Sonuçta benim işim orda mecbur orda oturucaz diyo ama tayin isteyebilir nasıl söyleyebilirim istemediğimiSakin yasama mersinde. Ikna et. Ikna olana kadar soyle.
Uzakta oturalım gelsin isterse çok uzun kalsın ama yakın olursa problemler olur diye düşünüyorum ben gitmesem suçlu ben olurum kendisine söyleyemiyourm beni yanlış anlar diyeBu işler pamuk ipliğine bağlıdır.Dibdibe oturursunuz ayda 1 görürsünüz,uzakta oturursunuz her gün görürsünüz...Ailesi kalabalık olması kötü birşey mi?Bence çok da güzel.Başka şehirde kalsanız belki de 1 ay 2 ay kalmaya gelecek,ama aynı şehirde siz isterseniz gidersiniz...Eşinize bağlı bir durum aslında.
canım bence bu konuda hiç anlayışlı olma,önce zaten h.sonu gideriz der sonra önünü alamazsın..bı yerleştınmı gitmekte istemez baska şehire baştan hiç taviz verme.benim sevgilim anlayışlı falan da deme oku forumda kayınvalidelerle alakalı bölümü neler göreceksin.gerçi evi ne kadar yakınlıkta tutacaksınız o da onemlı,kayınvalidenlerin kişiliğide önemli vs. vs.Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse kendisi memur ben de ilerde atanıcam fakat yaşayacağımız il konusunda ayrı düşüyoruz..
Onun ailesi mersinde benimki konyada ben ikisinin ortasında bir il istiyorum o ise şu an mersine atandı orada yaşamak istiyor..
Mersini istemememin nedeni ailesi çok kalabalık kaynana görümce kayınpeder elti falan sürekli içli dışlı olmaktan korkuyorum..
Sonuçta bizim de bir özelimiz olucak ailesini sevmediğim için değil seviyorum ama sürekli içli dışlı olmak istemiyorum..
Bunu sözlüme söyleyemiyorum sadece şunu diyorum:
Kendi ailemde olmak üzere yakın oturmak istemiyorum dediğimde bana ''aşkım benim zaten seni evin üst katına almıcam evimiz dipdibe olmıcak'' diyor..
Ve evli olan abisi de mersinde ondan örnek veriyor haftasonu geliyorlar bazen haftasonu bile gelmiyorlar diyor..
Bilmiyorum ne yapıcağımı arkadaşlar nasıl ikna etmeliyim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Bi özelimiz kalmıcak ben sürekli içli dışlı olmayı seven biri değilim eşimle yalnız vakit geçirmek isterim gidersem haftada bir giderim fakat onlar sık gidip gelmek isterlerse problem çıkmasından korkuyorum..Sevgilimde kalabalık ailede büyümüş ya o da sürekli gitmek isterse gibi soru işaretleri var kafamda..Neden bu kadar korkuyorsunuz? sonuçta aynı apartmana taşınacak değilsiniz. Eşinizin ailesi orada olduğu için kendisi de orada büyümüş tüm çevresi orada belli ki orada daha rahat edecek hiç bilmediği bir yere gitmektense ama siz daha sevgiliyken korkuyorsunuz her ne kadar ailesini seviyorum da deseniz en baştan ipleri koparıyorsunuz aslında hiçbirşeylerini görmeden mesafe koymak uzaklık koymak istiyorsunuz ama her aile aynı değildir ki bir de ufak tefek sorunlar yaşansa ki yaşanabilir de o zaman hiç gözünüz görmeyecek irtibatı keseceksiniz demek ki mesela ben ailemden 5 saat uzağa geldim eşimin işi burada başka yere tayin aldıramaz mesleği gereği zaten aldırsa sudan çıkmış balığa döner senelerini vermiş. Ayrıca bir şehirde iki karı koca yalnız kalmak hiç güzel bir şey değil ihtiyacınız olduğunda kimseyi bulamamak çok zor birinden birinizin ailesi olmalı kalabalık görüşmek iyidir tek daha zor benim sadece kaynanamlar var kayınbiraderim yurt dışında görümcem yok bayramlarda burada olduğumuzda bir kaynanamlara gidiyoruz bitiyor evimize pek gelen giden olmuyor akraba yok herkes bir yerde.
Bunu bi şartla kabul ederim o da sevgilimin bana söz vermesi gerekli ailesi konusunda her şey benim istediğime bağlı olucak ben zaten koparmam onu ailesinden haftada bir 2 haftada bir gideriz..vallahi aynı evde kyv ile benim sabrım 10 gün arkadaşım ayrı ev tutup yaşadığımız yere getirmemdeki ana neden bu ev ev üstüne olmuyordu önceki görev yerlerimizde gelir 1-1,5 ay kalırlardı benim cinler çıkardı bir noktadan sonra ne kadar iyi olsakta ağır geliyor o yüzden aynı kentte ayrı oturmak sorun değil inan bence
Ben ailesini sevmiyorum istemiyorum demiyorum uzak olalım misafir olarak gelsin istediği kadar kalsın ama yeter ki mesafe olsun içli dışlı olmayı istemiyorum bizim de bi özelimiz var sonuçtaMadem esinizin ailesinden bukadar rahatsizsiniz , ozaman gidin ailesiz kimsesiz biriyle evlenin yahu.
Aile bu , uzak bir sehirde kimsesiz gibi yasamakta nedir allah askina bazen insanlari anlamak gercekten zor.
Ne kadar güzel maşallah size..içli dışlı olmak veya olmamak, aynı şehirde veya ayrı şehirlerde olmakla sağlanmıyor canım
ben kv ile yan yana binalarda oturuyorum
içli dışlıdan kastın nedir bilmiyorum ama birbirimize oldukça saygılıyız
çekirdek ailem dışında onlar da benim ailem
ve yakın oturmanın çok faydalarını görüyorum
hep iki kişi, hep sağlıklı, hep sıkıntısız bir hayat geçmiyor
sıkıntımız olduğunda desteklerini hiç esirgemezler
aynı şekilde onların sıkıntısı olduğunda biz de evlat olarak yanlarında oluruz
kültürde, görgüde ve görenekte farklılıklar, iletişimde kopukluklar varsa istersek dünyanın bir ucunda olalım sorun yaşanacaksa yine yaşanır
allah tamamına erdirsin canım
Evet ben de öyle düşünüyorum kesinlikle tek haftasonuyla kalmaz mesela haftaiçi gelseler ben yok gelmeyin mi dicem hayır..canım bence bu konuda hiç anlayışlı olma,önce zaten h.sonu gideriz der sonra önünü alamazsın..bı yerleştınmı gitmekte istemez baska şehire baştan hiç taviz verme.benim sevgilim anlayışlı falan da deme oku forumda kayınvalidelerle alakalı bölümü neler göreceksin.gerçi evi ne kadar yakınlıkta tutacaksınız o da onemlı,kayınvalidenlerin kişiliğide önemli vs. vs.
ikna konusuna gelince sen istediğin yerleri tercih et,zaten 1 senen dolmadan eş durumundan yararlanamıyorsunuz ya sen gel dersın mesela..
Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse kendisi memur ben de ilerde atanıcam fakat yaşayacağımız il konusunda ayrı düşüyoruz..
Onun ailesi mersinde benimki konyada ben ikisinin ortasında bir il istiyorum o ise şu an mersine atandı orada yaşamak istiyor..
Mersini istemememin nedeni ailesi çok kalabalık kaynana görümce kayınpeder elti falan sürekli içli dışlı olmaktan korkuyorum..
Sonuçta bizim de bir özelimiz olucak ailesini sevmediğim için değil seviyorum ama sürekli içli dışlı olmak istemiyorum..
Bunu sözlüme söyleyemiyorum sadece şunu diyorum:
Kendi ailemde olmak üzere yakın oturmak istemiyorum dediğimde bana ''aşkım benim zaten seni evin üst katına almıcam evimiz dipdibe olmıcak'' diyor..
Ve evli olan abisi de mersinde ondan örnek veriyor haftasonu geliyorlar bazen haftasonu bile gelmiyorlar diyor..
Bilmiyorum ne yapıcağımı arkadaşlar nasıl ikna etmeliyim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
canım gün gelir dört gün üst üste görüşülürNe kadar güzel maşallah size..
Ben kendi ailemden uzaktayken onlarla sürekli pikniklere gezmelere gitmekten zevk alamam eşimle vakit geçirmek istiyorum haftada bir gün gidilir olur ama haftanın 4 günü de birlikte olmak doğru değil..
Zaten bunları kendisine söyleyemiyorum yanlış anlar diye keşke söyleyebilsem
canım saygılı bir ilişki varsa iki taraf da zaten anlayışlı olurNe kadar güzel maşallah size..
Ben kendi ailemden uzaktayken onlarla sürekli pikniklere gezmelere gitmekten zevk alamam eşimle vakit geçirmek istiyorum haftada bir gün gidilir olur ama haftanın 4 günü de birlikte olmak doğru değil..
Zaten bunları kendisine söyleyemiyorum yanlış anlar diye keşke söyleyebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?