Kaynana deyince ...?

vallahi canim masallah demek lazim senin kayinvalidene numunelik bir kaynana modeli yok yani bana böylesi denk gelmedi sans meselesi ya vallah demekki böyleleride var

allah başımdan eksik etmesin faydasını çok gördüm.bi insan hiç mi büyüklük kaynanlık taslamaz.. bana bi tek konuda bağırıp kızıyor terlik giymiyorum üşütüyorum diye düşünün artık :) ama ben bu iyi niyetini iki sebebe bağlıyorum saygıma ve oğluna düşkünlüğüne...ama bu öyle bi düşkünlük ki ona duydğu sevgi bana yansıyor... onu seviyorum...

vallahi canim ne diyim allah agiz tadinizi bozmasi gercekden kiymetini bil ozaman kaynananin ama gercekdende dogru biliyormusun evladini seven anneler gelinlerinide seviyolar genelde ama benim kaynanam kendinden baska kimseyi sevmez o yüzden bizide sevmiyor.. ay keske benim kaynanamda bana sadece öyle kizsa terlik giymiyorum diye yani benimki mübarek her halta mana buluyor

ay yaslaninca bizdemi böyle oluruzki?

sanmam.. benim kaynana modelim var yaa.. onu anımsadıkça daha da iyi yürekli bi kaynana olurum sanırım.. en azından çocuklarımdan çıkar sağlamaya çalışmam .. aksine elimden geldiğince onlara faydalı olmaya çalışırım..

Arayyayıp sormaması
ogluna beni aramıyo demesi
oglunun bana sen nie annemi aramıosun demesi
benmde annesini arayışım
bir de ssizz laf sokuşlar

ya bende senin gibi düsünüyorum canim ama bazende diyorum ya bu ne niye her kaynana ayni acaba kaynana olunca milletin ruh halimi degisiyor yoksa hepmi karakterleri böyleydi bilemiyorum ya cok garibime gidiyor onlarda genc oldular anlamalari lazi helede benim kaynanam gibi genc kaynanalar dahada beter oluyorlar yaslilarda yine biraz ölüm korkusu oluyor ya biraz daha yumusuyolar yas ilerledikce

Arayyayıp sormaması
ogluna beni aramıyo demesi
oglunun bana sen nie annemi aramıosun demesi
benmde annesini arayışım
bir de ssizz laf sokuşlar

ayy en sinir oldugum sey gidip ogullarina sikayet ediyorlar ya kücük cocuk gibi kardesm madem ben aramiyorum sen beni ara ölürmüsün yoksa incilerinmi dökülür ne yani anlamadimki benimde kaynanam bir hafta aramim hemen nisanlima diyor niye sevgi aramiyor hic beni nankör kadin ama aradigimda hic demez ay saolsun aradi falan vallahi izindeydiler hergün aradim bikere demediki saolsun aradi hep ama bir hafta aramim hemen niye aramadi oluyor

OĞLUŞUMUN hayatına birçok PRENSES girsede, KRALİÇE hep ben olacağım.. Hahay..

İmza: Tipik bir ERKEK annesi..! :)

birde ne zaman arasam tamda ben seni arayacaktım diyodeli oluyorummmm

tabii canim eminim öyledir bikerede gelinden beklemeyip kendileri yapsa ne gzl olur

nişanlılık esittir ömür törpüsü

bu defa inat ettim on gün oldu dun nişanlım kıyamet kopardı ara die aramadım bide dedimki arasa bile açmıcam artık ne kadar ekmek o kadar köfteeeeeeee

Hiiçç aramam oda beni aramaz
Bugune kadar tek bi iyiliği dokunmadıbigunde sormadı bi ihtiyacın varmı diye varsa yoksa cene
Kandilde bile aramadım
Nişanlımda aramamı istemiyor
Gerektiği zaman gorusuyoruz ancak bayramda seyranda

EN TEMİZİ BU ASLINDAAA

Oooo!!! Topik almış başını gidiyor ne dertliymişiz biz
Sevgililer gününde bu saatte ne işiniz var hatunlar?Eşlerinizle ilgilenin kayınvalide dediğimiz tür mutsuz olsun

EN TEMİZİ BU ASLINDAAA

Kendileri bu hale getiriyor canım ya
Aslında ozeniyorumda boyle kaynanasıyla sıkı fıkı olanlara gelip gidenlere
Ama yok iste
Nisanımızda bile sırf kaprisleri yuzunden tshirt ve kotla geliyodu cool bi kadınım ben imajı gostercek guya nisanlıma kusmuste o yuzdenmis

Hic bi hazırlık yapmadı etmedi umrunda değildik
Bohca alısveris fln hicbisey gormedim
Bayramda bi corap bile getirmez kıyafeti ayakkabıyı gectim
Simdide o benim umrumda değil
Herkes kendi kafasına gore takılıyor

CANIM YA BENİMDE NİŞAN ACELEYE GELMİŞTİ HİÇBİŞEY OLMASI GEREKTİGİ GİBİ OLMADI
O ESNADA İNSAN KAPRİSTE YAPAMIYO ZATEN HERKES BARUT GİBİ
AMA KISMETSE BU DUGUN OLUR KENDİLERİNE ÇOK ÇOK ÇOK YABANCI Bİ GELİNLERİ OLUR

Ne ekersen onu bicersin derlerya aynen oyle
Evime gelir cok guzel agırlarım
Evine giderim yapmam gerekeni yaparım yemeğini bulasıgını fln
Ama 3 gunde 1 ara
Haftada 1 evine git gel fln asla bekleyemez benden

Ve bence boylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…