Kayinvalidesiyle konusmayanlar var mi?

Bende görüşmüyorum canım 2 yılı geçti. Evliliğini etkiliyor mu dersen bence etkiliyor. Onlar anası babası olarak işleri düştüğünde arayıp birşeyler istiyorlar, eşimde istediklerini yaptığı zaman kıyamet kopuyor evde.
Annesi babası tabiki işlerine koşacak diyosun içinden ama sana gram yardımı dokunmayan insanlar için senin planların işlerin iptal oluyor o zamanda sıkıntı oluyor evde.
Ama bunun dışında eşim henüz beni suçlamadı hiç, konuşma huzurumuz bozulmasın diyor.
Genelde gördüğüm bir süre sonra erkekler baskı yapıyor bunu göz önünde bulundurun derim.

valla bence görüşmeyin
en azından eşiniz aşırı ısrar edene kadar görüşmeyin
kafanızı dinlersiniz o arada
kv niz çok terbiyesiz bir kadın
ne demek annenizi azarlaması

Reactions: anu
Senin evinden seni nasil kovuyor? Daha neler duyacaz..bu nedir
En guzeli valla gorusme konusma ohh kaynanasiz hayat guzelmis valla
işte arkadaşım beni kendi evimden kovacak kadar terbiyesiz ve hadsiz!!! ne sanıyorlar kendilerini acaba? ama kendisi aynı gece gitmek zorunda kaldı oğlu biletini verdi eline. Hiç görüşmeye niyetim yok.Ne eşimin ne de benim aklımıza bile gelmiyorlar.

valla bence görüşmeyin
en azından eşiniz aşırı ısrar edene kadar görüşmeyin
kafanızı dinlersiniz o arada
kv niz çok terbiyesiz bir kadın
ne demek annenizi azarlaması
sormayin, annemin o an aldigi yuz ifadesi gozumun onunden gitmiyor cok kotuydu
esim eminim biraz zaman gectikten sonra bana baski yapacak annesiyle konusmam icin o zaman ne yaparim bilmiyorum simdilik konusmuyorum, gorusmuyorum.

sanirim ayri sehirlerdesiniz?

Eşine bağlı
Arkanda durursa sorun yok ama durmazsa çok büyük sorun olur.

Kesinlikle doğru karar almışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…