Kayinvalidesiyle konusmayanlar var mi?

iste benim de korkum tam olarak bu peki esiniz sizi dinledimi? gorusmuyor mu simdi?
hiç dinler mi güzelim inadına gider gelir hatta o kadar basit bi adam ki özellikle evde tartıştıktan sonra gider..evliliğimizdeki tek pürüz bu durum..bunu da aşamadık, aşamayacağız gibi..

bu ne saygısızlık ya, hem sana hem eşine hem annene saygısızlık, görüşme tabii, doğru karar vermişsin, ne şımarık bi insanmış

Bende varım canım 9 sene dayandım kendisine artık konuşmuyorum merhaba o kadar soru sorarsa kısa net cevaplar veriyorum. İpleri tamamen koparmadım çünkü bir bebeğim var.
Çocuğumu gelip benim evimde benim gözümün önünde görmesini istiyorum.
Kv ile konuştuğum dönemde evliliğim daha çok etkileniyordu.

neden gittinizki?

benimkide o tiplerden ben de ilk zamanlar hep mesafe koyardim. su son zamanlarda biraz iyi olayim dedim boyle oldu..simdide orda burda diyormus hic gelinlik yapmadi, bi bulasigimi yikamadi, bi temizligimi yapmadi diye

hiç dinler mi güzelim inadına gider gelir hatta o kadar basit bi adam ki özellikle evde tartıştıktan sonra gider..evliliğimizdeki tek pürüz bu durum..bunu da aşamadık, aşamayacağız gibi..
birak gitsin. sonucta anadir.. kizsada kussede et tirnaktan ayrilmaz..

ben yıllarca görüşmedim
şimdi de sadece senede 1-2 kere 1 saat görüyorum o da belki
eşin de seni haklı buluyorsa bir sorun olmuyor

Gittigi yere kadar gitsin. Yipraniyoruz biz derseniz konusmaya ozaman baslarsiniz.bence biraz burun surtturme gerekli.
Ben de esimin ailesiyle gorusmuyorm dugunden beri. Evleneli 1yil.olacak.

Sonuçta eşinizin annesi,iletişimi tamamen kesmek olmaz. Zaten kesseniz bile 2 ay sonra en basitinden bayramda eşinle sorun yaşamaya başlarsın. Böyle böyle aran açılır eşinle. Samimi olmazsın ama gerekli zamanlarda kısa ziyaretler yaparsın. Bayramda,kandilde vs gibi.

ben hııııc bır sekılde konusmuyorum
bayramda bıle gıtmıyorum
aramıyorumda
oda aramıyor arasada acmam

cok kafam rahat cok guzel
esım konusma uzak dur annemden normal degıl o kendını yıprattın okadar dedı
kendısıde annesıyle konusmuyor

aptal kadın akıllı olsa benı kazanırdı kendı oglunu bıle kaybettı
bıde kendılerıne soracak olsan o anne o hep haklı
e o anneyse ben neyım

esınle ıyı oldukdan sonra herkes dıs kapının mandalı...

eğer kötü niyeti olmadan densizlik ve patavatsızlık yapıyorsa konuşmamak doğru değil çünkü o da bir anne kendince doğruları var. zaman içinde yoğurup eğitmek lazım. ben de bir erkek annesi adayıyım hep bu konualrı düşünür oldum acaba ilerde gelinim benle konuşmak istemez görmek istemezse? tabiki kayınvalidemin yaptıklarını asla yapmıcam ve iyi bi kayınvalide olmaya çalışıcam ama bazı kadınlar da ne kadar iyi de olsa kv leri hayatlarında olmasın istiyorlar. iki türlü de yanlış.
kötü niyetli bir kadınsa bırak ne halivarsa görsün konuşma tabikide. sonra hatasını anlarsa konuşursun. ömür boyu küslük de doğru değil

Gittigi yere kadar gitsin. Yipraniyoruz biz derseniz konusmaya ozaman baslarsiniz.bence biraz burun surtturme gerekli.
Ben de esimin ailesiyle gorusmuyorm dugunden beri. Evleneli 1yil.olacak.
Peki esinle hic sorun yasadinmi bu yuzden?

Beni herkesin icinde rencide etmesi 1 degil 2 degil 3,5 degil..cok kez yapti. Ben hep duymazliktan geldim..neyse dedim. Esimin annesi saygimi kaybetmiyim dedim..yeri geldi sagir oldum yeri geldi kor oldum.. Ama artik yeter. Benimkide can yani..bir gururum var.. Annem babam bana bir kere birisinin yaninda laf soylemis insanlar degiller..el ustunde tuttular beni.. Bu kadin beni boyle ezsin diyemi

ben olayın ne olduğun sonraki sayfalarda okudum keşke ilk sayfaya yazsaymışsın canım. yaptığı çok terbiyesizce bir şey ve hem seni hem eşini ezip geçmiş resmen. sana böyl davranması da tamamen senle alakalı, o kadar naif ve iyiniyetli davranıyorsun ki her seferinde sana daha ters davranmaya hak görüyor. bir kere ciddi tepki koyup onu tersler ve konuşmazsan kendine gelecektir. sen o seni tersledikçe yanına yaklaştıkça daha çok yüz bulmuş resmen. insanların içinde o hareketler ne demek ya. terbiyesiz kadın

ben de yeni katıldım kayınvalidesiyle konuşmayanlar kulubune, ve dünya varmış diyorum. benimki de patavatsız paldır küldür konuşan biri. eşimin ailesiyle aramda kültürel ve sosyal olarak, ve hatta insani olarak uçurumlar var. bu sebeple ben de yeni yeni konuşmayı, görüşmeyi bıraktım. evlendiğimden beri ilk defa huzurluyum, eşimle aram düzeldi, çok şükür çok iyiyiz. üstümdeki ağırlığın sebebi onlarmış, artık yoklar ve ben çok rahatım. tabi eşim de yanımda ve her şeyin farkında. hala onu alttan alttan doldurma çabaları oluyor tabi ailesinin ama bu sadece onların kalitesini gösteriyor.

Ben sözlendiğimden beri konuşmuyorum. Yaklaşık 3 yılı devirdik 2 yıllık evliyim. Hayattan memnun olma durumu kv nin kötülük potansiyeline bağlı. Benimki sözü terk etti düğüne gelmedi hakaretler iftiralar gırla yaptıklarını anlatsaammm ağzın açık kalır o yüzden küçük bir mevzu yüzünden konuşmayacağım diyorsun ama 2 gün sonra biricik oğlu seni haklı görse bile çok uzattığını düşünür sorun olmaya başlar anaları kıymetlidir ben bile dibine kadar haklı olmama rağmen kötü oldum bazı zamanlar eşimin gözünde

1 hafta olacak konuşmayalı, bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum. Kafam rahat olcak en azından

gercekten mi of insallah esim uzattigimi falan dusunmez..insallah hep yanimda olur da ben de kaynanamsiz bir hayat yasarim resmen nefes aldim bikac gundur hayatimda o yok artik diyorum ya..bunu bilmek bile hafifletiyor beni..

artik yok demek cok guzel hissetiriyor dimi :) bende ogunden beri bunu kendime her diyisimde mutlu oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…