Kaynana deyince ...?

dedim ya en temizi tabi ki olgun insanlarınız saygısızlık felan yapamayızzzzzzzz ama uzak durma lüxümüzde olsun yani bende aynen senin gibi düşüünüyorum

Ah canım ya nasılda guzel dedin
Ama daha nişanlıyız iste

Kociş askerde

Hayırlı tezkereler tatlım.Benimkide gitmedi askere bende bekleyeceğim yaza sizler gibi :26:
Telefon,sms.ve msn ile rahat bırakmayın diyecektim ki senin bu imkanlarında yok.Olsun asker ocağı karakterini etkilermiş bir erkeğin.Ben çok istiyorum benimkinin gitmesini.Anneci hali değişir,yeni ailesinin ne demek olduğunu,özlem çekmenin ne demek olduğunu anlar belki.Ayrılma provası gibi olacak kıymetimi bilsin.

Benim kayınvalide emrivaki yaptı yarın bana gelecekmiş,yemek yapacakmış.Ben tam mutlu bir şekilde yemeğe giderken öğreniyorum bunu.Tepkilerim:"kime,bize mi,Ne yemeği yapması,Ben yemek yapamıyormuy muşum ki yemek yapacakmış?Benim mutfağımda hemde!Nerden çıktı şimdi bu?Ben eşekbaşı mıyım bana sorma gereği duyulmuyor!Misafir plan yapmaz ,misafir gibi bulduğunu yer gider..." eşimin bana cevabı "annem misafir değil!" ben şok !
Yarın gelsin bilirim ben onu çatlatmasını.Oğlunun aldığı hediyeyi dayayım burnuna,birde "Beni çok seviyor, bir dediğimi 2 etmiyor.Bu telefona 1 ay önce çok güzel ama çok pahalı gücümüz yetmez borç harç içinde demiştim unutmamış canım benim gidip almış.Kıyamıyor karısına"diyim gülerek

Son düzenleme:
Kayınvalide deyince aklıma yaptığı muhteşem dolmalar börekler tatlılar geliyor
Acıktım mı ne

Severim ben onu yaa canım benim,geçen gün 3 çocuğumu da çok seviorum dedi.
Ben 2 çocuğu var 3 çocuğu nası sevio die düşünürken eşim bana bakıp pis pis sırıtıyodu

nişanlılık esittir ömür törpüsü

bu defa inat ettim on gün oldu dun nişanlım kıyamet kopardı ara die aramadım bide dedimki arasa bile açmıcam artık ne kadar ekmek o kadar köfteeeeeeee

bende birkeresinde aynen .öyle inat etmisdim aramicam demistim 2 bucuk haftada aramamisdim daha sonra bunlarin yakinlarinin dügünü vardi benide götürmüsdüler ozamandan beri kizdigim bisey olursa aramiyorum bir hafta falan ztn kendi hemen anliyo hatasini

haha süper fikirmis vallahi eminim kiskancindan catlarda patlar sinir olur bakj gör bende yildönümümüzde yapcam 1 ay sonra 5 sene olcak beraber olali dur bende ozaman yapim bu dedigini biz sevgililer günü kutlamadik bu sene :)

haha süper fikirmis vallahi eminim kiskancindan catlarda patlar sinir olur bakj gör bende yildönümümüzde yapcam 1 ay sonra 5 sene olcak beraber olali dur bende ozaman yapim bu dedigini biz sevgililer günü kutlamadik bu sene :)

Yap tatlım yap yüzündeki ifadeyi görmeliydiniz çok mutlu oldum haha

Son düzenleme:
Evime geldiğinde; attığım biten bulaşık deterjanının kutusunu çöpten çıkarıp da, içine ağzına kadar su doldurarak, lavabonun en baş köşesine koyan EKONIMİ PATRON'u geliyor....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. benim bazı konularda endişelerim var. erkek arkadaşım var . ciddi düşünüyoruz . mezun olmama yakın annesi ve ablasıyla tanıştırıcak. ama onun anlattıklarına bakarak kayınvalide olcak hanımdan korkuyorum resmen.yani mutsuz olmaktan korkuyorum. otoriter herkesinin akrabalarının bile üzerinde eli var. erkek arkdşm ise annecii değildr tabiki sever aama annesinin bu hatalarını hep bana ve annesne söylüyor.. haklının yanında olan beni koruyan destekleyen bi yapısı var. annem sana laf söylerse benim neler yapabileceğimii tahmin edebiliyomusun diyor.
bana aşkım derse.. boyu devrilisicee bana bikere annecim deemedin diyomuş
ama ben korkuyorum ya annesi hayatımızı zorlaştırırsa diye.. kayınvalidesii böle olann hanımlar eşinizi çok sevmenize rağmen pişman oldnuz mu evlendiğinze?

Son düzenleme:
Bugün kayinvalidemle konustum ve cok mutluyum, sesini duymak beni cok rahatlatiyor, özlemisim resmen telefonu kapatinca anladim.
Her zaman yaninda olacagim, onu anneme verdigim degeri verdigim kadar verecegim.
Sevgi verirsen, sevgi alirsin.
Saygi gösterirsen, saygi görürsün......bunu hep böyle yaptim hepde karsiligini aldim bu hayatta.

bende aramadım normalde üçgüne bir arardım ongün oldu hiç aramadım baktım ki dün arıyolar konuştuk felan ama mesafeli soguk

bizi bu hale getiren o cirkef ve sinsi kaynanalar sagolsun eserleriyle övünsünler hihh ben vallah basta böyle degildim cok severdim ama bakdimki yüz verdikce tepeme cikiyorlar artik hic tinlamiyorum

valla sagları solları belli olmuyoo hele ki kızları varsa yanlarında ohooooo havalarından geçilmiyo

valah canim senin yazdiklarini okuyunca kendimi okuyormus gibi oldum ama ben daha henüz evlenmedigim icin pisman oldum yada olmadim diyemicem ama söyle söylim esin eger sana deger veriyorsa seni eezdirmicek bir karaktere sahipse sende kaynanamin söylediklerini takmam saygida kusur etmem ama bildigimi yaparim diyorsan sorun cikacagini düsünmüyorum ki inan bana müdahale etmek icin ellerinden geleni yapiyorlar her firsatta bir laf sokmaca benim dedigim olcak ayaklarindan gitmeler falan muhakkak olcakdir

peki yakinmi oturacaksiniz konusdunuzmu bu konuyu

valla sagları solları belli olmuyoo hele ki kızları varsa yanlarında ohooooo havalarından geçilmiyo

vallah hic havalanmasinlar allah öyle bir söndürürki havalarini o kizlarindan hayir gelmediginde gelinlerinin eline bakarlar ay hicmi düsünmüyorklar ya ölümlü dünya ne gerek varki bukadar sogutmaya insani kendinden birak herkes kendi hayatini yasasin birbirleriini yesinler kari koca sanane dimi ama sen sanki hicmi kavga etmedin kocanla ama yoook illa herseye karisacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…