuşmayanlar kulubune, ve dünya varmış diyorum. benimki de patavatsız paldır küldür konuşan biri. eşimin ailesiyle aramda kültürel ve sosyal olarak, ve hatta insani olarak uçurumlar var. bu sebeple ben de yeni yeni konuşmayı, görüşmeyi bıraktım. evlendiğimden beri ilk defa huzurluyum, eşimle aram düzeldi, çok şükür çok iyiyiz. üstümdeki ağırlığın sebebi onlarmış, artık yoklar ve ben çok rahatım. tabi eşim de yanımda ve her şeyin farkında. hala onu alttan alttan doldurma çabaları oluyor tabi ailesinin ama bu sadece onların kalitesini gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?