Kayinvalidesiyle konusmayanlar var mi?

ben eşimin gitmesini de istemiyorum artık..yalan yok evet yanlış bir tutum farkındayım ama oğluna sürekli beni şikayet etmesine her gördüğünde sürekli benden konu açmasına eşimin eve döndüğünde halinin tavrının farklı olmasına tahammülüm kalmadı..oğlunun yuvasına incir ağacı dikecek varsın görmesin lazım değil öyle anne..

Konusmamak yerine tavır alabilirsin. Sebebini sordugunda da soylersin. Senin için çok ta önemli sonuçlar dogurmayabilir esin arkanda olduğu sürece ama eşin sıkıntı yaşar arada kalır git geller olmayınca Özler vs... sonuçta annesi. Yaptığı yanlısı anlamasini saglayin

17 yil dayanıp sonunda bende kusmus gelin kervanina katildim

Zerre umurumda degil

Ne isterse dusunebilir, yapabilir.

Benım derdim boyumdan buyuk bir de onu dert edemem

Ne ekersen onu bicersin o bunu ekti. Bence bicimleme izni verdim hepsi bu.

Bende çok Uzun zamandır gorusmuyorum. Hiç sorgulamadim hata mi diye!
eşim de kararıma saygılı biliyor annesini.
hatta şunu demiştir esim; eğer annemle gorusursen o bu evliliği bitirmek için herşeyi yapar !
arı baldan kaçmaz misali iyi olan insanla neden küselim..

siz neden kustunuz peki? ne oldu?

ben de hakli tarafim.. peki esiniz gorusuyormu devamli?

kayinvalidem cok sivri dilli biri..surekli laf sokardi, milletin icinde kirardi, ben duymazliktan gelirdim hep..ama bu sonuncusu baya buyuk birseydi duymazliktan gelemezdim artik tak etti canima.

Tabi senin kararın.. ne varki bu erkeklere hiç guvenmem ben..ortada bisey olmasa bile yada en ufak sorunda, vay efendim sen benim annemle gorusmuyorsun, ben neden seninkiyle goruseyim..demesi işten bile değil..bunu da hesaba kat..
evet bundan da korkuyorum.. benim ailem cok deger verir esime, esim de ailemi sever sayar.. ama simdi durum boyle olunca acaba diyorum esim de benim ailemle arasina masefe koyar mi

iste benim de korkum tam olarak bu peki esiniz sizi dinledimi? gorusmuyor mu simdi?

esim gitsin gelsin bisey demem. isterse torununuda gorsun mahrum etmem. ama ben gorusmek istemiyorum artik

kayinvalidem cok sivri dilli biri..surekli laf sokardi, milletin icinde kirardi, ben duymazliktan gelirdim hep..ama bu sonuncusu baya buyuk birseydi duymazliktan gelemezdim artik tak etti canima.
Valla benim kayınvalidemin soframa oturmamak ve bana eski kıyafetlerini ve eşyalarını vermeye çalışmak haricinde başka saçmalığı olmadı. Hatta severim bile onu. Sadece benle çok muhattab olmazlar. Burda okuduklarıma dayanarak bu durum lütuf bile sayılır aslında. Burda ne kayınvalideler okuduk. Gelinine küfreden, evlerine pencereden girmeye çalışan, sürekli taciz eden... Öyle olacağına muhattab olmasın daha iyi zaten. Benim kayınpederle sorunum vardı, çok saygısız ve vicdansız bir adam. Bize yaptıklarının haddi hesabı yok. Kayınvalideye haksızlık olsa da kurunun yanında yaş da yandı, hiçbiriyle görüşmüyorum artık. Bayramda seyranda da görüşmem ben, zaten bayramı umursayan insanlar da değiller

Evet konuşmuyorum. Kısmen rahat kısmen değil. eşimin ailesi kendi yaptığı şeyleri önemsemezler. Kaç kez kvnin telefonla oğlunu kiskirtmasindan dolayı kavgalar boşanma raddeleri yaşadık biz. ama onlar ne yaptı? onda ne var bu neki canım, biz bişey yapmadık bişey demedik, yalan soyluyo iftira atıyor,abartıyor, aramızi bozuyor biz shimayi el üstünde tutuyoruz o bize çektiriyor... sürekli dedikleri bunlardan ibaret. Eşim biliyor huylarini, o senelerdir böyle ama sabrediyorum diyor.hatta kv en sonunda gidip babama şikayet etmiş eşimle beni. sizin kızınız bize yakın davranmıyor hizmetçi gibi önünde dolandiriyor etmedigi kalmadı oglumda ona tek bişey demiyor diye. ortanca görümcem bile benim yanımdaydı gelip ablasını şikayet ederdi annesini babasını şikayet ederdi biktim bunlardan diye, ben sevmiyorum ama onlar senin ailen. sen kin tutma diye teselli ederdim. şimdi o bile cephe aldı, daha doğrusu ailede cephe almayan yok. dün mecburen gittim. kardeslerinin hiçbiri yuzume bakmadı abilerine hoşgeldin yaptılar aldılar kızımı sevdiler ama beni gormezden geldiler. hele kp resmen beni öldürecek gibi bakiyodu her kafamı kaldirisimda..

sebep= kayinvalide ile konuşmamak

Ben 5 yıl dayanıp yeter dedim. Benim kayınvalidem epeyce sinsidir. Birde kötü kalplidir. Kendi yeğenlerini falan bile kıskanır ama karda yürür izini belli etmez. Hep farkında oldum eşimde benim yanımdaydı hep. İlk başlarda dalga geçiyorduk, gülüp geçiyorduk. Ama insan bir yere kadar dayanabiliyormuş.
Bizimki birde maddi anlamda çok sömürdü bizi. Öyle böyle değil. Bize para yok diyip ağlarken krediler çekip kızına gizlice para yolladığını farkettikten sonra bizi enayi yerine koyması işin tuzu, biberi oldu. Görüşmüyorum, arıyorlar açmıyorum. Eşimin maaşı falan herşey ortak hesapta idaresi bende ama, para yollatmıyorum.
Eşim senin kararın saygı duyuyorum diyor. 7 yıllık birlikteliğimizde ilk defa bu kadar sıkıntılı zamanlar geçirdik, sürekli aranıp taciz edildiğimizden. Geçti gitti çok şükür.
Eşininde seninde sonuna kadar dik durmanız, birbirinize destek olmanız lazım

Tam olarak etkilemese de zamanla eşinizin canını sıkacaktır bu durum ama bende olsam konuşmam eşinizde zamanla hak verecektir.

Saygısız gerçekten şımarmış iyi davrandıkça yüz bulmuş işte bazı insanlara gerçekten yaranılmıyor.

Reactions: anu
Bende 1 yildir konusmuyorum...benden size gelin sizden bana anne baba olmaz dedim...ne siz benim olume nede ben sizin olumunuze gelirim dedim....dirinizden hayir gormedim zaten dedim....

Cook rahatim o neydi oyle yok benden 9 yas kucuk kaynima itaat edecem yook gorumcem surekli dolduruyordu annesini babasini bikmistim...hic kv ve kp tartismam olmadi hatta super anlasiyorduk iki evladi bunu cekemediler surekli doldurdular onlarda koca insanlar doldurusa geldiler keyifleri bilir...halatek sebep yok gorumcemin yok kaynimin soyledikleri yüzünden iletisimiz bitti..

Hic biriyle gorusmuyorum esimde Allah razi olsun yanimda yer aldi....kafam rahat ...

valla ben ne küs durup milletin ağzına laf veriyorum nede samimi oluyorum. işime nasıl geliyorsa öyle davranıyorum çogu zaman.zaten farklı şehirlerdeyiz senede on gün görüyoruz birbirimiz okadar.yedi senedir tanıyoruz.5,5 yıldırda evliyim ama kadının çekilir yanı yok.sokaktan geçenle bile kavga edesi var öle bi tip yani.aman oğlu ile arası iyi olsun ben ağzımla kuş tutsam yaranamam zaten

valla aynı benimkini tarif ettin .allahtan artık eşimde gördü neyin ne oldugunu da annesinin dolduruşuna gelmiyor. ama baştan çok çektim. inşallah sizin eşinizde farkına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…