- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Benim kv öyle çok konuşur ki susturamazsın. Bana bakarak sülalesinde olanı biteni anlatır. Hiç dinlemem cevap da vermem. Lafı Ortada kalır ama hala konuşur.O zaman cevap hiç verme nasılsın mi dedi başka bisi bul ilgilen yine sorar yine ilgilen inşallah sıkılır lar birgun sabırla bekliyorum .
Bi de sanki çok iyi bir kv gibi Eşime beni sorması yokmu açık olan herhangi bir yerden kafama ip bağlayıp aşağı atasım geliyor . Kadın politik arkadaşım bende şuan öyleyim geç oldu ama çözdüm.
Altın kural kesinlikle kesinlikle eşine ailesini kötüleme zararlı sen çıkarsın bırak mağdur olan sen ol araya mesafe de koy ohhj
Rahatsın o zaman sendeBenim kv öyle çok konuşur ki susturamazsın. Bana bakarak sülalesinde olanı biteni anlatır. Hiç dinlemem cevap da vermem. Lafı Ortada kalır ama hala konuşur.
Ben zaten yılda 2 kere Bayram'larda gidiyorum. Aynı şehirde yaşıyoruz. Böyle halimden memnunum. O da alıştı artık. Eşime beni sorar mı bilmem. Bayram'lar dışında telefonda filan konuşmayız. Anneler gününde Kandil'de falan da aramam zaten
ona bir temizlik yaparım alamadan gider.benimkide yazlığındayken ( daha ilk gidişim ve tepe gibi hamileyim ) " ben bulaşıkları makinaya yerleştirmeyi sevmiyorum sen yerleştir demişti. eşim gelip almıştı elimden kocacım kendi yerleştirdi.amannn benimkinin bana yaptıklarını yazsam buranın sayfaları almaz.hele doğumuma geldiğinde yaptıkları.8 günlük lohusayım beni kendi evimden kovdu ama o gece kendi gitmek zorunda kaldı.en iyisi görüşmemek.ne sesini duyuyorum ne kendisini görüyorum.2 tane bekar kizi var evde..onlar oturacak ben gidip temizlik yapacakmisim heralde onu diyor..kendiside genc, eli ayagi tutuyor, masallah surekli dunyayi geziyor..benden de temizlik bekliyormus
Bu şekilde çok rahatım. Eskiden her dakka zile basar evime gelirdi. Gece 11 de çayiçmeye geldiklerini bilirim. Eşimle birbirimize girerdik. Sonra üstüste yaptığıhatalar nedeniyle eşimde bana hak verdi. Şimdi haberli bile yılda bi kere ancak gelebiliyor.Rahatsın o zaman sende
ona bir temizlik yaparım alamadan gider.benimkide yazlığındayken ( daha ilk gidişim ve tepe gibi hamileyim ) " ben bulaşıkları makinaya yerleştirmeyi sevmiyorum sen yerleştir demişti. eşim gelip almıştı elimden kocacım kendi yerleştirdi.amannn benimkinin bana yaptıklarını yazsam buranın sayfaları almaz.hele doğumuma geldiğinde yaptıkları.8 günlük lohusayım beni kendi evimden kovdu ama o gece kendi gitmek zorunda kaldı.en iyisi görüşmemek.ne sesini duyuyorum ne kendisini görüyorum.
Esim simdilik gorusmuyor.. Ilerde gorusmek isterse engel olmam, bunu yapmaya hakkim yok diye dusunuyorum..sonucta evladi. Yarin bigun bizde kayinvalide olacagiz bizim gelinimiz bize oyle bisey yapsin istermiyiz..haktan yanayim herzaman..oglunu torununu gorme hakki var gorebilir..ama benim icin bitmistir.konuşma derim ama ben olsam eşimi ve çocuğumu yalnız göndermezdim
ben burda göndermemeyi kasdetmedim sende onlarla git mesafeli olursun geldikten sonrada telefonla falan konuşmazsınEsim simdilik gorusmuyor.. Ilerde gorusmek isterse engel olmam, bunu yapmaya hakkim yok diye dusunuyorum..sonucta evladi. Yarin bigun bizde kayinvalide olacagiz bizim gelinimiz bize oyle bisey yapsin istermiyiz..haktan yanayim herzaman..oglunu torununu gorme hakki var gorebilir..ama benim icin bitmistir.
"Ondan nefret ettiğimi sanırken ölümü adeta beni yıktı." bu cumleniz beni cok etkiledi gercektenBen kayınvalidemle hiç bir zaman anlaşamadım. Hayatımda yaşamadığım üzüntüleri yaşattı bana. Son olayımızdan sonra görüşmedim ama 1,5 yıl sonra genç sayılabilecek bir yaşta vefat etti. Ondan nefret ettiğimi sanırken ölümü adeta beni yıktı. Çok üzüldüm keşke dedim sürekli. Ben hep haklıydım buna hala inancım tam ama eşimin annesiz kalışına, onun üzülmesine hemde böyle küs bir şekilde ölmesine daha çok üzüldüm.
Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz.Aslında hissettiklerim yazıya döktüklerimden daha yoğun. 2 yıl olmak üzere kvmi kaybedeli."Ondan nefret ettiğimi sanırken ölümü adeta beni yıktı." bu cumleniz beni cok etkiledi gercektenAllah korusun oyle bisey olsun istemem, Allah onu cocuklarina bagislasin..
Cok uzuldum sizin adinizazor bi durum olsa gerek, Allah yardimciniz olsun..
peki ne kadar oldu vefat edeli?
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
inanin onu hissettim yazdiklarinizda ve kalbim sizladi, cok uzuldum..baska cocuklari varmiydi kayinvalidenizin?Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz.Aslında hissettiklerim yazıya döktüklerimden daha yoğun. 2 yıl olmak üzere kvmi kaybedeli.
aynen oyle biri malesef..Kv cirkef biri sanirim.araya mesafe koy bayramda seyranda gorus ondada mesafeli ol bence
sizin sebebiniz ne peki? ve ne kadar zamandir gorusmuyorsunuz?Ben gorusmuyorum kv ile
Eski konularimdan gorebilirsinizsizin sebebiniz ne peki? ve ne kadar zamandir gorusmuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?