- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi maharetcan
-
Eşinizle ilişkiniz 200 tl kaybettim diyemeyecek şekilde mi? Canımız sağolsun der geçersiniz. Olacağı varmış. Bu kadar üzülmeyin. Ben 200 tl kaybetsem anlatır güleriz mesela çünkü sakarım, unutkanım. Benden de beklenirKızlar sabah indirim olan markete uğradım , hani şu salı ve cuma günleri indirim yapan , ama arabadan inerken cebime koyduğum 200 lira uçmuş gitmiş nereye gitti anlamadım , kasada elimi cebime attım ama para yokçok üzgünüm , arabaya geri gidip para getirdim yeniden, kasiyere de söyledim 200 lira cebimdeydi ama kayıp şimdi diye , sağ sola baktık ama yok yok yok, gitti param , biraz indirimli ürün alacağım derken 200 TL’den oldum , 135 TL lik alışveriş bana 335 TL ye patladı yani çok üzgünüm işe geldim ama moralim çok bozuk , teselliye ihtiyacım var sanırım , eşimle de paylaşmak istemiyorum durumu
Şuan ona kızgınım da ondan , zaten dalgınlığım o Kızgınlık yüzünden olduGeçmiş olsun, kaybettiğinizin kat kat fazlası geri gelsin inşallah.
Hep söylerim cebinize para koymayın diye yakınlarıma. Düşüyor, uçuyor, biri çekip alıveriyor. Cüzdan bunun için var. Paraya kıymet verirsen, seversen daha çok gelir sana derdi büyükannem. Ondan öğrendim cebimdeki her kuruşu Atatürkleri aynı yöne bakacak şekilde değer sırasına göre cüzdanıma dizmeyi. Batıl inanç ama ben seviyorum.
Eşinize neden söylemiyorsunuz? Ne olacak ki? İnsanlık hali.
Olabilir ya , uğraşamadım o kadar işe gelecektim , arabadan markete giderken de düşürmüş olabilirimKameralara bakmalarini rica etseydiniz kuzum belki biri aldi ne belli?
Bana d a arabadan gelirken düşürmüşüm gibime geliyoMuhtemelen cebinize koyarken yere düşürdünüz. Geçmiş olsun. Market kalabalık mıydı?
Telefonla ara kuzum sor bi icinde kalmasinOlabilir ya , uğraşamadım o kadar işe gelecektim , arabadan markete giderken de düşürmüş olabilirimkamera kaydı istesem mi acaba ? Zaten öyle alelacele oluyor ki , virüsten dolayı acele ile girip çıkmak istiyorum , bi de eşime Kızgındım, dalgındım
Markette düşme ihtimaline karşı kamera kayıtlarına bakabilirsinizBana d a arabadan gelirken düşürmüşüm gibime geliyo
Market pek kalabalık değildi
İnsanlar tatilde sanırım
KıZdım eve t ve gerçekten ders çıkardımcebinize koyarsanız paranın düşmesi kaçınılmaz maalesef.
çok büyük bir para değil, üzülmeye gerek yok ama ben yerinizde olsam kendi ihmalkarlığıma kızardım ve ders çıkarırdım.
Cebinizden bişey alıp çıkarırken düşmüştür. Evet hayat şartları çok zor ama sağlık olsun demekten başka yapabileceğiniz bişey yok. Belki markette kamere kayıtlarını izleyebilirsiniz ki markette düşüp düşmediği ya da biri alıp almadığı konularında da bi netlik yok.Kızlar sabah indirim olan markete uğradım , hani şu salı ve cuma günleri indirim yapan , ama arabadan inerken cebime koyduğum 200 lira uçmuş gitmiş nereye gitti anlamadım , kasada elimi cebime attım ama para yokçok üzgünüm , arabaya geri gidip para getirdim yeniden, kasiyere de söyledim 200 lira cebimdeydi ama kayıp şimdi diye , sağ sola baktık ama yok yok yok, gitti param , biraz indirimli ürün alacağım derken 200 TL’den oldum , 135 TL lik alışveriş bana 335 TL ye patladı yani çok üzgünüm işe geldim ama moralim çok bozuk , teselliye ihtiyacım var sanırım , eşimle de paylaşmak istemiyorum durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?