Tatlım sana bir abla nasihati:ne koparırsan o kar kalıyor yanına.Ben bunu yaşadım ve öğrendim.Sen sanıyor musun biz yapamadık diyecek ilerde .Sizin aldıklarınızı da sahiplenecek oğluda ödüyor ya sonuçta.Oğlu onun malı ,oğlunun parasıda onun parası.Zihniyet bu.Bak bize,düğünü ben yaptığım halde anlatırken Hope'un memleketinde düğün yaptık burada da nikah yaptık diyorlar.Oysa biz eşimle aldık 2 şahit gittik nikah salonuna.Ne eş ne dost vardı yanımızda.Zaten nişanlılığım süresince şunu gördüm bunlar sürekli evde benim ailem yaz aylarında günde 3 düğüne gider bunlarda tık yok.Düğün dernek çevre işi sen sayıp gidersen sana da gelirler sen gitmezsen kimse de senin özel gününe ortak olmaz.Ben bayramlarda gidiyorum aileme ,annem bir sürü hediye çıkarıyor beğendiğimi alıp getiriyorum 8.aya girdik daha kayınvalidem bir bardak göstermedi buda sizin için tebriğe gelenlerin hediyesi diye.Eee zaten düğüne 10 akrabası gelmişti "nerede sizin çevreniz eş dost hiç mi gelmemiş annene "dedim eşime."Yok "dedi bana.Dediğin gibi güvenme gelecek hediyelere.Birde durum buyken bu kadın bize düğün yaptıracaktı ya burada ona hayret ediyorum.10kişiyle düğün yapacaktık koca salonda.Oturur ağlardım vallahi.
İsteyen hatta çoğu zaman arsızlaşan insanlar kıymetli oluyor.Bana da verdiği 2 halı.eve istiflemiş bekar çocukları için malzemeleri.Heryere borç takmış o halılar bize 50bin lira banka borcu olarak döndü.Kadın bunun üstüne bana diyor ki beğenmez kullanmazsan bir daha vermem sanki kendi çalışıp almış gibi.4 yıl sokağa atılan bu parayla dünya kadar halı alırdım ben!!!
ablacim gercekden haklisin cevremdeki herkes aynisini söylüyor hani kücük seylerle mutlu olmayi ögrendim herkes diyor iste isteklerini erteleme yapsinlar ilerde dahada yaptiramazsin hem istemesen iyimi dicekler ? HAyir agzimla kusda tutsam iyi demediler demezlerde biliyorum.. ama bende napim arada nisanlim olmasa gercekden yüzlerine bile bakmam sirf onun hatri icin saygida kusur etmiyorum sevecen yaklasiyorum cünki nisanlim cok etkileniyor gercekden stresden yüzü kasik kadar kaldi bu seferde ben huzursuz oluyorum aramiz bozuluyor tersliorum kalbni kiriyorum nisanlimin bunuda hic istemiyorum cünki haketmiyor..
hakkini hayatta yiyemem hicbir istegimi eksik etmemeye calisiyor elinden geleni yapiyor gercekden beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor ki ediyorda allah icin.. Annesinin sözüyle hareket etmiyor ama tabiki her evlat kadar oda annesine deger veryor versinde zaten itip kakmasini istemem bende zaten.
ama zoruma gidiyor yapilmasi gereken herseyi cok iyi biliyorlar islerine gelmeyenleri bilmemezlikden geliyorlar ya ölüyorum ilk gelinine yaptigi altinlarin birini bile yapmadi bana nisanliyken kizin kollarini altinlarla donatmis bana gelince bir alyans takildi bir sene oldu nisanliyim hicbiseylerini görmedim ha allaha sükür huzurum yerinde baslarda hep takiyordum onlari huzurum bozuluyordu aramiz bozuluyordu bakdimki olcak gibi degil bende artik takdik deyisdirdim güleryüzlü davraniyorum nisanliminda basinin etini yemiyorum huzurumda bozulmuyor.
gecengün kayinvalidemlerdeydim bana geldi dediki kurban bayraminda sana bilezik almak istiyordum ama olmadi iste dügünde hepsini bir takarim falan bende dedim önemi yok onlar alinir önemli olan agiz tadimiz bozulmasin benim sizin altininiza ihtiyacim yok demek istedim ama tabi istedigi gibi anlamisdir o kesin ama herkes kendine yapar ne ekersen onu bicersin ilerde yüz yüze bakcaz ben saygimda kusur etmem ama onlarda beni kirmaya devam ederlerse cok cok gidip gelmem olur biter ki bunuda insallah basarabilirim ben daha iclerine girmeden sogudum hepsinden birde ayni apartmanda olunca napcam cok merak ediyorum benim tek istegim hergün hergün asagi inmemek esimle evimde yiyim icim istiyorum ama insallah basarabilirim insallah esimde evlendikden sonra deyismez ozaman zaten hicbirsey umrumda olmaz
Sen iste ama nişanlından değil annesinden iste.Yalnız kaldığınız biran ....... yı ne zaman alacaksınız anne diye sor.Hatta emrivaki yap.Sarafa beraber git mesala sen önceden seç herşeyini bunu beğendim de tuttur orda.Ben seni anlıyorum bende eşimle çok tartıştım şimdi senin ailen demiyorum 1 haftadır pervane peşimde.Ben huzursuzum sadece şöyleki eşim geçen gün çaydanlığı yaktı ardından gardrop çekmecesini kırdı yanlışlıkla yaptı ama bana geldiler tabi "kendin almadın diye böyle hor kullanıyorsun değil mi parasını sen vermiş olsaydın eşya kıymeti bilirdin...vs"dedim eşime.Sonra üzüldüm söylediklerime ama düşün bana enayiymişim hissini yaşatmışlar ki bunun tepkisini veriyorum eşimede.
aynı ev olayına da üzüldüm açıkcası keşke ayrı bir ev düşünseydinizen azından 2-3 haftada bir görürdün böyle hergün dipdibe ııııyk!ÇEKİLMEZ.
gelenek görenek diye düğünümde herşeyi ailemin üzerine yıkan sonrada gelip düğünde bana hediyelk biatene bilezik takan 30 milyarlık borçla istanbul köşelerinde ne yapıyorsunuz demeyen borcumuz var dediğimde aç gözlü gelin diyen aşağlık mahluk geliyor aklıma bu konuyu kim açtı dertlerim depreşti valla
Sayesınde gunahkar olmam gelıyor
her aklıma geldıgınde kulaklarını cınlatıyorum bosuna gunaha gırıyorum
şu anda ayagı kırık evınde yatıyo o aklıma gelıyo..nasıl yapsam ıslerımı nasıl ayarlasam da gıdıp baksam duasını alsam dıye dusunuyorum...
annemı ne zaman arasam yada gorsem konusu kesın acılır ve ıllakı ıcımı dokerım bısı yapmasada nefret edıorm ondan ya falan derım keske demesem ama olmuyo tutamıyorm dılımıhahah bak bu iyidi aynen ya bak onun yüzünden günaha giriyorum ama varya konusmayincada insan cok takiyor kafasina vallah
annemı ne zaman arasam yada gorsem konusu kesın acılır ve ıllakı ıcımı dokerım bısı yapmasada nefret edıorm ondan ya falan derım keske demesem ama olmuyo tutamıyorm dılımı
ZAMANINDA IMA ETMSTIRDE ONDAN OLE GELIODRay varliklari yetiyor sekerim vallah birsey yapmasina gerek yok her kurdugu cümle batiyor bana nedense vallahi sanki her söyledigi seyde birsey ima ediyormus gibime geliyor ya
Kaynana şekeri
ZAMANINDA IMA ETMSTIRDE ONDAN OLE GELIODR
evet dogru zamaninda cok etti cok uyuz ya vallah bir görseniz böyle bir gülüsü var saf biri olsa cok tatli neseli kaynana diye sever ama bakislari öyle fenaki cok tehlikeli ya benim kaynanam
Beni seviyor.. gerçek kızı gibi davranıyor..beni kırmaktan çekiniyor.. ben sinirlym o beni alttan alıyor bazen.. ben diyetteyim evde yiyeceğim bişey olmayınca evdekileri almaları için seferber ediyor... şimdi bu insana nasıl kaynana derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?