- 13 Eylül 2013
- 312
- 555
- 303
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
bayramdan bayrama derken yani simdi 2 ay sonra kurban bayrami ya. ayaginami gideyim? benden ozur dilemeden gidememki ayagina.Tam zamanı köy mesafeni bayramdan bayrama yeterli
siz neden kustunuz peki? ne oldu?17 yil dayanıp sonunda bende kusmus gelin kervanina katildim
Zerre umurumda degil
Ne isterse dusunebilir, yapabilir.
Benım derdim boyumdan buyuk bir de onu dert edemem
Ne ekersen onu bicersin o bunu ekti. Bence bicimleme izni verdim hepsi bu.
ben de hakli tarafim.. peki esiniz gorusuyormu devamli?Bende 4 yıldır kp ile görüsmüyorum, bayram ve hastalık dışında o zamanda eşim arayip teli elime tutusturuyor, hoperlörü açıp konuşuyorum eşimde duysun diye belki kötü bişey söylerse eşimde uyduruyosun demesin. Ben 4 yıldır gayet rahatım ama haklı taraf olduğum için eşimde bişey demiyor, aksi takdirde evet evliliğimi kötü etkilerdi
kayinvalidem cok sivri dilli biri..surekli laf sokardi, milletin icinde kirardi, ben duymazliktan gelirdim hep..ama bu sonuncusu baya buyuk birseydi duymazliktan gelemezdim artik tak etti canima.Ben de sizin dediğinizi söylemiştim eşime. Sen görüş, torunlarını da görsünler ama ben görüşmek istemiyorum dedim. Eşim duruma itiraz etmedi, çünkü barışsa da onlara çok kırgındı. Beni anlıyordu o yüzden. Ailemdir, onlara birşey olsa vicdan yüküyle kalmak istemiyorum diye barıştı. Ama bana birşey demiyor. Ayda birkaç kere kendisi gidiyor, bazen çocuğu da götürüyor ama ben gitmiyorum. Şimdiye kadar eşimle bu konuda bir sorun yaşamadık, senin kararın sen bilirsin dedi bana. Artık alıştı zaten, bazen ufak tefek şeyler olunca aklına geliyor ama genelde takmıyor artık
Yanlız benim durumda görüşmemek göze batmadı çünkü öncesinde görüşsek de bana yok gibi davranıyorlardı. Sizin bu durumdan önceki samimiyetinizi bilemem o yüzden sonuçların aynı olup olmayacağını kestirmek zor.
evet bundan da korkuyorum.. benim ailem cok deger verir esime, esim de ailemi sever sayar.. ama simdi durum boyle olunca acaba diyorum esim de benim ailemle arasina masefe koyar miTabi senin kararın.. ne varki bu erkeklere hiç guvenmem ben..ortada bisey olmasa bile yada en ufak sorunda, vay efendim sen benim annemle gorusmuyorsun, ben neden seninkiyle goruseyim..demesi işten bile değil..bunu da hesaba kat..
iste benim de korkum tam olarak buben eşimin gitmesini de istemiyorum artık..yalan yok evet yanlış bir tutum farkındayım ama oğluna sürekli beni şikayet etmesine her gördüğünde sürekli benden konu açmasına eşimin eve döndüğünde halinin tavrının farklı olmasına tahammülüm kalmadı..oğlunun yuvasına incir ağacı dikecek varsın görmesin lazım değil öyle anne..
esim gitsin gelsin bisey demem. isterse torununuda gorsun mahrum etmem. ama ben gorusmek istemiyorum artikKonusmamak yerine tavır alabilirsin. Sebebini sordugunda da soylersin. Senin için çok ta önemli sonuçlar dogurmayabilir esin arkanda olduğu sürece ama eşin sıkıntı yaşar arada kalır git geller olmayınca Özler vs... sonuçta annesi. Yaptığı yanlısı anlamasini saglayin
Valla benim kayınvalidemin soframa oturmamak ve bana eski kıyafetlerini ve eşyalarını vermeye çalışmak haricinde başka saçmalığı olmadı. Hatta severim bile onu. Sadece benle çok muhattab olmazlar. Burda okuduklarıma dayanarak bu durum lütuf bile sayılır aslında. Burda ne kayınvalideler okuduk. Gelinine küfreden, evlerine pencereden girmeye çalışan, sürekli taciz eden... Öyle olacağına muhattab olmasın daha iyi zaten. Benim kayınpederle sorunum vardı, çok saygısız ve vicdansız bir adam. Bize yaptıklarının haddi hesabı yok. Kayınvalideye haksızlık olsa da kurunun yanında yaş da yandı, hiçbiriyle görüşmüyorum artık. Bayramda seyranda da görüşmem ben, zaten bayramı umursayan insanlar da değillerkayinvalidem cok sivri dilli biri..surekli laf sokardi, milletin icinde kirardi, ben duymazliktan gelirdim hep..ama bu sonuncusu baya buyuk birseydi duymazliktan gelemezdim artik tak etti canima.
siz neden kustunuz peki? ne oldu?
Yani evet buyuk bir olay yasandi dun. Uzun uzun yazmak istemedim kisaca beni herkesin icinde rencide etti. Ogluyla arasi acik ben arayi bulmak istiyordum anne hadi sen de gel falan kisinin duzenledigi piknige dedim. Neymis efendim ben senden talimatmi mi bekliyorum gelmek icin dedi. Sonra o topluluga geldi ben yanina gittim hosgeldin anne dedim elinin tersiyle beni itekleyip hos falan gelmedim dedi..ben oracikta kala kaldim. Anne ben ne yaptim sana diyebildim sadece. Sus konusma dedi bana. Annem de ordaydi sen niye boyle konusuyorsun kizimla dedi annemide terlesledi "hele sen hic agzini acma" dedi..herkesi herseyi yikti gecti.. Canim annem cok kirildi ama olgunlugunu korumak icin onun seviyesine inmemek icin bisey demedi. Beni ve damadinin mutlulugu icin bisey demedi..Bu saatten sonra boyle bir insanla konusmak gorusmek istemiyorum.. Esime anlattim o da ayni goruste.. Gorusme diyor senin sagligin onemli diyor. Simdi kafama takiliyor tabi ister istemez acaba benim esimle iliskim olumsuz yonde etkilenirmi.. Esime dedim senin annendir gidersin gorusursun, torununuda esirgemem onuda gorebilir ama ben asla onu birdaha gormek istemiyorum dedim.. Boyle bir karar aldim ama dogru bir kararmidir bilmiyorum..
valla aynı benimkini tarif ettin .allahtan artık eşimde gördü neyin ne oldugunu da annesinin dolduruşuna gelmiyor. ama baştan çok çektim. inşallah sizin eşinizde farkına varırben eşimin gitmesini de istemiyorum artık..yalan yok evet yanlış bir tutum farkındayım ama oğluna sürekli beni şikayet etmesine her gördüğünde sürekli benden konu açmasına eşimin eve döndüğünde halinin tavrının farklı olmasına tahammülüm kalmadı..oğlunun yuvasına incir ağacı dikecek varsın görmesin lazım değil öyle anne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?