İkna edemiyorum sizin bi çözüm yolunuz var mı ne şekilde ikna edebilirim
Umarım bizim de öyle olurcanım gün gelir dört gün üst üste görüşülür
canım saygılı bir ilişki varsa iki taraf da zaten anlayışlı olur
bizim gitmek için kesin, sert kurallarımız yok
öyle oluyor ki günlerce görüşemiyoruz
öyle bir gün geliyor ki sık görüşüyoruz
hele bebiş olduktan sonra ben ihtiyacım oldukça arıyorum
onlar da ikiletmeden geliyorlar
ön yargılı olma derim canım
bir çok şey yaşamadan bilinmiyor
Ne kadar güzel maşallah size..
Ben kendi ailemden uzaktayken onlarla sürekli pikniklere gezmelere gitmekten zevk alamam eşimle vakit geçirmek istiyorum haftada bir gün gidilir olur ama haftanın 4 günü de birlikte olmak doğru değil..
Zaten bunları kendisine söyleyemiyorum yanlış anlar diye keşke söyleyebilsem
cnm nişanlın şimdiden laf dinlemiyor bu bir
ikincisi abimler bile haftasonu geliyor demiş bu demek oluyorki sen her hafta sonunu onlarla geçireceksin.
lafı sözü kavgasıda cabası
burnuma pek iyi kokular gelmedi. eşin biraz aileci. sen onu değil o seni ikna edecek gibi
Ah bunu bi de ona anlaatabilsem..mesafe en güzeli....
haklısın böyle düşünmekte...
Nasıl peki memnun musunuzbende hep öyle isterdim büyük konuşmuşum. Kendi aileme 1000km uzakta, eşimin ailesi ve bilimum akrabalarınada 5 dklık yakınlıktayım ve çıldırazağımmmmm
Umarım bizim de öyle olur
Peki eşinizin ailesine tavrı nasıl
Sık gitmek istemiyor mu
Belki de siz eşinizden dolayı şanslısınız..
Mersinliyim ben de mersin de yaşarsanız geçim sıkıntısı çekemezsiniz kolay kolay herşeyi ucuz çünkü,kayınvalideniz ile aynı yerde oturmuyacakmışsınız farklı ilçeden ev tutabilirsiniz.Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse kendisi memur ben de ilerde atanıcam fakat yaşayacağımız il konusunda ayrı düşüyoruz..
Onun ailesi mersinde benimki konyada ben ikisinin ortasında bir il istiyorum o ise şu an mersine atandı orada yaşamak istiyor..
Mersini istemememin nedeni ailesi çok kalabalık kaynana görümce kayınpeder elti falan sürekli içli dışlı olmaktan korkuyorum..
Sonuçta bizim de bir özelimiz olucak ailesini sevmediğim için değil seviyorum ama sürekli içli dışlı olmak istemiyorum..
Bunu sözlüme söyleyemiyorum sadece şunu diyorum:
Kendi ailemde olmak üzere yakın oturmak istemiyorum dediğimde bana ''aşkım benim zaten seni evin üst katına almıcam evimiz dipdibe olmıcak'' diyor..
Ve evli olan abisi de mersinde ondan örnek veriyor haftasonu geliyorlar bazen haftasonu bile gelmiyorlar diyor..
Bilmiyorum ne yapıcağımı arkadaşlar nasıl ikna etmeliyim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Malesef ki çalıştığı yer ailesinin evine 5 dk uzaklıkta ve orda devam ederse evimizde o civarlarda olur ancak ben atanırsam benim okuluma yakın bi yerden tutarız öyle daha uygun olurMersinliyim ben de mersin de yaşarsanız geçim sıkıntısı çekemezsiniz kolay kolay herşeyi ucuz çünkü,kayınvalideniz ile aynı yerde oturmuyacakmışsınız farklı ilçeden ev tutabilirsiniz.
Sevgilim ailesine düşkün olduğu kadar bana da düşkün bana sen benim annem babam herşeyimsin yeri geliyo kardeşlerimden bile yakınsın der..Valla huzursuzluk cikaran her türlü cikarir ama uzaklikta en rahati..bi ev olduğunu anlıyorsun seninde bi evinoolduğunu artık yuvan olduğunu anliyolar..baska türlüsü sikinti..oglunubkiskanan kv, cocukmussun muamelesi yapar huzur bozar surqt asar her sikintisini size yansitir maddi manevi..dusunmez yani bu cocuklqrin derdi varmi iyimi kötümu paraları varmi yokmu vs vs bu liste uzarrr gider..ama su da var sen calisirsan her dk estiginde gekemezler..hafta sonuna da siz gidersiniz yada hafta ivi is cikisi giderbyemek sohbet vs halleder haftasonu kendinize ayirirsiniz...huzurunnanahtarm mesafe..yuz vermemek. .saygini bizmaan ezdirmemek kendini..ve ne istiyosan onu yapman. .sen onlar kirilmasin uzulmesin diye düşünürsün ama onlar bunu gorevinmis mecburmussun gibi davranir..bu isler zor anlayacaginn
Ah uzak tutmak istediğimi söyleyebilsem sevgilime.. Nasıl söylemeliyim sizcegüzelim kaynanamla aramda 1 apartman var,evi uzak tutturmak mümkün olmadı.
aaman diyim uzak ol ;kafan rahat olsun
Siz gerçekten iyisiniz bazıları tahammül edemeyebilir sizin yerinizde olup ama eşinizin ailesi de oldukça anlayışlı görünüyor..eşim ailesine karşı çok sevecen ve saygılı
erkek evlat olarak yapması gereken her şeyi yapar
ama bana da çok değer verir
yan apartmanda olduğu için eve gelmeden beni aradığı gibi annesini de arar, ihtiyacını sorar
varsa alır bırakır
bir çok gelin bunları sorun ediyor, ben etmem
annesine değer veren erkek eşine de değer veriyor, yaşıyorum bunu
canımız sıkılırsa beraber gideriz
bazen benim canım istemez, bazen eşimin canı istemez
haftada bir kere beraber yemek yeriz
kv her şeyi hazırlar, görümcem de eşiyle gelir
yani mutlu oluruz, mutlu ederiz
ama çok özel bir durum vardır gitmeyebiliriz, haber veririz
kimse sorun etmez
Ay çok iyi dedin valla ağzına sağlık..Bunun iknası yok.
Ya kabul edersin ya ayrılırsın.
Erkekleri analar doğurdu da bizi dana doğurdu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?